Nejako mi to tento rok ušlo. O týždeň máme výročie svadby... Nejaké rýchle nápady? Je vhodný privátny wellness pre tehotnú ženu?
Šperk som jej raz kúpil, nenosí ho, hoci sa jej páči (aj mne)... tak potom asi jedine nejaké zážitky, či?
@thirstymonk wellness pre tehotnu zenu nie je vhodny 🙈 do sauny ist nemoze, masaze mimo specialne tehotenskych tiez nie a ani do vyrivky, kedze je tam zvysene riziko infekcie.
@blondinka95 To som si presne aj myslel... žena je v treťom mesiaci. Čo strelnica? My tam mame sluchatka na ušoch, ale plod si sluchatka nedá... nevadí? Neviem v akom štádiu sa vyvíja sluch.
@thirstymonk myslim ze to by mohlo byt ok, ale ja osobne k takýmto veciam nemám vzťah tak neviem posúdiť nejako či je to dobrý nápad..
A nejaké pekné hodinky?
@blondinka95 Hodinky už vobec. Na strelnici raz sme už boli a páčilo sa jej to, takže toho sa nebojím 🙂
@thirstymonk nechces jej kupit kvety a tuctovo ju pozvat na dobru veceru? ak jej teda nebyva zle, ja ako tehotna by som jedlo ocenila 😂🤌
@thirstymonk kúp jej tehotenské fotenie veď! To by veľa tehotných chcelo dostať.. Je to ten typ?
@veronika_sk000 Veď to, že je jej furt zle, oceňuje akurát tak pigi čaj a sucháre už dva mesiace
@andrea2323 No, myslím, že presne opačný typ. Kým bola dieťa, na každej fotke revala, počnúc od fotky po narodení až po fotku na birmovke :D
@thirstymonk tak si skus pogooglit o tej strelnici resp sluchu, veľmi pochybujem ze v 3. mesiaci taky hluk vie uskodit, ale možno nás vyvedies z omylu :D
@thirstymonk Deti k starym rodicom, manzelku vziat do kina, na dobru veceru, doma jej dat kvety a masaz noh... taka klasika, ale za mna dobre 😁
@nafka0483 Toto nie je vôbec zlý nápad! Až na to, že kino máme 60km, ale dalo by sa to ozdaj zvládnuť 🙂
Viem, že kamoška chodila na strelnicu vrámci práce a hneď ako zistila, že je tehotná, prestala chodiť, ale neviem či je na to aj nejaké odporúčanie... ja by som tiež volila asi v takomto prípade nejakú klasiku, kino s večerou znie fajn, prípadne možno lístky do divadla ak má rada 🙂
@thirstymonk vyskúsala som, ale indícia so strelnicou mi hovorila, že nezabodujem 😂
@thirstymonk Kino mozes vymenit za divadlo, filharmoniu, galeriu... podla toho co ma rada.
Alebo urob kino doma aj s vecerou (tu mozes aj objednat)... prisposob situacii a tomu co preferujete aby ste si to uzili 🙂
@thirstymonk večera, kvety, parfem?? To mna potešilo naposledy 😇🤭
divadlo? kino? koncert....
Sluch sa vyvija az po 28.tyzdni takze smelo na strelnicu ak ju to bavi.. a potom doma urobit kino s donaskou jej oblubeneho jedla 🙂
my vždy na výročie svadby ideme tam, kde sme mali sobáš a hostinu. Špania dolina. Prejdeme sa po okolí , urobíme si fotku a ideme sa najesť do Klopačky ( tam sme mali svadobnú večeru). Ak sa dá, sadneme si na to miesto, kde sme sedeli na svadbe. Urobíme si spoločnú fotku. A pekný deň za nami. My si nedávame žiadne dary na výročie. Nejak sa nám to nepáči. Veď ak dá manžel mne tak aj ja by som predsa mala dať jemu darček. Či nie? A na fotkách pekne vidieť, ako rastie naše dieťa 🙂
@thirstymonk nejaky výlet/poznavacka na 1-2-3 noci na pekne miesto? Priroda, les, jazero, romanticke mestecko/mesto, hrady/zamky... Lednice/Valtice, Stramberk, Telc, Cesky Krumlov, zamek Hluboka, Banska Stiavnica, Znojmo, Olomouc, Brno, Praha, Vieden...
ja neviem. ked jej byva zle tak asi neoceni nic daleko, nic kde sa nemoze uvolnit. ani vylety, poznavavky a mozno by jej aj kino vadilo. tazko povedat. niekomu nic nie je a niekomu vadi vsetko lebo pachy, vzduch, poloha....
ja som napriklad pri poslednom bola tak extremne vycerpana a unavena a bolo mi zle ze cokolvek by vymyslel nepotesilo by ma to. musis ty vediet ako na tom je od toho totiz dost zalezi. darmo ju budes pozyvat do cukrarne a na dobru veceru ked ju napne este pred vchodom. alebo do kina a cele ho prespi.
niekedy je menej viac. mozno staci spomienka. pozriet si spolu fotky, kupit trebars aj tie suchare, kvety ak ma rada, dat starsie decka k babkam a spravit jej den kedy nic nemusi.
@thirstymonk Mozno zariadit jej domaci wellness - par dni, kedy by sa nemusela vobec o nic starat a mohla by robit len to, co chce a nic, co musi.
@madeincssr To je krásna predstava, len by sme sa museli na 1-2-3 dni zbaviť deti a to asi nepojde. Dcera je ešte urevana, umamkovana. :D
No pozrel som cinemax... to si ako robite prdel, že v sobotu hraju jednu rozpravku a večer jeden film (aj to dajaky muzikal, či čo) a v nedeľu hraju len jeden film? Akože really? :D
My sme mali týždeň dozadu 10.vyrocie,urobila som mu krabičku 10 vecí, ktoré na tebe milujem...pozliepala som, čo viem že má rád,a čo na ňom mám rada ja a k tomu pridala nejaké komentáre ...😁ale ja som vždy ten tip, ktorý darček radšej vyrobí ako kúpi 🙂.. a mne dal manžel zas obrovskú kyticu kvetov a večeru v meste.
Uvar jej za hrnec pigi čaju, kúp niekoľko balení suchárov a vec vybavená 😉
spytaj sa priamo manzelky. ak je v 3 mesiaci a byva jej zle mozno ju potesi nejaka malickost. musi to byt za kazdu cenu prekvapenie?
@monnci2226 Za každú nie, ale patrilo by sa... niečo bez deti, nejaký oddych
@thirstymonk mozno ti povie ze chce v obyvacke sviecky (nevonave), zababusit sa do deky, pustit nejaku oddychovku v telke pri ktorej moze nerusene driemat na tvojom ramene (deti u babky samozrejme). mne by nepadlo vhod keby ma po 3 pregrcanych mesiacoch niekam tahas von napriklad. preto si myslím ze by bolo dobre sa o tom pobavat s nou aby ti aspon naznacila co by ju potesilo.
@monnci2226 Dobre, ale škoda, lebo som chcel prekvapiť.
Wellness sa tehotným neodporúča, aj kvôli infekciám zdola aj tepla voda môže vyvolať porod. Su ženy ktoré idú ale všeobecne skôr nie ako ano