Ahojte, minule som čítala článok o tom ako týpek požiadal ženu v preplnenej električke a čakal potlesk alebo niečo, ale ľudia ich totálne odignorovali. Celkom ma to pobavilo aj keď mi samozrejme bolo ľúto tej ženy, aj keď povedala áno, tak som chcela vedieť, či aj vy poznáte, alebo ste dokonca zažili nejakú zlú žiadosť o ruku.
Mama ozen ma 😂 tam to bolo naj
ked jednej kamoske ponukol snubak jeho byvalej. on si ho vyziadal naspat ...aby ho mohol dat dalsej a on usetril. to je hajzlik ze?
@cyberk haha áno presne, čisto trápne to bolo 😂
Som introvert a keby ma chlap požiadal o ruku pred ľuďmi už by u mňa skončil, znamenalo by to, že ma nepozná/nerešpektuje.
Ja som aj s mojou vlastnou žiadosťou nebola ok :D
Mala som po operácií, nevládna som ležala v posteli :D mala som na hube hore aj dole gigantický opar z toho ako bolo telo vyčerpané a do toho prišiel môj chlap že či si ho zoberiem :D oo a skoro som zabudla, hlavu som týždeň nemala umytú :D si to chcel odbiť len aby sa nepovedalo :D
@cyberk Pumpar Misko, ktory tu babu poznal tyzden, bol z nej odvareny a citil pri nej stastie to zavrsil medzi lupienkami ruzi a ked ho odmietla, ze je to skoro tak tak uzavrel tym, ze este neprezili milovanie a nikto nekupuje dnes macku vo vreci :D Legenda.. Ale nesmejem sa mu, skor ma to mrzi aj za neho.
Obcas ked si s kolegom zo seba robime srandu tak sa navzajom pytame rano ked prideme do roboty, ci niekto vcera prezil milovanie. :D
@aknaj inac toto bolo hrozne myslim pod jej uroven.
@aknaj
@bublinka1426 tiez som si to hovorila vtedy, ze ten chlapec je dost mimo, ze co si to ta adela nasla. urcite to takto verejne nepotrebovala, este v nejakom telerane...
Minule v bez servitke 🤣
Muzov kamarat. S priatelkou boli uz spolu vyse 8 rokov a uz intenzivne cakala. Vsetci v jej okoli mali deti, robili svadby, no oni nic. A raz vonku boli s partiou, zas im niekto oznamil, ze caka dieta.
Ona prisla domov a rozplakala sa. A ten chlap jej zabalil prsten do kuska toaletaku a priniesol, nech sa vysmrka a najde ho tam. Toto normalneho cloveka nenapadne :D.
@belle_vie odpadla som😂😂😂😂povedala áno?
@kiwi3 @aknaj tiez som to vnimala rovnako, ale potom som si povedala, ze co ja viem o adele, mozno jej to takto vyhovuje, ked si teda nasla takeho a povedala mu ano 😀 .. ona na mna vzdy posobila viac vyspelo, nez bol jej vek, ale mozno to bol len dojem.. vsak ona aj vzdy chodila s takymi 'chlapcami', ci nie? aj bezdeda z tej sutaze.. ja teda showbiznis moc nesledujem, teraz uz vobec, tak mozno som mimo 😀
@laurita285 Asi ti chcel povedat, ze aj v takom stave ta miluje 🙃. V chorobe i zdravi. Ale tiez som radsej za tradicnejsie poziadania na plazi a tak 😀.
@belle_vie nahodou mne sa to paci 😃🖤
akoze ano, nie je to uplne rozpravkova ziadost o ruku, ale tak aspon si moze povedat, ze ju vobec niekto poziadal, no nie? 😀 to niektore zeny nezaziju ani za cely zivot 😀 a stale si myslim, ze na mieste nezalezi 😀 aj ked to nie je uplne najromantickejsie. 😂
@andovka007 ano, uz mju 2 deti a svadbu za sebou :D
Kamaratku poziadal chlap s prstenom a slovami: tu mas prsten bo si chcela :D
Mna poziadal moj muz v aute pred domom, viezol ma z 1 akcie, kde som zdielala svoje svedectvo z obratenia sa k Bohu. Bolo to po 9 rokoch chodenia, po mojom tazkom psychickom prerode, po takmer rozchode...Bez prstena, no doteraz mam z toho zimomriavky. Poznam ho a je tazky introvert a romantika mu nic nehovori, a viem, ze ked nieco povie, tak si za tym stoji a kedze uz sa k tomu dokazal dokopat, tak uz to naozaj mysli vazne. Rozklepala som sa a povedala ano. Prsten sme isli vyberat potom spolu, aby som mala taky, aky sa mne paci, lebo on sa nevedel rozhodnut. Sme spolu uz 21 rokov , z toho takmer 12 manzelia. A bolo to dobre rozhodnutie. Ked je tam laska, tak netreba nejake speci gesta a neviem aky cirkus, okazalost.
@cyberk to veru áno. Nezabudnutelneeee😂😂😂😂
@belle_vie náhodou geniálne 😂😂😂
Ono tieto verejné žiadosti o ruku su samé o sebe trápne. Švagor tak požiadal frajerku v pizzerke na terase.
Mňa bývalý požiadal o ruku na roli. Fakt 😂 Tak to aj dopadlo 🤣🤣🤣🤣 našťastie žiadna svadba
@januska12323 presne toto aj ja vždy poviem keď vidím nejaké teatralne divadlo 🤦♀️