Môžem ísť za krstnú mamu, keď som tehotná?

4. feb 2022

Môžem ísť za krstnu mamu ak som tehotná ? Ďakujem veľmi pekne za každé info

pribinak
4. feb 2022

Chcela by som vedieť dôvod prečo podľa teba tehotná nemôže byt krstnou. Fakt, prosím tá, nápis odpoved, dik

autor
4. feb 2022

@pribinak moja svokra mi povedala že v žiadnom prípade 🙄

pribinak
4. feb 2022

Svokra nie je Pán Boh.

autor
4. feb 2022

@pribinak to nie 😀 aj ja som ostala v šoku že prečo nemôžem byť krstnou mamou .

lesana25
4. feb 2022

Nie, nemôžeš, krstný rodič by mal byť svojprávny.

junova
4. feb 2022

Ja som išla za krstnu sestrinej dcere keď som bola v 8. mesiaci. Neviem prečo by to bol problém.

pribinak
4. feb 2022

No a prečo nemôžeš byt krstnou? Inak, rodičia dieťaťa tá už oslovili? Snáď vyberajú krstnu mamu oni a nie svokra

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. feb 2022

@viestta jasné že nie . A za krstnu mamu pôjdem len som sa chcela uistiť ďakujem

laskamojajeidna
4. feb 2022

Zlatko asi si krátko vydatá ak si necháš od svokry rozkazovať. Si požehnana a nosíš v sebe život. Ty sa vykašli na svokru. Samozrejme, že môžeš byť krstnou mamou.

basska_b
4. feb 2022

Este by mohol byt problem, ak by si bola tehotna s partnerom, nie manzelom... to by mohol mat nejaky knaz s tym problem, rozoberalo sa to tu kedysi. Preto mozno tie reci svokry...

martinkatinka
4. feb 2022

A povedala ti svokra aj dovod, ze preco nie?

nikasmile
4. feb 2022

Ja som tiež krstná mama a bola som tehotná na krste. Svokra ti dala aký dôvod? Povera?

kataleya
4. feb 2022

Ahoj, áno môžeš. Sú to povery.

autor
4. feb 2022

Áno povera 🙄

nikasmile
4. feb 2022

Tak potom je to v poriadku. Kľudne bez výčitiek. 🙂

mamina0078
4. feb 2022

Môžeš, na krst sú potrebné sviatosti nie stav, či si tehotná.

gladys_07
4. feb 2022

No ja som uz aj take pocula, ze to babatko v brusku nie je pokrstene a teda ocistene od dedicneho hriechu a preto nemozes byt krstnou. Checkni si s konkretnym knazom nech vies aku mieru fanatizmu ocakavat 😀

autor
4. feb 2022

@gladys_07 ďakujem , áno skúsim

junova
4. feb 2022

@gladys_07 ešteže v našej rodine nie sú povercivi 🙂 Keď sme boli na nauke pred krstom mala som brucho ako balón, kňaz bol veľmi milý, pýtal sa ma kedy mám termín. Žiadne reči, že moje dieťa v bruchu je nečisté a preto nemôžem byť krstná 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkabambulik
4. feb 2022

pani svokre vsetci odkazujeme, ze kto veri v Pan Boha, ten neveri v ziadne povery! Na povery mame neveriacich ateistov-oni hladaju vestice, kartarky a spol. a potom chodia hladat exorcistov a vypytuju sa tu, lebo si nevedia dat rady s posadnutim. Povery nech ani len nerozprava, nech si ich necha pre seba a nepodava dalej. Ak by pani svokra prisla za knazom s touto poverou, tak by jej urcite riadne vynadal! Prajeme krasne krstiny a dvojnasobnu radost.

pribinak
4. feb 2022

Milá autorka témy, nechod za kňazom s takou hlúposťou, akú píše
@gladys_07
Urobíš zo seba úplnú hkuoanu, sú to len povery a veriaci človek by nemal veriť poveram. Buď totiž verim v Boha, alebo verim poveram.

hefo
4. feb 2022

@gladys_07 Tak to netuším, kde sa takýto nezmysel šíri, ale rozhodne to nie je oficiálne katolícke učenie.

mandarinka555
4. feb 2022

Už som na koni čítala kadejaké stupídne otázky, ale toto predčilo všetky moje očakávania 😝

larisa
5. feb 2022

To nie je na tejto stránke žiadny admin aby mazal taketo témy ako je tato. Neskutočne čo všetko si ľudia dokážu navymyslat. Choré co vsetko ľudia dokážu tu písať.

jaskolka
5. feb 2022

Takú somarinu som v živote nepočula... 🙉🙉

elizabet173
5. feb 2022

@mandarinka555 neboj, ešte sa dočítaš všeličoho, furt sú rezervy

selena_luna
5. feb 2022

@gladys_07 to co je kravina a totalna fakt. Ked uz sa ideme montovat do toho co si cirkev mysli, tak ta najsilnejsia veri ze aj nepokrstene deti budu spasene. https://www.kbs.sk/obsah/sekcia/h/dokumenty-a-v...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz