Môžem ísť za krstnu mamu ak som tehotná ? Ďakujem veľmi pekne za každé info
@pribinak moja svokra mi povedala že v žiadnom prípade 🙄
Svokra nie je Pán Boh.
@pribinak to nie 😀 aj ja som ostala v šoku že prečo nemôžem byť krstnou mamou .
Nie, nemôžeš, krstný rodič by mal byť svojprávny.
Ja som išla za krstnu sestrinej dcere keď som bola v 8. mesiaci. Neviem prečo by to bol problém.
No a prečo nemôžeš byt krstnou? Inak, rodičia dieťaťa tá už oslovili? Snáď vyberajú krstnu mamu oni a nie svokra
@viestta jasné že nie . A za krstnu mamu pôjdem len som sa chcela uistiť ďakujem
Zlatko asi si krátko vydatá ak si necháš od svokry rozkazovať. Si požehnana a nosíš v sebe život. Ty sa vykašli na svokru. Samozrejme, že môžeš byť krstnou mamou.
Este by mohol byt problem, ak by si bola tehotna s partnerom, nie manzelom... to by mohol mat nejaky knaz s tym problem, rozoberalo sa to tu kedysi. Preto mozno tie reci svokry...
A povedala ti svokra aj dovod, ze preco nie?
Ja som tiež krstná mama a bola som tehotná na krste. Svokra ti dala aký dôvod? Povera?
Ahoj, áno môžeš. Sú to povery.
Áno povera 🙄
Tak potom je to v poriadku. Kľudne bez výčitiek. 🙂
Môžeš, na krst sú potrebné sviatosti nie stav, či si tehotná.
No ja som uz aj take pocula, ze to babatko v brusku nie je pokrstene a teda ocistene od dedicneho hriechu a preto nemozes byt krstnou. Checkni si s konkretnym knazom nech vies aku mieru fanatizmu ocakavat 😀
@gladys_07 ďakujem , áno skúsim
pani svokre vsetci odkazujeme, ze kto veri v Pan Boha, ten neveri v ziadne povery! Na povery mame neveriacich ateistov-oni hladaju vestice, kartarky a spol. a potom chodia hladat exorcistov a vypytuju sa tu, lebo si nevedia dat rady s posadnutim. Povery nech ani len nerozprava, nech si ich necha pre seba a nepodava dalej. Ak by pani svokra prisla za knazom s touto poverou, tak by jej urcite riadne vynadal! Prajeme krasne krstiny a dvojnasobnu radost.
Už som na koni čítala kadejaké stupídne otázky, ale toto predčilo všetky moje očakávania 😝
To nie je na tejto stránke žiadny admin aby mazal taketo témy ako je tato. Neskutočne čo všetko si ľudia dokážu navymyslat. Choré co vsetko ľudia dokážu tu písať.
Takú somarinu som v živote nepočula... 🙉🙉
@mandarinka555 neboj, ešte sa dočítaš všeličoho, furt sú rezervy
@gladys_07 to co je kravina a totalna fakt. Ked uz sa ideme montovat do toho co si cirkev mysli, tak ta najsilnejsia veri ze aj nepokrstene deti budu spasene. https://www.kbs.sk/obsah/sekcia/h/dokumenty-a-v...
Chcela by som vedieť dôvod prečo podľa teba tehotná nemôže byt krstnou. Fakt, prosím tá, nápis odpoved, dik