ahojte potrebovala bi som poradit prosim o tyzden oslavujem 40- tku a neviem ktore saty obliec ktore su krajsie ci tie modre alebo cervene ?
@39zlatusik ak bude tvoja oslava v "plesovom" štýle, tak za mňa tie modré, už len kvôli tomu ako je teplo a sú bez rukávov
@km007 ano bude dakujem
@39zlatusik určite záleží podľa toho o aký typ oslavy sa bude jednať. Môže to byť honosnejsia oslava na štýl plesu, ale ak to bude len posedenie v reštaurácii, tak by som volila skôr krátke šaty, alebo sukňu a nejaký top k tomu. Inak obidvoje šaty sú veľmi pekne 🙂
@39zlatusik už čítam že to bude honosnejsia akcia, tak ja by som zvolila tie modré. Ale ak by bolo chladnejšie, tak by som kľudne šla aj do červených 🙂
@patus_2 dakujem pekne
@39zlatusik cervene
Teraz na leto mi prídu tie modré dozaista lepšie, krásna je hentá farba, mne sa to veľmi páči 🙂
@39zlatusik modré
@39zlatusik modre
modré
@39zlatusik modré
@39zlatusik Vela zalezi aj na postave, ak mas pekne ramena, tak tie modre, ak nie, tak cervene.
@39zlatusik modre
Modré 🙂
Modre
za mna tie modre 🙂
Za mňa ani jedny.
modre 🙂
Ale myslím si že by si mala vybrať kratke šaty. Ak je len na výber tieto dvojo šiat tak tie modré. Oni sa hodia na svadbu.
Ak by som bola v 40tke stihla a mala by som velku oslavu zvolila by som si nieco na takyto styl vid foto...a z tvojich dvoch ani jedny obe su vhodne na svadby alebo plesy, na 40tku je to podla mna uz prilis.osobne by som asi volila jednoduchsie jekdnofarebne puzdrove saty, pekne lodicky, výraznejší make up a vhodny uces
@h2 u nas v kosiciach som videla v obchode v centre ale aj som vygooglila 🙂 https://www.google.com/search?q=letme+saty&clie...
Modré 🙂 tie červené m vyzerajú skôr pre staršie
@kepassa tie sú krááásne, len tú 40. už nestihnem 😂
@39zlatusik sorry, ale za mňa sa ani jedny nehodia na 40-ku... Ale modré sú určite krajšie, červené ti pridajú na veku... 🙂
@39zlatusik ahoj skus nejake kratke saty taketo sa velmi na oslavy nehodia skor na svadby