ahojte🙂 baby prosim poradte...v auguste rodim a chcem dat dcerke meno Mia.Len by som jej chcela dat dve mena tak prosim o radu ake meno by sa hodilo k menu Mia.dakujem pekne 🙂
Mia Mária
Mia Amelia podla mňa nie, pretože od mena Amelia sa zvykne používať skratka Mia - takže by to meno bolo akoby "zduplované". Ale Mia Mária znie fajn 🙂.
@dudulka888 Mia Amy (ejmy) 😉 kamaratka ma dve dcerky, jednu Miu a druhu Amy ;) čo ty na to? 😉
Vo filme Dennik princeznej sa ta princezna volala Amelia a volali ju Mia. Preto sa mi zda cudne davat meno Mia Amelia, resp. Amalia. To by bolo rovnake ako nazvat dieta napr. Saša Alexandra. Mimochodom, preco chces dat dcere dve mena? Aj tak ju budete volat iba jednym.
ahioj kamoška má Mia - antonia
Mia po mamičke Mária
a Antonia po tatkovi Anton
aj mna hned napadlo Mia Mária 😉
chcem jej dat dve mena pretoze chcem aby mala jedno meno normalne....povodne som chcela malu barborku ale ked som pocula o mene Mia tak som nevahala🙂 a zas dat jej meno Mia Barbora mi nepasuje...
@dudulka888 Mia je veľmi pekné meno a ja by som ho neduplovala,je úplne postačujúce a krásne
my mame mia rachel
@dudulka888 tak daj barbora mia, to uz znie lepsie, nie? 🙂 .. alebo daj iba maria, ci amalia a mozete jej hovorit mia a bude mat aj normalne aj nenormalne meno sucasne 😀 😉
aj ja som za mia maria
jaaaj baby zblaznim sa z toho 😀 lenze ked jej dam prve meno barborka tak v skole ju budu volat barborka a mal bude z toho mimo ked doma bude mia a v skole alebo v skolke barborka,ci?
@dudulka888 a naco dve mena?Aj tak sa pozuiva len prve
Tak jej nechaj len meno Mia, resp. Amelia a druhé už nedávaj. Meno Mia sa mi už nezdá meno nezvyčajné, je to bežné meno, ktoré sa teraz dáva.
@dudulka888 v skolke ci skole sa vzdy opytaju, ako dieta volate doma a tak ho aj tam budu volat.. ak ju budete volat mia a barbora bude len "na papieri" tak ju tak nikto, myslim, volat nebude..
Pokud není rodinná tradice, tak bych druhé jméno určitě nedávala !! Nechala bych jen Mia, nemá smysl to zbytečně komplikovat 🙂 🙂 🙂
a pasuje to k sebe Mia Barbora alebo Mia Barbara?
@dudulka888 Nehodí ☹ Barborka je krásné jméno 🙂 🙂 Je to na tobě, ale Mia je teď každá druhá, Barborky pouze vyjímečné 🙂 🙂
Mia Lujza 😉
Ja osobne by som v pripade mena Mia, nechala iba jedno meno. Lebo ak das za to druhe, tak potom mi to vzdy evokuje nieco talianske Mia=moja. Ked das Mia Maria=Moja Maria (alebo cokolvek ine)... 😖
Naco jej chces dat dve mena, ked netusis, ake bude to druhe meno? Je to modne alebo aby vynikla? Nejako mi unika zmysel tohoto pocinu. Ked by si chcela Miu a napr. by si si chcela uctit svoju babicku a druhe meno by dostala po nej (alebo po niekom, kto tebe alebo tvojmu muzovi je/bol blizky), tak je to v poriadku. Ak sa ti pacia dve mena a nevies sa rozhodnut, aj to je v poriadku. Ale vysvetli mi, preco dve mena, ked nemas to druhe meno vymyslene a este k tomu sa radis na nete??? 😕
Ja by som dala len Amelia.a hned by si mala po probleme😉
kamoška má dcéru Mia Mária, ale ja by som dala asi Mia Amelia
ja by som si to hlavne hovorila cele aj s priezviskom..lebo mozes dat zahranicne mena,ked priezvisko je typicke slovenske,nepasuje to k sebe...osobne sa mi to vobec nepaci ked sa zbytocne zhovaduju mena..napr.typu syn znamej Johnny vyšváder..no otras!! 😠
ja len toľko, že "mia" v taliančine znamená "moja", takže nech dáš čokoľvek druhé, bude to znieť zvláštne 🙂 Moja Barbora, Moja Mária.....ale snád nepôjdete do Talianska bývať...
Tiez neviem naco by si jej mala davat dve mena?? Ved aj tak ju vsetci budu volat tym prvym a akurat ze sa bude pisat dvomi.Podla mna je to zbytocne,to je moj nazor 🙂
Ja by radila iba nechať samotné meno Mia. Znie to pekne. Ináč mám takú perličku z osobného života, kedy som sa stretla s dievčaťom, ktorá sa volala Anna Mária Amália. Doma ju volali skrátene Ama.
Moja mama by ti naordinovala Mia Alžbeta, alebo Mia Daniela 🙂
Ahojky,pekny vyber,ja by som nechala asi len tu Miu. tiez cakame v Juli dievcatko a manzel by strasne chcel Zoe Mia ale nas trojrocny drobec nechce ani pocut. Ma kamaratku Stellu,takze rozhodol za nas. 🙂 A kedze aj nam sa to meno paci, tak nechceme ho zbytocne drazdit aby ju nemal rad. Tak prijemne rozhodovanie .-) Skus si k menam napisat aj priezvisko, mozno ti to ulahci rozhodnutie,,aby tam toho nebolo moc vela.
Pocula som uz o mene Mia Emilia a Mia Amelia ( pripadne Amalia) , velmi pekne to ide k sebe 🙂