Co kupujete svokre na Vianoce? Potrebujem poradiť? 😀😀😀
2 knihy, koženú kabelku slovenskej výroby, 3 kilá pistácií, šípkovú kozmetiku z Manufaktury.
Ja nic kedze nakupila muzovi dost drahe veci a dala hotovost nech si kupi co potrebuje a mne odkazala ze jej nevysli peniazky som sa rozhodla ze jej nedam nic
@andrea_prestastna svokra roka
Nič, nikdy mi nič nedarovala k žiadnemu sviatku, a posledných 10 rokov ani mojim deťom. Tak nedostane nič. Svokor dostane fotokalendár.
Kalendar s fotkami vnucat a funny ponozky xD
@andrea_prestastna veď muž jej niečo určite kúpi, či?
@andrea_prestastna a to ti takto odkázala po mužovi?
moja svokra si kazde vianoce povie co chce a mame po probleme. a este dostane fotokalendar
Priateľov ej mame Rituals kozmetiku a jeho otvorí fľašu vína lebo jemu sa človek aj tak ničím nezavdaci a fľašu vypije
Kalendár s fotkami vnučky, velku knihu križoviek a peniazky 🤷♀️ Nevedela povedat co chce tak nech si kupi co potrebuje... moja mamina si vzala čas na rozmyslenie a ze teda chce nový mixer takže sme kupili a hotovo... najlepsie je ked sami povedia co chcu 🤔
Nič, ona ani nam(ani detom) nikdy nič nekupila😀 keď tá zaujimaju tipy na darčeky pre staršie ženy, tak mamine, ktorá má už všetko a tazko sa jej vybera, som kupila sonicku zubnú kefku, trekingove palice, fotoknihu s fotkami deti, priala si spravit fotoobrazy zo svadobných fotiek(moje a surodenca) a ešte dostane kolagen.
Ja na tieto sviatky nič nikomu nekupujem... Žiaľ, ale svokra je Evička, tak má k meninám veniec na dvere zo stúh, vločky hačkované na ten veľký ozdobený bonsaj, čo si postavila pred pár dňami, svetelnú reťaz a brusnice v čokoláde. Myslím, že jej by to malo stačiť.
@andrea_prestastna "sympatická" svokra
Včelí peľ, difuzer, poháre na víno, svokrovi fľašu niečoho dobrého a ponožky klasika
Kavovar a poukazku na jednu proceduru..
Kozmetiku pre prestarlu plet, tak ako ona mne. 😅
To je muzova starost. Dost, ze rozmyslam nad “svojou” rodinou a darcekmi pre deti od celej (aj muzovej rodiny), nech si aspon rodicov riesi sam.
V našich rodinách, mužovej aj mojej, sme zaviedli pravidlo - vianočné darčeky dávame len deťom. Som šťastná, že nemusím toto riešiť, stresovať a vymýšľať darčeky dospelým ľuďom, pre mňa to bola hotová tortúra a dokázalo mi to spoľahlivo zničiť náladu. 🤦♀️
Keby som ale musela, kúpim jej nejaký obrus, deco do bytu, sadu sypaných čajov,... Niečo také.... Ale našťastie, s tým si už starosti robiť nemusím 😁
Zimnu bundu, zateplene turisticke leginy, ponozky a sadu hrncov
@de_zi perfektné!!! Žiadne tescové balíčky kozmetiky a ponožky, nad ktorými by mal každý jasať.
@andrea_prestastna svokra na pohľadanie 😨, dúfam, že tvoj muž za tie peniaze kúpil niečo tebe, alebo spoločný darček, nejaký víkend a že jej to slávnostne predostrie na Štedrý deň
@lilitela inak mne oco minulý rok kúpil kozmetiku +70 😁😁😁 ale tak on odkedy mamka zomrela kupuje darčeky sám a bez okuliarov na tie drobné čísla / písmená nevidí...
@dievcacitajucelist 🥺🥺🥺
U nás sa menia obálky :D svokra vzdy dá len peniaze a este aj deťom sa to tak robí že nevesty nakúpia darčeky a donesú svokre zabalené pod stromček. Ona povie len sumu a potom nám to preplatí. Tak si ťažkú hlavu nerobíme z toho. Ale zas aspon nemáme plno sprostostí a kazdý si kúpi co potrebuje potom.
Mne s tým pomáhal priateľ.
Vzala som jej Guess parfém aj Guess šatku, resp.tenký šál a Raffaelo 😂😂😂 nemám šajnu aký to bude mať úspech, no ona miluje parfémy a čo som videla aké, máme na 95% rovnaký vkus v tomto.
Šatky nosí,tak dostala takú značkovú.
.....ale je to veľmi náročné takto pre "svokrovcov" darčeky vyberať :/
Myslím,že kozmetikou nič nepokazis, prípadne nejaká dobrá knižka, ak číta 🤔
@andrea_prestastna pre boha,to je už čo za svokru
Záclony, kuchynské utierky, prach na pranie, kredit, tašku na kolieskach.