Ahojte. S priateľom sme ai povedali že viac ako 4 darčeky si kupovať nebudeme. No ja mám 2 a visc už neveim. Je to športovec. Kozmetiku mu kupovať nechcem to podostava. Nemáte nejaké nápady?
Teraz? Kúp mu športové oblečenie.
@gribka1 toho má plne skrine..
Tak ťažko radiť, ty ho poznáš, nedá sa všeobecne. Tak knihu? Aký šport robí?
@gribka1 knihy vôbec nečíta. Cvičí v posilňovni a robí bojové športy. Jeden darcek bol práve set drahé rukavice a chrániče
Veď takého charakteru, o posilovaní a tak.
Také tie drinky / výživové doplky pred / po tréningu? Urobiť mu taký... degustačný balíček?
Ved nemas viac ako 4😃
Ak ma vsetko, tak mu staci. Lepsie ako kupovat blbiny nasilu.
@gribka1 tam má ozaj všetko. Od drahých doplnkov stravy až po drahé oblečenie. Nechcela som práve ist do toho smeru, lebo viem že všetko má. Druhý kúsok čo som vybrala boli armani teplaky
@stanulienkat veď nie nemám. Potrebujem mať ale 4
Permanentku
Ved ste si dali limiti max 4. Zmestila si sa. Minimalny limit nemate. 😀
2 je menej ako 4. Podmienku si splnila 👌🏻😂
mozno nejaky zazitok? zoskok.padakom, jazda na nejakom sportovom aute alebo letenky?
@danik1505 má ročnú
@stanulienkat dohodli sme sa presne na 4, žiadne minimálne a maximálne
@fairyy doma má športové bmw 🥹 rozmýšľala aom aj nad tým no to by ho asi nepotešilo
Masaz a zazitkova vecera
Tak mu kup ponozky a spodky a mas styri😂
Opasok, sluchatka, mensi vankus do postele, prenosny reprak-radio, termoska, hodinky..
A nieje jedno či jeden za 200 alebo 4 za 50? 🤦 Mala si zaplatiť nejaký pobyt a bolo by...tak mu dáš dva no a čo...
@eeffka masáž je super nápad, ďakujem!
ja som skor.myslela jazdu na niecom co jazdi len na okruhoch... nie co stoji ludom v garazach
@dagas bolo by mi trapne keby dostanem od neho viac
Tak munkup nejake pekne elegantne tricko alebo sveter,v Celiu rada nakupujem pre muza... len preto ze sportuje nemusi mat vsetko len o sporte..
A prepac ale celkom huste sa dohodnut na max 4 a ty ich kupujes povinne. To sa ma snad davat zo srdca a nie ze musi... ja ked neviem tak sa opytam aleho skratka nedostane
aj mna napada masaz, pripadne mozes darovat darcek, ktory bude pre vas oboch. Minule som videla na zlavomate ayurvédsky masazny balíček pre pary, alebo romanticka vecera pre dvoch by mohla byt fajn. Skus popozerat zlavomat, urcite tam najdes rozne inspiracie. Kedze zda sa, ze ma priatel vsetko, tak by som investovala skor do zazitkov nez materialnych veci
Nové smart watch, tenisky do fitka, tašku do fitka...
Pernamntka, lístky na zápas.
Ak ma rad kulturu, tak mozno listky pre vas oboch na koncert, divadla, to uz vies ty sama, co ho zaujima, popozeraj ticketportal
darčekovú kartu do lezeckého centra? permanentka na plaváreň?
Kúp pernamentku do posilňovne
Dodám ešte že každý jeden do 50€