Darček pre manžela

14. dec 2022

Baby čo máte za manželov takých, čo "nič nepotrebujú a všetko majú" 😂 ...čo im kupujete ako darček? Som bez nápadu.

nikdenikto
14. dec 2022

Kúpila som mu takú lepšiu zimnú bundu. Inak minulý rok pípu na pivo, predtým kamery na dom.

tosomja
14. dec 2022

Nič 🤪

nika_val
14. dec 2022

Značkové trenky, voňavku, hernu stoličku a myš a klavesnicu, elektronicku zubnu kefku, estetickejšiu nočnú lampu, oblubenu značku pyžama, zasoba aspon 3-4 sprcháče rôznych značiek 😁

mila23
14. dec 2022

My si uz nekupujeme prekvapenia - kazdy si kupi co chce / potrebuje a to si dame pod stromcek. Nie vzdy sme sa trafili a potom zbytocne vyhodene peniaze a blbosti zaberaju miesto.

dusankomoj
14. dec 2022

Ja som kúpila toto! Aj keď to je darček skôr pre nás ostatných🤣🤣🤣

tosomja
14. dec 2022

@dusankomoj no ty vole 🤣🤣

katica06
14. dec 2022

Ja tento rok darujem zážitok

majka1014
14. dec 2022

Tak rozmyslala som aj nad týmto 😅

dusankomoj
14. dec 2022

@tosomja ani netušíš,ako sa teším,keď pôjdeme na vianoce spať!🤣🤣🤣🤣🤣

7miriam77
14. dec 2022

@dusankomoj 🤣🤣🤣

tosomja
14. dec 2022

@dusankomoj to bude sexi 🤣🤣 asi by som ani nezaspala od rehotu

lennaa
14. dec 2022

My si kupujeme darceky take co mame spolocne, zazitkove, take aby sme boli obaja v pohode s tym aby sme vedeli, ze to vyuzijeme, masaz, divadlo a taketo 🙂

lula3108
14. dec 2022

Ja kupujem lego😄okrem toho, ze ho to zabavi a rad to stavia, kupujem zberatelske a vzacnejsie kusky, ktore o par rokov budu ovela drahsie. Uz mi sam posiela ktore chce na dalsie narodeniny😄a pritom to je teda vysoko postaveny manazer, ale raz dieta, navzdy dieta😄😄

loginexistuje
14. dec 2022

tu nocnu koselu to je no go u mojho
kupila som mu lego a znackove konaky

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majki_ki
14. dec 2022

Ja by som kúpila možno nejakú sadu šmakocín, nejaké vina, oriešky, paštéty, pralinky, to čo ľúbi. Veľa mužov v mojom okolí razí filozofiu, že najlepšie darčeky sú také, ktoré sa dajú zjesť ')

danielinaa
14. dec 2022

golasadu ale takú lepšiu za 200 eur. Ale v decembri ma aj narodky, tak to ma dokopy. Akurát ze som mu to už v auguste dala, kúpila som mu ju hneď ako zatúžil po takej lepšej, on veľa majstruje, autá si sam opravuje... veľmi sa potešil, aktívne používa načo čakať do vianoc. Teraz už dostane len drobnosti, tričko, pyžamo a tak.

drzaopica
14. dec 2022

Voňavku, rukavice na futbal, pánsku tasticku

bilancia
14. dec 2022

ja by som mu dala nieco pre nas oboch, nejaky poukaz na wellnes , alebo do nejakej restauracie pre dve osoby alebo nieco take

macilaci
14. dec 2022

Vtipné tričko 😉

diewcatqoo
14. dec 2022

Klasiku: ponozky, trenky a pyzamo. Kupil si pred tyzdnom novy notebook, ze vraj to ma akoze vianocny darcek. Ja dostanem podobne: nohavicky po prababke (tak ich nazval manzel, uplne antisexi, ale pohodlne), pyzamo a ponozky. My nejako vianocne darceky pre seba neprezivame, dame si tam nieco, len aby bolo. Aby si syn nemyslel, ze sme boli zli a preto nam Jezisko nic nepriniesol 🙂

daja0760
14. dec 2022

Hodinky

jaja20
14. dec 2022

Minulý rok dostal predplatné 3 druhov časopisov,tento rok som mu kúpila meteostanicu a ešte rozmýšľam aj o takej veľkej špeciálnej šunke so stojanom a nožom,majú ju teraz v Tescu za super cenu. On je na takéto veci gurmán,takže by ho to potešilo.

dusankomoj
14. dec 2022

@tosomja presne!😇

dusankomoj
14. dec 2022

@loginexistuje aj ja som prikúpila k tričku aj tablet. Ale toto bude taký súkromný žartík.😉

stanka562
14. dec 2022

My sme si s mužom kúpili a kvalitne zimne bundy😊 a ešte pozeral po nabíjačke na autá, takže to bude darček, ktorému sa poteší a využije v dielni 😊

ivangeline
14. dec 2022

Sppdne pradlo pre seba. :D

lvulik
17. dec 2022

Tričká s vtipnymi napismi, knihu a takú technickú stavebnicu 🙂

elalala
17. dec 2022

My si každý rok kupujeme spoločenské hry, to je naše naj rande, takže spoločenskú hru, je ITčkar, tak ergonomickú podložku pod ruku, keď drží myš, podložku pod myš a klávesnicu, takú na celý stôl, lebo jemu 1 klávesnica nestačí, musí mať dve 😅 a dala som mu vyrobiť knihu 20 dôvodov, prečo ťa milujem, lebo on je taká romantická citlivka aj po tých rokoch😁

jesenzima
17. dec 2022

No keď nič nechce, tak nič.. dostane eura a nech si kúpi čo bude chcieť neskôr ...

nika185
13. dec 2023

@dusankomoj 😂😂😂to nemá chybu😂