Baby co ste kupovali Vašim mamam na Vianoce? Dajte nejaky nápad. Ďakujem
Damsky kozeny elegantny ruksak, nie taky do lesa 🙈
svokre predpl. časopis...
Poukazku do zamku (maju wellnes aj restiku, vyuzije ako chce)
@riamia91 to ak by som dostala na Vianoce tak neviem, neviem... Ako darcek pre celú rodinu OK, ale matke?........
@rebeka7501 Prečo nie? Keď žije sama, tak darček pre celú rodinu je darček pre ňu. A možno to je práve to, čo si jej mama želá.
Difuzér a oleje a ako spoločný darček s ocinom dostanú také moderné húpacie kreslo 🙂
@rebeka7501 preco nie? Super darcek. Kazdeho ine potesi. Mne dali nasi € na vianoce a kupila som si roboticky vysavac. Na 30 tku som si za darovane € kupila poriadnu panvicu, rolldor, nabytok na terasu 🤣 naozaj ma toto uprimne potesi.
Diamantovy prsten a drahe parfemy mam samozrejme tiez darom, ale dobre im je v kupelni na polici.
No a k teme. Ja kupujem rodicom lampu stojanovu do obyvacky, plus mame fotokalendar. A svokre papuce a poukazku do kauflandu. Ked bola mimo kovidova doba tak som zvykla poukazky do sauny, masaz, kino, divadlo… teraz je to vsak o nicom. Ja mam pol roka v sufliku poukazky neminute.
Svokre a aj mame som objednala knihu tinkina lekáreň. Veľmi ju vychvalovali na FB na jej stránke tinkine recepty.
priateľovej mame vysávač a Vianočnú kroniku a mojej mame som kúpila kabelku a kvalitné krémy Vichy
zaplatit maséra - napr každý mesiac celý rok a darovať ako poukážku, kde jej masér bude dávať pečiatky, že bola, dohodnúť s ním
Tento rok knihu o Karlovi Gottovi
Presne aj praktické darčeky sa hodia.Moja tiež chce kuchynský robot.Tak reskirujem do nejakeho dobrého.Neviete inak nejaký odporučiť?
wellness pobyt - chcem, aby sa s pribúdajúcim vekom konečne naučila poriadne oddychovať, nielen pracovať a fachčiť okolo domácnosti 🙂
Hriankovač a hrubú knihu s krížovkami a 8-smerovkami.
Aromadifuzer 🙂
@rebeka7501 zije sama, cize je to darcek len a len pre nu. Ma vysavac, ktory dosluhuje, najlacnejsie nebol, isli sme s muzom po vykone. Nechapem to posudzovanie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
@riamia91 len som napísala svoj názor. Môj, nikoho som nepresviedčala. Ak sa nepáčil, tak sa ospravedlňujem. Ja osobne by som sa potešila radšej sviečke ako vysávaču.
@rebeka7501 take drobnosti jej kupujem na narodeniny, meniny, den matiek alebo len tak pre radost. Na Vianoce jej vzdy kupujem nieco hodnotne, nieco, co jej napriklad odtazi penazenku, aj ked samozrejme netrie nudzu. Rada by som jej zaplatila nejaky welnes, ale byva na dedine, nie je sofer, cize by som ju tam ja musela dopravit a to sa pri malych detoch neda a ona na take nie je.
na stránke Tescomy som dnes objavila darčekové poukazy, za 10,30 alebo 50 EUR, tak zvažujem, že jej kúpim, lebo viem, že do kuchyne chce nejaké nové veci
Mám už len svokru, kúpili sme jej stojacu lampu do obývačky, lebo tam má hroznú tmu.. a urobili sme foto kalendár s vnúčatami anfoto knihu z letnej chaty kde sme boli celá manzelova rodina cez leto..
my davame kazdemu z rodiny baličok na posilnenie imunity s colostrom 🙂
Baby diky moc. Ak ešte čosi píšte píšte. 😉
@rebeka7501 A ja vysavač dostanem od môjho a teším sa tomu veľmi 😍
ale inak mamina dostane vrchný hrubší matrac, ktorý si želala 😉
@moniquer veď matrac je pre zdravší a lepší spánok. Pri vysavani sa ničí chrbát.
Vysavac.