Ahojte žienky. 🙂
Idem si k vám po radu. čo obliecť chlapcovi na svadbu? klasika, alebo to moderné-rifle a košeľu? mne sa páči v klasike, ale nebudeme ako z inej dimenzie? dakujem za vaše názory 🙂 poprosím aj foto, ak máte, pretože žiaľ, mne móda nič nehovorí. ☹
rifle nepovažujem za sviatočný odev,ale nie každý má peniaze na nový outfit,ktorý o pol roka bude dieťaťu malý...ja som kupovala tmavé nohavice z nerifloveho materiálu a svettlú jednofarebnú košeľu...neobula by som dospelému chlapovi na svadbu conversky,tak vidíš,aký rozdielny vkus majú ludia...takže čo dáš,to bude...
Každý má iný vkus, a je to jeho vec. Ja by som rovnako dala synovi nohavice, košieľku a nejaké topánočky, možno aj z látkového materiálu, ale určite nie úplne športové. Manžel rovnako by nešiel v teniskách, a ako nevesta som mala obuté nízke poltopanky, a potom balerinky. Ani mne sa nepáči móda úžasných šiat, krásneho účesu, a na nohy botasky. Ale ako vravím kazdeho osobná vec.
My sme dávali na pozvanu svadbu elegantné modré šortky, košeľa krátky rukáv-biela s hviezdami tuším modrými a poltopánky také našuchovačky 🤗
Ved sa spýtaj nevesty ako veľmi vážne ladia svadbu. Isto ti poradí.
Zalezi aky styl svadby, ak klasika, tak sa hodi klasika, ale urcite nikto nesleduje deti, ci drzia dress code, ja som mojmu 2 rocnemu dala set nohavice vesta kosela kravata, ale topanky mal svoje obycajne tenisky a potom sa prezul do sandaliek, na nasej svadbe boli deti v rifliach, teniskach a karovanych koseliach aj v miniobleckoch so sakami v lakovkach a ja ako nevesta som to pokladala vsetko za vhodny vyber.
ja by rifle neobliekla určite dala by som oblek alebo min chino nohavice košeľu motýlika topánky nie tenisky pokiaľ by to bola taká svadba na záhrade inak moji chlapci sako vestičku a klasické topánky poznajú odmala a vždy majú v šatníku tak ako v zime elegantný kabát
Converse a rifle na svadbu 😨😨 a dospelí tiež v teniskách... tak ja neviem, či je to ešte vtipné, alebo naozaj si niekto myslí, že prísť v teniskách na svadbu je cool, ale je to vrchol nevkusu a nevhodnosti. Ako ženy, úprimne... ja si fakt nemyslím, že ak dospelý muž a dospelá žena sa vychystá na svadbu v teniskách, že je to v pohode. Nie je. Dieťaťu detto. Chápem, že nie každý má dosť peňazí na slávnostné oblečenie, ale v dnešnej dobe sa v pepcu dajú kúpiť za 3€ detské espadrilky, košeľa a chino kraťasy, alebo dlhé nohavice... do 10€ oblečený patrične na príležitosť.
@saskia_98 Tak evidentne si to môžeš dovoliť a časť o tom, ako dieťa obliecť lacno sa ťa netýka 😉 Ja som vyjadrila svoj názor, neobula by som to ani sebe ani dieťaťu na žiadny typ svadby. Aj na svadbu v prírode sa dá obliecť slušne, nie do tenisiek 😉 To, čo urobíš ty, je tvoja vec, ja som sa len vyjadrila, ako by som to urobila, resp. neurobila ja.
Ahoj,ja obliekam chalanov na slávnosti vždy pekne-nech majú trošku pojem,že to je iný deň ako všedný. Takže u mna: košeľa, slušné nohavice-nie rifle,v lete kraťasy a pekné topánky. Prípadne v lete sandalky. Motýlik iba ak chcú. Nemusí to byť jednofarebné,ale pekne zladené. Osvedčilo sa mi zobrať aj viac vecí na prezlečenie,to už beriem aj polokošelu.
Ďakujem ženy 😊 je to klasická svadba, v kostole, potom v sále, či reštaurácii, ešte ani neviem, nakoľko nás pozvali v nedeľu 😁mne sa to tiež nehodí v športovom na svadbu, na oslave je to iné. Tak ďakujem, kľudne mi ešte píšte postrehy 😊 môžte aj mne prosím poradiť, ešte sa ladí- trebárs topánky k šatám, a kabelka a šperky?
@saskia_98 Takže na elegantnej svadbe si iné topánky ako na opätku nevieš predstaviť, pretože sa na takúto príležitosť hodia, ale vlastne tenisky sa hodia tiež? 😀 Nejako mi tu uchádza logika.
Dajú sa obuť aj sandále na hrubom opätku, prípadne niečo takéto, čo ale pre teba už len z povahy veci budú určite vyčaptané balerínky 🙂
Ja mojmu synovi davam rifle, koselu, motylik a neriesim. Ma converse, ja s manzelom ich obuvame tiez, tak aspon budeme ladit. 😁