Čo narýchlo kúpiť švagrovej frajerke?

Dnes o 08:34

Ahojte čo by ste kúpili švagrovej frajerke s ktorou ste sa ešte nevideli? Darčeky už máme vybavené a na ňu sme úplne zabudli:((( Viete mi prosím rýchlo dačo poradiť?

janinah
Dnes o 08:37

Knihu.kozmetiku.poukazku...

ivka67
Dnes o 08:37

Ahoj, podľa mňa pre ženu je vždy vhodná nejaká kozmetika a keď ste sa ešte nevideli, tak kľudne nejaký kozmetický balíček klasika sampon sprchac deos alebo nejaké kremiky na telo, v obchodných reťazcoch je toho dosť... keďže ste sa nevideli tak nevieš presne čo má rada , tak myslím, že toto môže byt taka rýchla alternatíva...

pralinka86
Dnes o 08:38

Isla by som do dm a tak bud nejaky balicek alebo vyskladat tam krem na ruky ci nejake oriesk maslo, sviecku,.. co ti napadne

klara351
Dnes o 08:41

Ja by som neznamej zene kozmetiku nekupovala a ani by som taky darceky nechcela. Pochybujem, ze by si sa trafila do toho, co pouzivam, takze by to asi sedelo na policke a neskor letelo do kosa. Skor nejake orechove maslo, orechy, sviecku a podobne.

jaskolka
Dnes o 08:41

V takom prípade fakt ta kozmetika to istí, nejaká voňavá sviečka, krém na ruky, a podobne.

bobaas
Dnes o 08:43

Všetko, len nie kozmetiku. Tú sa neodvážim kúpiť tomu, koho poznám, nie ešte koho nepoznám. Spýtaj sa švagra predsa, čo by ju potešilo . Asi nejakú symbolickú drobnosť stačí, nie? Ja by som to vybavila vianočnou šálkou a peknými ponožkami.

biba_18
Dnes o 08:45

ja by som jej kúpila nejakú drobnosť - anjelika na parapet, drevenú hviezdu, jelenčeka, majú v tých vianočných obchodoch dekorácie ...

ivka225
Dnes o 08:51

To je natoľko vzdialený vzťah, že možno aj nič.

luckajozko21
Dnes o 08:51

poukazku do martinusu

moonlight1210
Dnes o 08:53

Poukazku do DM alebo Fann. Je velka sanca, ze to vyuzije.

struhanka
Dnes o 08:54

Poukážka do DM je fajn. Alebo niečo jedlé, na pitie. Lokálny džem, sirup alebo nejaké šmakocinky z DM.

ayato
Dnes o 08:55

Kúpila som dva voľné lístky do kina , pre brata a frajerku. Ju nepoznám, ale príde ,tak nech sa necíti odstrčená, že na ňu nik nemyslel.

mamamasama
Dnes o 09:02

Poukazka

ayato
Dnes o 09:04

A inak takto to riešim aj pri rodičoch. Sú rozvedení, obaja majú nových partnerov, nemám s nimi natoľko blízky vzťah aby som vedela čo ich poteší, tak vždy dostanú spoločný darček. Väčšinou vo forme poukážok buď do wellness alebo na večeru.

liz_lemon
Dnes o 09:07

ziadna poukazka do konkretneho obchodu, ale skor poukazka na nakupneho centra, aby si mohla vybrat, co si kupi, lebo ak ju nepoznas, tak nevies, ci vobec cita, ani aku kozmetiku pouziva, a take blbosti, ako sviecky a sosky, to uz vobec nie

ruxandra
Dnes o 09:10

Spýtala by som sa švagra, čo jej mám kúpiť, určite by som jej nič nekupovala sama, ak neviem ci to chce. Baby tu vymenovali niekoľko veci, ktoré by mne boli len na obtiaž, ak by mi ich niekto daroval.. takže toto by som rozhodne nerobila.

cimage
Dnes o 09:15

Kupit nieco male a neutralne. Peknu sviecku, najlepsie bez vone, aby jej nevadila, peknu vianocnu dekoraciu. Urcite by som si nelamala hlavu nad vacsim darcekom ked ju este ani nepoznam. Su par, tak spolocny darcek by bol najlepsi.

lucia13022023
Dnes o 09:18

Dm poukážka. Tým nič neskazis.

sima234
Dnes o 09:21

Súhlasim s poukážkou do DM. Kúpi si, čo používa a k tomu možno nejakú sviečku. Aby to nebolo také, že len poukážka.

sense
Dnes o 09:26

Nič alebo poukážku aby to nedopadlo ako vo vedľajšej téme kde je nevhodný deodorant

danica2711
Dnes o 09:29

akosi nechápem, prečo by som mala zháňať darček pre osobu, ktorú vôbec nepoznám, jedno, koho je to frajerka

januska12323
Dnes o 09:41

Bežne dávaš dary ľuďom, ktorých si nestretla? Ja by som nekupovala nič ani jej ani švagrovi, ak prídu cez sviatky stačia koláčiky a víno ponúknuť. Určite nečakajú dary keď spolu netrávite štedrovečernú večeru.

sovica
Dnes o 09:43

@autorka Ja som kúpila bratovej priateľke, ktorú budem prvýkrát vidieť a príde na návštevu až po vianočných sviatkoch, diár. Tiež sme s dcérou včera rozmýšľali, že čo, či nejakú vonnú sviečku, difuzér..., ale nakoniec som objavila v Action nádherný diár, ktorý sa tam nedal nechať. Kúpila som hneď 4 ks🙈, aj pre mamu, kamošku a pre seba.

janicast
Dnes o 09:47

Poukážka,kniha pre niekoho,koho vidím prvý krát?to je premňa úplná blbosť radčej luxusnejšia sviečka,krásne zabaliť, má to byť len pozornosť nie cielené dary.

autor
Dnes o 09:49

@ivka225 ano aj som to tak chcela len nakoniec sme zistili ze ona pre nas darceky ma je mi to trapne jej nic nedat no zaroven nemam rada taketo obdarovavanie nasilu ked neviem co mam dat na poslednu chvilu

sovica
Dnes o 09:58

Veľa kočiek tu napísalo, že poukážku napr. do DM, knihu, lístky do kina..., ale to sú už darčeky v hodnote 10-15 € a to sa mi teda zdá naozaj dosť pre osobu, ktorú budem vidieť prvýkrát. Podľa mňa ani ona nekúpila cenovo nákladné darčeky, len nejaké drobnosti. V tomto prípade by som ja išla do ceny max 5€. Ja som ten vyššie spomínaný diár kúpila na 2€ a ešte jej k tomu pribalím nejakú sladkosť.
...a napr. knihu pre osobu, ktorú nepoznám by som vôbec nevedela vybrať. Teraz som mala problém kúpiť knihu aj pre moju najlepšiu kamošku, ktorej knihy kupujem pravidelne. Tento rok som však nemala vôbec žiaden nápad, takže som jej kúpila radšej poukážku do Martinusu. Ale v takej hodnote, že to by som nejakej pani, ktorú vidím prvýkrát nekúpila.
Detto kozmetika, každá používa niečo iné. To by som riskla max s nejakým sprcháčom a krémom na ruky, všetko ostatné je sú zbytočne vyhodené peniaze.

1ryba
Dnes o 09:59

Poukážku do DM.

muchotrafka298
Dnes o 10:13

Ja by som kozmetiku a hlavne lacnu nekupovala nikomu, kto o to vyslovene nepoziada. Pretoze vobec to nemusi pouzivat a tie kozmeticke balicky zo supermarketov alebo DM veci, nie je to pre kazdeho, aj ked to tak vyzera. Predpokladam, ze na nu nemas budget, aby si jej kupila napriklad nieco v Rituals, lebo odtial neurazi nic. Len je to tam vsetko drahe. Ja nevidim dovod jej nic kupovat, pokial ju nepoznas.
Ked uz velmi chces, kup jej poukazku niekam. DM, nakupne centrum v mieste bydliska, Martinus, Panta Rhei.

earlgrey
Dnes o 10:30

Veď sa spýtaj švagra...

tahomi
Dnes o 10:40

Ja som za poukazku, ziadne kozmeticke balicky, dekoracie, sviecky, diare, knihy. Trafit sa do vkusu je nemozne aj u ludi, ktorych poznas. Ten napad s kinom je dobry, 2 volne listky do kina na pekny vecer, urcite lepsie ako ine alternativy.