Podľa toho koľko majú tokov a co majú radi
Mam skoro 3r a 1,5r. Rozsirime magneticku stavebnicu a drevenu drahu pre vlacik a dalej dostanu knizky k albi peru a klasicke knizky, jedno xxl puzzle, jednu spolocensku hru (clovicku nezlob se). Bohato staci 🙂 uz sa len musim udrzat nic nekupovat😂
poukážku do detskej herne, zverolekarsky kufrík, zvukovú stoličku baby anabel, hernú konzolu, výrobu slizov a náramkov, nejaký doplnok do kuchynky, vedomostnú hru
Plyšovú hračku, ktorú si nakreslila 🤷♀️ len to...viac netreba...
Syn 1,5r - odrazadlo, magnetická stavebnica, helma, lego duplo a Mickeyho. To bude mať doma od nás.
14 ročnému peňaženku novú a malej stavebnicu.
Lego, knihy, nejake veci na kreativne tvorenie, a u nas tradicia ponozky 😁 plus nejake drobnosti
Zopár drobností ktoré si nakreslili.. žiadne veľké drahé dary...
Tento rok len drobnosti žiadne veľké dary zla doba a bude ešte horšie takže fakt len malé drobnosti a Vianoce nie sú o darčekoch ale o rodine pokoji a harmónii
puzzle, omalovánky
Drobnosti kazdemu - vec, co potrebuje a knizku. A kratku letnu dovolenku - poznavacku - s nami, kedze su uz dospeli.
Školskú tašku, bábiky, knihy
Staršiemu športové veci , knihy
A spoločné doplnky do bazéna , také kolesá, zaťažia ,čo spadnú na dno a oni sa potápajú a vyťahujú to.
Lego, šperk, kozmetiku. Kniha a spoločenská hra musia byť tiež. Staršej prihodím peniaze k menšiemu darčeku.
Synovcovi lego, auto na ovládanie a spoločenskú hru mám nachystané
9 rocna ... Furby, interaktivny stitch, postavicky Stitch, domcek Stitch, hru vybusne maciatka, oblecenie, lego Minecraft
No, moje dieta je tento rok extremne narocne. Jeziskovi pisalo, ze chce semafor a poulicne lampy, aspon dve. Ale nie hracky - normalne. No lampy nie tak vysoke, ake mame pred domom, ale trochu mensie, aby sa vosli cez dvere do jeho detskej izby. Tak neviem este, co vymyslim 🙂
To čo si napísala na zoznam, pyžamo, ponožky,Pandoru, knižku, kiwido,pickelpads, plastelinu
5 rocny syn dostane lego, albi pero a 2 knihy k tomu.
2r dostane batoztek, 2 knižky, pyžamo, hru čo musí loviť udicou také magn. rybky a motorovú pílu
Tieto Vianoce bohužiaľ nič preto že ich máme strašne ťažké hlavné finančné je mi s toho smutné hlavne kvôli deťom ale inak to neide .
Knihy, spoločenské hry, puzzle, paw patrol figúrky s vozidlami, pokémon plysaka...to máme rozdelené medzi rodinou, kto čo dá..
Mám dve dcéry - 2 roky, 1 rok. Spoločný darček budú mať magnetickú stavebnicu aj keď druhú to asi ešte zaujímať nebude, pexeso, aktivity zošit a omalovánku pre staršiu, dve knihy kúzelné čítanie, klasické knihy, tabuľka na kreslenie a magnetický kufrík so zvieratkami. 🙂 Pre staršiu som po veľmi dlhom rozmýšľaní nakoniec zakúpila kočík pre bábiky. Veľmi dlho som nad tým váhala, lebo nemám rada haraburdy zaberajúce miesto, ale viem, že toto ju poteší asi najviac a snáď to zaujme neskôr aj mladšiu.
@mariasofiabarbora Ahoj. Koľko rokov majú deti?
@mariasofiabarbora netrap sa prosim❤️ vianoce nie si o materialnom a ani vas deti neprestanu mat radi. Bude lepsie❤️
To,co chceli. Syn mikinu hokejoveho klubu,kryt na mobil a prekvapko herne kreslo. Dcera plysoveho psa,babiku a kadernicku sadu
@earlgrey dievča má 9 a syn 5
@hederamonstera áno aj ja si myslím ta staršia je múdrejšia ta to pochopí a syn má 5 tak to už neviem ale dúfam že to tento rok dopadne dobre je to ťažké ale zvládneme to
Lego knihy letenky
Dcera 5 rokov - hodinky na sim kartu, kniha, babika s jednorozcom, hra rybicky, porcelanovy set, osuska
Dcera 3 roky - nausnice, kniha, babika s jednorozcom, porcelánový set, osuska, oblecenie pre Barbie
zhaname Pikachu vankúše 😂
Spolocny darcek - dovolenka pri mori
My budeme musiet setrit lebo blba situacia sa nam stala. Ale tak malemu ma 1,4 r auticko a loptu, starsiemu co chcel elektricku kefku, neteri este nevieme iba daku malickost, druhemu obliecky ako chceli rodicia. A to vse. Musime setrit.
Tohoto roku kurz v autoškole, cestovný kufor, spoločenské hry a výbavu na lyžiarsky výcvik