Čo kupujete deťom na Vianoce?

29. nov 2024
katica06
29. nov 2024

Tohoto roku kurz v autoškole, cestovný kufor, spoločenské hry a výbavu na lyžiarsky výcvik

stellarstar
29. nov 2024

Podľa toho koľko majú tokov a co majú radi

hederamonstera
29. nov 2024

Mam skoro 3r a 1,5r. Rozsirime magneticku stavebnicu a drevenu drahu pre vlacik a dalej dostanu knizky k albi peru a klasicke knizky, jedno xxl puzzle, jednu spolocensku hru (clovicku nezlob se). Bohato staci 🙂 uz sa len musim udrzat nic nekupovat😂

sasitimi17
29. nov 2024

poukážku do detskej herne, zverolekarsky kufrík, zvukovú stoličku baby anabel, hernú konzolu, výrobu slizov a náramkov, nejaký doplnok do kuchynky, vedomostnú hru

earlgrey
29. nov 2024

Plyšovú hračku, ktorú si nakreslila 🤷‍♀️ len to...viac netreba...

lucia13022023
29. nov 2024

Syn 1,5r - odrazadlo, magnetická stavebnica, helma, lego duplo a Mickeyho. To bude mať doma od nás.

doriiis
29. nov 2024

14 ročnému peňaženku novú a malej stavebnicu.

butterflyeffect
29. nov 2024

Lego, knihy, nejake veci na kreativne tvorenie, a u nas tradicia ponozky 😁 plus nejake drobnosti

alchemilkazltozelena
29. nov 2024

Zopár drobností ktoré si nakreslili.. žiadne veľké drahé dary...

saskija15
29. nov 2024

Tento rok len drobnosti žiadne veľké dary zla doba a bude ešte horšie takže fakt len malé drobnosti a Vianoce nie sú o darčekoch ale o rodine pokoji a harmónii

sisska96
29. nov 2024

puzzle, omalovánky

simsalabim
29. nov 2024

Drobnosti kazdemu - vec, co potrebuje a knizku. A kratku letnu dovolenku - poznavacku - s nami, kedze su uz dospeli.

pe_mi
29. nov 2024

Školskú tašku, bábiky, knihy
Staršiemu športové veci , knihy
A spoločné doplnky do bazéna , také kolesá, zaťažia ,čo spadnú na dno a oni sa potápajú a vyťahujú to.

abbey1
29. nov 2024

Lego, šperk, kozmetiku. Kniha a spoločenská hra musia byť tiež. Staršej prihodím peniaze k menšiemu darčeku.
Synovcovi lego, auto na ovládanie a spoločenskú hru mám nachystané

janulik2008
29. nov 2024

9 rocna ... Furby, interaktivny stitch, postavicky Stitch, domcek Stitch, hru vybusne maciatka, oblecenie, lego Minecraft

diewcatqoo
29. nov 2024

No, moje dieta je tento rok extremne narocne. Jeziskovi pisalo, ze chce semafor a poulicne lampy, aspon dve. Ale nie hracky - normalne. No lampy nie tak vysoke, ake mame pred domom, ale trochu mensie, aby sa vosli cez dvere do jeho detskej izby. Tak neviem este, co vymyslim 🙂

sense
29. nov 2024

To čo si napísala na zoznam, pyžamo, ponožky,Pandoru, knižku, kiwido,pickelpads, plastelinu

titla
29. nov 2024

5 rocny syn dostane lego, albi pero a 2 knihy k tomu.

tim23
29. nov 2024

2r dostane batoztek, 2 knižky, pyžamo, hru čo musí loviť udicou také magn. rybky a motorovú pílu

mariasofiabarbora
29. nov 2024

Tieto Vianoce bohužiaľ nič preto že ich máme strašne ťažké hlavné finančné je mi s toho smutné hlavne kvôli deťom ale inak to neide .

sandyka90
29. nov 2024

Knihy, spoločenské hry, puzzle, paw patrol figúrky s vozidlami, pokémon plysaka...to máme rozdelené medzi rodinou, kto čo dá..

lalala94
29. nov 2024

Mám dve dcéry - 2 roky, 1 rok. Spoločný darček budú mať magnetickú stavebnicu aj keď druhú to asi ešte zaujímať nebude, pexeso, aktivity zošit a omalovánku pre staršiu, dve knihy kúzelné čítanie, klasické knihy, tabuľka na kreslenie a magnetický kufrík so zvieratkami. 🙂 Pre staršiu som po veľmi dlhom rozmýšľaní nakoniec zakúpila kočík pre bábiky. Veľmi dlho som nad tým váhala, lebo nemám rada haraburdy zaberajúce miesto, ale viem, že toto ju poteší asi najviac a snáď to zaujme neskôr aj mladšiu.

earlgrey
29. nov 2024

@mariasofiabarbora Ahoj. Koľko rokov majú deti?

hederamonstera
29. nov 2024

@mariasofiabarbora netrap sa prosim❤️ vianoce nie si o materialnom a ani vas deti neprestanu mat radi. Bude lepsie❤️

petulda333
29. nov 2024

To,co chceli. Syn mikinu hokejoveho klubu,kryt na mobil a prekvapko herne kreslo. Dcera plysoveho psa,babiku a kadernicku sadu

mariasofiabarbora
30. nov 2024

@earlgrey dievča má 9 a syn 5

mariasofiabarbora
30. nov 2024

@hederamonstera áno aj ja si myslím ta staršia je múdrejšia ta to pochopí a syn má 5 tak to už neviem ale dúfam že to tento rok dopadne dobre je to ťažké ale zvládneme to

natalka13
30. nov 2024

Lego knihy letenky

adonish
30. nov 2024

Dcera 5 rokov - hodinky na sim kartu, kniha, babika s jednorozcom, hra rybicky, porcelanovy set, osuska
Dcera 3 roky - nausnice, kniha, babika s jednorozcom, porcelánový set, osuska, oblecenie pre Barbie

zhaname Pikachu vankúše 😂

Spolocny darcek - dovolenka pri mori

majka010689
30. nov 2024

My budeme musiet setrit lebo blba situacia sa nam stala. Ale tak malemu ma 1,4 r auticko a loptu, starsiemu co chcel elektricku kefku, neteri este nevieme iba daku malickost, druhemu obliecky ako chceli rodicia. A to vse. Musime setrit.