Čo kúpiť svokrovcom?

19. dec 2024

Ahojte mám dilemu.
Nemám čo kúpiť svokre a svokrovi - ona má 50, svokor 54.
Manželovej neteri, má 5 ( všetky veci do školy už ma ) a dvom babkám. Už fakt neviem čo

h2
19. dec 2024

Manželovým rodičom, neteri a babke (alebo babkám, ako sú obe jeho babky) nech kúpi tvoj manžel spoločný darček za vás oboch. Prečo to máš riešiť ty?

roomaa
19. dec 2024

Pre svokru a svokra - poukaz na degustáciu vína, wellness deň alebo vstupenky na koncert či divadlo, možno nejakú fotoknihu s rodinnými spomienkami, gravírované poháre na víno/pivo, alebo kalendár s fotkami rodiny. Elektrická deka na chladné večery by mohla byť tiež ok, či? 🙂
Neterke by som vybrala nejakú kreatívnu sadu alebo interaktívnu knihu. Tie z Albi sú perfektné napríklad.

autor
19. dec 2024

@h2 on je odcestovaný na sluzobke, príde až 24.

opuska
19. dec 2024

mozno by inak nebolo odveci si teda nakupy nenechavat na uplne poslednu chvilu, ale riesit to troska predcasne. 🙂 kazdopadne, co je spomenute vyssie sa mi pozdava, mozno este spolocna vecera by mohla byt fajn, to podla mna oceni kazdy.

h2
19. dec 2024

Ale povedať ti, čo máš kúpiť, môže aj zo služobky. Alebo to rovno objednať. Ja nechápem, prečo tak často tu ženy riešia darčeky pre celú mužovu rodinu zaňho.

cacianka
19. dec 2024

práve dnes som kúpila v lekárni plechové dózy s cajmi, zmes ovocných, bylinkových aj mix, 72 porcií za cca 18 e. mali 3 varianty,

maca1984
19. dec 2024

Ak ti pomôže tak moja svokra dostane knihy ktoré chcela a drogériový balíček ( tekuté mydlo, krém na ruky, telové mlieko, lak na vlasy.Viem čo používa, nestrielam od buka do buka).
Svokrovi sme kúpili "poukážku" v Obi.
To on využije.
Moja mama dostane tyčový vysávač a drogériový balíček (tekuté mydlo, krém na ruky, telové mlieko )

silvusias
19. dec 2024

Poukážky nesklamú nikoho 😀 Keď nevieš čo, kúp nejakú drogériu, to je taká klasika. Neterka je práveže ešte vo veku, kedy vôbec nie je problém kupovať darčeky. Čím je dieťa staršie, tým je to jednoznačne horšie. 😀

natalka13
19. dec 2024

@h2 ja tiez riesim dary pre " muzovu " rodinu, pokladam ju za svoju.

50tnici su mladici, listky na kulturu.
Starkym balicek dobrot.

maca1984
19. dec 2024

Tú babku s dedkom som prehliadla.
Keď ešte žili tak sme im robili vždy balíčky - vitamíny, obľúbené pochutiny, čaje,papuče,župany, krížovky.
Také " blbostičky ".

dadka1997
19. dec 2024

Skus zlavomat mas tam vselico od darcekovych krabiciiek po adrenalinove zazitky 🙂 pomedzi to welnessy a podobne

earlgrey
19. dec 2024

Záleži koľko chceš minúť...ja by som nekupovala absolútne nič 🤣 lebo darčekovanie som dávno zrušila a nech si každý myslí, čo chce...ale ak máš limit 50€ pre všetkých, veľa nevyčaruješ..a ak máš limit 1000€ tak s tým sa už dá čarovať 😉

autor
19. dec 2024

@earlgrey chcela som zabehnut do tedi action pepco. Maximálne tam nič viac

andymi
19. dec 2024

@h2 ...no asi preto, že keď sa raz vydáš/oženíš...už nie je viac tvoja rodina a jeho rodina, ale vaša rodina. Stačí ti takéto vysvetlenie?

evcagabi
19. dec 2024

Nic

natalka13
19. dec 2024

Prepac, Z toho vyberu obchodov by som nechcela dostat nic.
Mozno starkym sal deku...

autor
19. dec 2024

@natalka13 mňa úprimne nezaujíma čo by si chcela dostať alebo nie 🙂

abbey1
19. dec 2024

@roomaa Mam 50. Elektrickú deku prosím nieee.

maca1984
19. dec 2024

A máš aspoň nejakú predstavu ?
Lebo toto nie sú obchody ( a ja naozaj nesúdim) kde by som hľadala darčeky.
Teda takto..neviem si predstaviť čo by som im tam kúpila.
V Action možno voňavú sviečku ( tie mám aj ja).

bielasovicka
19. dec 2024

Poukážky na nákup, svokre dm, svokrovi obchod s vínom.

abbey1
19. dec 2024

Prikláňam sa lístkom na koncert, divadlo, masáž, welnes, degustácie jedla, vína.

autor
19. dec 2024

@maca1984 chcem len nejaké blbosti. Oni si vymysleli tento rok dávanie darčekov.. Nebudem na nich teraz kvôli tomu že chcú utrácať. Každému niečo do 10€

autor
19. dec 2024

@abbey1 ďakujem za inšpiráciu no do takýchto darov určite nepôjdem

abbey1
19. dec 2024

Môžem vedieť, prečo nie? Nebudú ťa štát viac než hlupostičky zo spomínaných obchodov.

maca1984
19. dec 2024

Ja ťa nesúdim, je to vaša vec, aj to kde tie darčeky kúpiš.
Ale teda neporadím.
V Tedi, Pepco som nebola dlho, neviem čo tam majú.
V Action som bola 3 x, a to si tam ja vždy nejakú " serepetičku " ( dekoráciu ) kúpim.
Tak hádam čosi nájdeš.

janinka112
19. dec 2024

V pepcu mali také hrnčeky s vianočným motívom, boli aj pekne zabalené, myslím, že cca 2€.

natalka13
19. dec 2024

@abbey1 ju nezaujima co by si nechcela 🤣
Ale co by si chcela.
Ja zajazd na Kubu.

abbey1
19. dec 2024

@natalka13 Však som napísala aj to, čo by potešilo mňa. V skromnosti. Inak letenky na Srí Lanku, Bora Bora a tak. 🙂
Len teda dosť. 50 rokoch elektrickú deku, to by ma švihlo. 🙂

evcagabi
19. dec 2024

S tvojim rozpoctom fakt nic pripadne este ponozky 😅

michaela329
19. dec 2024

Mám 56 ročnú mamu, dostane poukážku ku svojej kaderníčke (kozmetika, pedikúra?) čo býva fajn darček, ak vieš kam chodí. Svokrovi by som úplne bez fantázie kúpila papuče a kozmetiku. Ja som za to, aby si každý kupoval svojim rodičom - dá sa objednať, služobka neslužobka. Je to rodina, ale hlavne mužova a ja nie som jeho asistent. A deti napríklad vždy rýchlo zničia fixky, takže by som kúpila tie a nejaké veselé ponožky.