Boli ste na svadbe, na ktorej bol človek nakazený koronou?

23. sep 2020

Je tu niekto kto bol na svadbe na ktorej bol človek nakazený koronou?

ibrunova
23. sep 2020

Načo ti je táto informácia?

misko19871
23. sep 2020

Z informácií ktoré sú k dispozícii, tak zatiaľ určite nie, explicitne svadba nebola, len rodinne oslavy, pripadne bežne návštevy kostola...

brezza
23. sep 2020

@misko19871 bola aj svadba zdrojom nakazy na SVK

misko19871
23. sep 2020

@brezza fakt? Nespomínali v médiách, asi mi ušlo🙂

mariska1989
23. sep 2020

Pravdepodobne áno .poznám niekoho kto bol na Orava koncom augusta na svadbe a nedávno mali potvrdené koronu

chrobacik41
23. sep 2020

@misko19871 bolo aj v tn zo svadby

qwert87
23. sep 2020

Áno, tiež poznám jeden prípad. Pán to zistil až po svadbe že je pozitívny (testovali ho preto lebo jeho kolega bol pozitívny a mal s ním kontakt). Čo je ale na hlavu podľa mňa, tak testovali len ľudí, ktorí s ním sedeli pri jednom stole (8 ľudí), ostatných nie, timali len sledovať. Pritom sa rozprával a aj sa zabával so všetkými svadobčanmi.

lenull103
23. sep 2020

Osobne som nebola,ale viem o takom prípade..vraj šli na testy všetci zo svadby

matabb73
23. sep 2020

Dcérine spoluziacka je preto v karanténe.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paleta
24. sep 2020

U nás v dedine bola minulý týžden svatba 80 ludí a nakazaili sa aj nevesta a ženích. Všetci účastníci svatby museli ísť na testovanie a žiaľ už pribúdajú teraz další nakazení ľudia. Bude to ešte veselé.

autor
24. sep 2020

@paleta kde?

autor
24. sep 2020

Není to sranda.my sme sa slušne ospravedlnili že nepôjdeme a zle je všetci urazení 😃

amienne
24. sep 2020

Ked sa za toto niekto urazi, tak mi to aspon otvori oci, ze co su to za ludia. Kazdy normalny to akceptuje a pochopi. My sme odmietli krstiny aj navstevy rodinne ci kamaratske a je mi fuk co si kto mysli.Sme s muzom vratane jedneho z deti rizikovi a aj keby sa mala zdut cela rodina nebudem riskovat nase zdravie.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
25. sep 2020

@amienne áno to je pravda

lenull103
25. sep 2020

My sme takto odmietli,slušne a úprimne,našťastie sa neurazili. A dobre sme spravili,už viem o niekoľkých,ktorí sa tam nakazili a to ešte nemajú vsetci urobene testy.takze neriešte to

sense
25. sep 2020

Zrejne ratali s darom financnym jed sa urazili ze nepridete

paleta
25. sep 2020

Nakazení sú v Dúbrave a Lubeli svatba bola v kolibe Greta. Starosta vyhlásil že si majú ľudia označiť domy že sú v karanténe.Zial jedna svatba všetko pokazila. Nedodržiavali nič pili z jedného pohára s smiali sa z korony. Mali sme ísť viacerí na chatu žiaľ radšej nejdeme.

paleta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
paleta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrapod
25. sep 2020

Moja sestra s rodinou mali ísť minulý týždeň. Ospravedlnili sa slušne a nešli. Našťastie mladomanželia to prijali bez problémov ako normálne zmýšľajúci ľudia.

letfenixa
25. sep 2020

@ice8 ľudia s vysokým príjmom

kikazoe
25. sep 2020

@chrobacik41 dakujem že zle interpretujete dané info ( bola som učastník tej svadby a realita je inde ako ju zverejnili media )

lucilaines
25. sep 2020

Ja som bola ma svatbe kde jedna baba mala koronu. V tom case ale nemala ziadne priznaky, zistili to az par dni po tom, zacala byt chora. Sedela som vedla nej pri stole. Nikoho zo svatby netestovali a nikto sa nenakazil. Teda viem o dvoch ludoch co sedeli oproti nam a isli na testy doborovlne, obaja negativni. Odvtedy uz je vyse mesiaca a nikto iny z tej svadby nemal ziadny problem.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
letfenixa
25. sep 2020

@ice8 Nie

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz