Je tu niekto kto bol na svadbe na ktorej bol človek nakazený koronou?
Z informácií ktoré sú k dispozícii, tak zatiaľ určite nie, explicitne svadba nebola, len rodinne oslavy, pripadne bežne návštevy kostola...
@misko19871 bola aj svadba zdrojom nakazy na SVK
@brezza fakt? Nespomínali v médiách, asi mi ušlo🙂
Pravdepodobne áno .poznám niekoho kto bol na Orava koncom augusta na svadbe a nedávno mali potvrdené koronu
@misko19871 bolo aj v tn zo svadby
Áno, tiež poznám jeden prípad. Pán to zistil až po svadbe že je pozitívny (testovali ho preto lebo jeho kolega bol pozitívny a mal s ním kontakt). Čo je ale na hlavu podľa mňa, tak testovali len ľudí, ktorí s ním sedeli pri jednom stole (8 ľudí), ostatných nie, timali len sledovať. Pritom sa rozprával a aj sa zabával so všetkými svadobčanmi.
Osobne som nebola,ale viem o takom prípade..vraj šli na testy všetci zo svadby
Dcérine spoluziacka je preto v karanténe.
U nás v dedine bola minulý týžden svatba 80 ludí a nakazaili sa aj nevesta a ženích. Všetci účastníci svatby museli ísť na testovanie a žiaľ už pribúdajú teraz další nakazení ľudia. Bude to ešte veselé.
@paleta kde?
Není to sranda.my sme sa slušne ospravedlnili že nepôjdeme a zle je všetci urazení 😃
Ked sa za toto niekto urazi, tak mi to aspon otvori oci, ze co su to za ludia. Kazdy normalny to akceptuje a pochopi. My sme odmietli krstiny aj navstevy rodinne ci kamaratske a je mi fuk co si kto mysli.Sme s muzom vratane jedneho z deti rizikovi a aj keby sa mala zdut cela rodina nebudem riskovat nase zdravie.
@amienne áno to je pravda
My sme takto odmietli,slušne a úprimne,našťastie sa neurazili. A dobre sme spravili,už viem o niekoľkých,ktorí sa tam nakazili a to ešte nemajú vsetci urobene testy.takze neriešte to
Zrejne ratali s darom financnym jed sa urazili ze nepridete
Nakazení sú v Dúbrave a Lubeli svatba bola v kolibe Greta. Starosta vyhlásil že si majú ľudia označiť domy že sú v karanténe.Zial jedna svatba všetko pokazila. Nedodržiavali nič pili z jedného pohára s smiali sa z korony. Mali sme ísť viacerí na chatu žiaľ radšej nejdeme.
Moja sestra s rodinou mali ísť minulý týždeň. Ospravedlnili sa slušne a nešli. Našťastie mladomanželia to prijali bez problémov ako normálne zmýšľajúci ľudia.
@chrobacik41 dakujem že zle interpretujete dané info ( bola som učastník tej svadby a realita je inde ako ju zverejnili media )
Ja som bola ma svatbe kde jedna baba mala koronu. V tom case ale nemala ziadne priznaky, zistili to az par dni po tom, zacala byt chora. Sedela som vedla nej pri stole. Nikoho zo svatby netestovali a nikto sa nenakazil. Teda viem o dvoch ludoch co sedeli oproti nam a isli na testy doborovlne, obaja negativni. Odvtedy uz je vyse mesiaca a nikto iny z tej svadby nemal ziadny problem.
Načo ti je táto informácia?