Ako zatiaľ prežívate veľkonočný pondelok?

10. apr 2023

Idete niekam na výlet alebo budete doma ?

bessie12
10. apr 2023

Odpočívam s knihou v ruke a popíjam kávu. O chvíľu idem upratovať a variť 🙂

laila22
10. apr 2023

@bessie12 dobroty pripravené, spratané, pozeráme búrlivé víno a čakáme šibačov 🙂.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katuskamala1
10. apr 2023

Na pohotovosti s dietatom :(

cyberk
10. apr 2023

Rano som upratovala, manzel sa ponukol, ze nam dnes navari a ja akurat sa hram Hogwarts legacy, dcerka spi 🙂 neskor pojdeme von na ihrisko s malou a potom pridu moji rodicia na navstevu :D taky chill pondelok

roberta27
10. apr 2023

My ideme k mojim rodičom na obed, včera sme boli u svokrovcov. Takže rodinne.

h2
10. apr 2023

Od nás včera večer odišla trojdňová návšteva, tak ja dnes ani prstom nehnem. Šibačov okrem mojich dvoch chlapov nečakám žiadnych a tohto roku výnimočne ani oni nikam nejdú šibať, tak dnes bude ťažká pohoda. Ešte sme ani nevstali z postele.

galganka
10. apr 2023

Na raňajky čokoláda a punčák, deti našli všetky vajíčka a zajov, teraz pozeráme rozprávku (tematicky sme zvolili Hop), tato je späť v posteli a za hodinku dáme robiť obed. Celkom fajn prázdniny.

jana_eyre_2
10. apr 2023

Ideme k babke na obed, chvíľu pokecáme a veľmi dúfam že sa ešte dostaneme aj na prechádzku do lesa..

226lenka
10. apr 2023

Zatiaľ v posteli, malý mi ešte spinká, keď vstane pôjdeme ku babke.

cimage
10. apr 2023

Sedim si s kavou a keksikmi v aute-camperi vo Francuzskych Pyrenejach a pozeram na rieku co nam tu tecie vedla. Dcery sa hraju a syn - sibac este spi 😆. Asi ho vysibeme my z tej postele.

vroni
10. apr 2023

Rochnime si v pyžame pri káve a cumime na prasiatko Babe (nie je nad intelektuálnu činnosť). Plánujeme rovnako vyčerpávajúci program až do večera.

luckajozko21
10. apr 2023

@cimage fotku ako dokaz! 😍

77katarina
10. apr 2023

ráno som vstávala 5,15 hod. a o 5,50 hod. som pešibusom za 20 minút pristála v práci 🤣 takže pracovne tretí deň po sebe, .... nech je už zajtra 👍 a konečné po troch dňoch voľno 👌

tahomi
10. apr 2023

Pracovne 🤷🏻‍♀️

panelacikova
10. apr 2023

maximálna pohodička rovnako, ako to bolo už od štvrtka. idem si dať kávičku. žiadne veľkonočné zvyky či tradície nepestujem už minimálne 30 rokov 😀 popoludní si asi upracem.

jamimo
10. apr 2023

výborne, dojedla som raňajkovú kašu, pozerám Babičku. Čakám chlapa, išiel hrať hokej, a hajde na chatku a do lesa. Vyšlo slnko, príde kamoška s dcérou, tak sa teším..

maca1984
10. apr 2023

Uvarené, upratané, oprané a hajde na výlet.

slniecko5
10. apr 2023

Veľmi spokojne, prvýkrát na dedine veľká noc, chalani od rána sibu po dedine, dcéra ide na oslavu k susedke, každý spokojný 👌. Ja kávička ☕.

slavomira236
10. apr 2023

Nedavno sme vstali ja pijem mavu deti ranajkuku...vonmu poprchava takze budeme doma..sibat sa syn nechysta ani ho nenapadlo...takze valanie cely den doma

simsalabim
10. apr 2023

Pracovne...chystam nejake dokumenty pre kolegynu, lebo zajtra mam turne po vysetreniach, tak aby to mala hotove a mohla pokracovat. Ale poobede sa tesim na kavu, knihu a prechadzku... alebo namiesto prechadzky sa trochu povrtame v zahrade.

diewcatqoo
10. apr 2023

Ja ako krava vstavam cele sviatky o piatej, takze uz mam vyprane dve pracky, upratane, navarene, davam si druhu kavu, zachvilu obed, potom pojdeme na prechadzku a na ihrisko a od tretej uz budem pohladom presuvat cas aspon na siedmu, nech uz je konecne vecer, lebo mam tieto dni nekonecne dlhe. A budem cely den dufat, ze k nam nepride ziadna navsteva, lebo sa mi nechce nic chystat.

mamamasama
10. apr 2023

My sme lenosili vcera, vercer oslava kamaratkinych narodenín, deti strazila babka. Dnes ideme na šibačku, kedže mam len synov.

tenerifka
10. apr 2023

Ja v pyzame pijem kavu a surfujem po nete, pracka, perie, susicka susi, moj najvacsi problem je, ze mi kavovar nenapenil dobre mlieko na capuchino a ja rozmyslam, preco. Je novy....

goodidea
10. apr 2023

@tahomi kde pracuješ? Ja tiež pracovne

marcellka32
10. apr 2023

Pijem čaj v pyžame, deti išli babku vyšibať, pozerám zovcera Vtáky v trni, dnes bude vecer asi posledný diel

melanta
10. apr 2023

Sedím pri bazéne s kávou, muž sa so svojím synátorom a malého bratrancom išli bikovať.

janinah
10. apr 2023

@tahomi tak nech mate kľud..ja po 100 rokoch mam " vďaka " PN voľno od pohotovosti a aj keď trcim doma tak si ten kľud bez stráženia telefónu užívam ...s rodinou a s vnucikom

miskakyska
10. apr 2023

..v práci🙃

euka210
10. apr 2023

Rano liturgia, mojich 4 chlapov som vyhnala nech idu zname poolievat a mam konecne svaty pokoj 🙏😁