Idete niekam na výlet alebo budete doma ?
Na pohotovosti s dietatom :(
Rano som upratovala, manzel sa ponukol, ze nam dnes navari a ja akurat sa hram Hogwarts legacy, dcerka spi 🙂 neskor pojdeme von na ihrisko s malou a potom pridu moji rodicia na navstevu :D taky chill pondelok
My ideme k mojim rodičom na obed, včera sme boli u svokrovcov. Takže rodinne.
Od nás včera večer odišla trojdňová návšteva, tak ja dnes ani prstom nehnem. Šibačov okrem mojich dvoch chlapov nečakám žiadnych a tohto roku výnimočne ani oni nikam nejdú šibať, tak dnes bude ťažká pohoda. Ešte sme ani nevstali z postele.
Na raňajky čokoláda a punčák, deti našli všetky vajíčka a zajov, teraz pozeráme rozprávku (tematicky sme zvolili Hop), tato je späť v posteli a za hodinku dáme robiť obed. Celkom fajn prázdniny.
Ideme k babke na obed, chvíľu pokecáme a veľmi dúfam že sa ešte dostaneme aj na prechádzku do lesa..
Zatiaľ v posteli, malý mi ešte spinká, keď vstane pôjdeme ku babke.
Sedim si s kavou a keksikmi v aute-camperi vo Francuzskych Pyrenejach a pozeram na rieku co nam tu tecie vedla. Dcery sa hraju a syn - sibac este spi 😆. Asi ho vysibeme my z tej postele.
Rochnime si v pyžame pri káve a cumime na prasiatko Babe (nie je nad intelektuálnu činnosť). Plánujeme rovnako vyčerpávajúci program až do večera.
@cimage fotku ako dokaz! 😍
ráno som vstávala 5,15 hod. a o 5,50 hod. som pešibusom za 20 minút pristála v práci 🤣 takže pracovne tretí deň po sebe, .... nech je už zajtra 👍 a konečné po troch dňoch voľno 👌
Pracovne 🤷🏻♀️
maximálna pohodička rovnako, ako to bolo už od štvrtka. idem si dať kávičku. žiadne veľkonočné zvyky či tradície nepestujem už minimálne 30 rokov 😀 popoludní si asi upracem.
výborne, dojedla som raňajkovú kašu, pozerám Babičku. Čakám chlapa, išiel hrať hokej, a hajde na chatku a do lesa. Vyšlo slnko, príde kamoška s dcérou, tak sa teším..
Uvarené, upratané, oprané a hajde na výlet.
Veľmi spokojne, prvýkrát na dedine veľká noc, chalani od rána sibu po dedine, dcéra ide na oslavu k susedke, každý spokojný 👌. Ja kávička ☕.
Nedavno sme vstali ja pijem mavu deti ranajkuku...vonmu poprchava takze budeme doma..sibat sa syn nechysta ani ho nenapadlo...takze valanie cely den doma
Pracovne...chystam nejake dokumenty pre kolegynu, lebo zajtra mam turne po vysetreniach, tak aby to mala hotove a mohla pokracovat. Ale poobede sa tesim na kavu, knihu a prechadzku... alebo namiesto prechadzky sa trochu povrtame v zahrade.
Ja ako krava vstavam cele sviatky o piatej, takze uz mam vyprane dve pracky, upratane, navarene, davam si druhu kavu, zachvilu obed, potom pojdeme na prechadzku a na ihrisko a od tretej uz budem pohladom presuvat cas aspon na siedmu, nech uz je konecne vecer, lebo mam tieto dni nekonecne dlhe. A budem cely den dufat, ze k nam nepride ziadna navsteva, lebo sa mi nechce nic chystat.
My sme lenosili vcera, vercer oslava kamaratkinych narodenín, deti strazila babka. Dnes ideme na šibačku, kedže mam len synov.
Ja v pyzame pijem kavu a surfujem po nete, pracka, perie, susicka susi, moj najvacsi problem je, ze mi kavovar nenapenil dobre mlieko na capuchino a ja rozmyslam, preco. Je novy....
Pijem čaj v pyžame, deti išli babku vyšibať, pozerám zovcera Vtáky v trni, dnes bude vecer asi posledný diel
Sedím pri bazéne s kávou, muž sa so svojím synátorom a malého bratrancom išli bikovať.
..v práci🙃
Rano liturgia, mojich 4 chlapov som vyhnala nech idu zname poolievat a mam konecne svaty pokoj 🙏😁
Odpočívam s knihou v ruke a popíjam kávu. O chvíľu idem upratovať a variť 🙂