Ako ste oslávili svoje narodeniny, keď ste mali bábätko?

lorrainet
20. dec 2024

Ahojte, zaujímajú ma vaše nápady ako ste oslávili narodeniny svoje , keď ste mali bábätko. Môj bude mať v Tom čase 4 mesiace. Viem , že nechcem ísť od neho , chýbal by mi :D zároveň ale nejakú oslavu nemôžem mať u seba doma, sme v prenájme a susedia to nemusia. Zároveň nemám kamarátov, ktorí by mali deti takže malý by sa nezabavil s nikým :D už som zmierená s tým že Tento rok nič neoslavim :D ako ste to mali vy?

andaluzia12
20. dec 2024

Mám TP na 5 dni, narodeniny za 3 týždne, manžel za 5 týždňov. Tieto narodeniny nebudeme oslavovať.

lienka.7
20. dec 2024

@lorrainet preco by si nemala nic oslavovat? keď chceš, nech ti dôjdu kamosky normalne domov zablahoželať, rodina detto. Ci v com mas problém? Potrebujes isť pit do baru? Restiky? Byt s nimi sama?
Btw, domov si vieš normalne objednať catering, takže nemusíš ani pohnúť prstom, keď už ide o to. 😉

ina2405
20. dec 2024

@lorrainet tak ako každé iné, objednali sme si domov obľúbené jedlo a manžel mi doniesol kvety.

lorrainet
autor
20. dec 2024

@lienka.7 no , ako píšem, návštevy tu mať nemôžem kvôli susedom, sme v prenájme takže vyskakovať si nemôžem a všade naokolo sú dôchodci, ktorí vidia len bacily, zlodejov a basistov 😌

lorrainet
autor
20. dec 2024

@ina2405 to je milé 😊 môj ex od narodenia malého vystriedal toľko žien , že už ani nevie ako sa volám 😁

lorrainet
autor
20. dec 2024

@andaluzia12 budete mať veľký spoločný darček 😊

ivik4
20. dec 2024

Pockaj to by si na 2 hodky nedokazala ist si sadnut s kamaratmi von na veceru niekam a pokecat aspon , tak oslavit ? Ked nemaju deti, nechces ani doma oslavovat

lorrainet
autor
20. dec 2024

@ivik4 ak by bola mama ochotná postrážiť malého na dve hodiny tak áno, ale to je veľmi otázne a je schopná to zrušiť aj 10 minút predtým. Otec malého ho ešte ani nevidel, takže radšej sa spolieham len sama na seba 🙂

ivik4
20. dec 2024

Chapem
Lebo si pisala zeby si nedokazala ist ani od neho.
Hadam oslavis a uzijes si aspon trosku

lorrainet
autor
20. dec 2024

@ivik4 tak ešte som reálne od neho nebola 😁 aj on je od narodenia taký cecok 😁

lucia13022023
20. dec 2024

S mužom mame narodeniny v rovnaký deň, prvé narodky mal malý tiež 4m, oslávili sme doma v trojici, urobila som tortu, objednali jedlo.
Tento rok sme išli už sami na večeru..
Oslavujeme narodky vždy, vždy sa prispôsobime aktuálnej situácii.

oceanahory
20. dec 2024

@lorrainet Ja som mala 30, ked mal syn 3 mesiace. Bola som taka odpalena, ze bolo asi posledne, co ma zaujimalo, ako oslavit narodeniny. Chcela som len konecne spat 😅🫣.

ina2405
20. dec 2024

@lorrainet tak to je nafigu, to ťa chápem, že túžiš trošku vypustiť paru.

pralinka25
20. dec 2024

tak zalezi aku oslavu si predstavujes. ja narodeniny neoslavujem a to som mala uz viac okruhlych. ale tak 4 mesacne babo je take ze by sa premotal aj na takom nejakom posedeni. sem tam by sa popestovalo, sem tam pospalo. ale zas ak to ma byt doslova zurka s hudbou alkoholom a tak tak to jedine dat strazit.

januska12323
20. dec 2024

@lorrainet akože návštevy nemôžeš kvôli susedom? Oni stoja pri dverách a pozerajú na každého kto k tebe vojde? Normálne si sprav oslavu len bude skromnejšia kvôli malému.

gypsomilka
20. dec 2024

Normalne by som zavolala kamosky alebo koho by som chcela domov. Kaslat susedov. Ved nebudes robit party. Normalna navsteva. Ani k susedom nikto nechodi ci co

pralinka86
20. dec 2024

Neviem ako si doteraz oslavovala.. ale tak da sa aj doma s dieťaťom kludnejsie a na kratsie a v mensom pocte .. par kamosiek, objednáte donasku, pitie nachystas, pokecas a mas... dieťa das spat vedla, zapnes kameru, ked sa zobudi, das jest, prebalis, kamosky mozno zabavia na chvíľu

dadka1997
20. dec 2024

@lorrainet a preco by si nemohla mat oslavu u seba doma, ako nechapem co nemaju radi susedia ? Tak snáď nebudeš doma robit disko bašavel ked mas babatko🫣 a mzoes si urobit oslavu doma s rodinou aj s kamaratmi, toho koho si ty zavolas na navstevu susedov nemusi trápit a da sa vsetko zariadit... alebo nechaj par hodin babatko s oteckom nech sa postara a chod do mesta s kamoskou na vianocny punc alebo na čokoladu a podobne nechapem v com vidis stale problem

lorrainet
autor
20. dec 2024

@dadka1997 ohľadom otecka už som sa tu vyjadrila, berme to tak že žiadneho nemá. Jedine ak by mi malého postrážila mamina ale tá sa k tomu vôbec nemá , je ten typ "spravila si si, staraj sa" , takže radšej sa spolieham vždy len sama na seba. A čo sa týka návštev , susedia potom vyvolávajú majiteľovi a jemu sa to nechce riešiť tak radšej napomenie mňa. Reálne sa ani nedivím, na suseda od vedľa volá susedka policajtov každý deň , ak takto volá aj môjmu majiteľovi tak sa nedivím , že ho to nebaví. Taká milá pani

lorrainet
autor
20. dec 2024

@pralinka86 tak doteraz samozrejme inak, divoké párty v baroch v meste a podobne , mne ale tieto časy skončili, kamoškam ešte samozrejme nie keďže len ja mám dieťa 🙂 to im nemôžem zazlievať 😌

lorrainet
autor
20. dec 2024

@oceanahory aj sa vám podarilo spať? 😀 Ja spím dve hodiny denne ale už som si zvykla, ak pospim nedajbože tri mám pocit že som po dovolenke 😂

earlgrey
20. dec 2024

Nerozumiem, to nemôžeš mať žiadne návštevy? Čo si v base? Nemusíš robiť párty, len normálne posedenie s kamarátkami...veď aj tak máš doma dieťa, tak ožierať sa určite nebudete...

jaskolka
20. dec 2024

@lorrainet tiež nechápem, prečo by bol problém so susedmi,keď prídu dve tri kamošky na návštevu,pokecate, dáte si dačo pod zub,pohár vína a idú preč. Veď nebudete mať mejdan do rána s hudbou na plné pecky,ale normálna návšteva,to predsa nemôže nikto zakázať ani namietať.A aj keby,tak majiteľovi normálne povieš,mala som tu na návšteve kamarátky,to je pochopiteľné,veď nežijes na pustom ostrove.

oceanahory
20. dec 2024

@lorrainet Boze a ty mas este chut na oslavu? 🫣 Tak ty si riadny silny clanok 😁! My sme sa s muzom teda sriedali, ale syn spal katastrofalne 1,5 roka...potom z nicoho nic zacal prespavat celu noc a my sme konecne znova zacali fungovat.

Mimochodom, ja by som na tvojom mieste pozvala kamosky na nejaku "pyzamovu party"...samozrejme prespat by nemuseli, myslim iba ten kontext. Objednala pizzu, nejake snacky, pokecali, pozreli film a spravili si prijemny spolocny vecer. Tymto nie je sanca, ze by ste nejako rusili susedov 🙂.

betulinka1
20. dec 2024

@lorrainet moj maly mal 4 mesiace na moje narodky a ani by ma nenapadlo oslavovať. Bola som rada, ze žijem pri kolikovom dietati 🤣🤣🤣 ani ked si v najme, ti nemoze nik zakázať navstevy. Pripadne si ich porozdeluj na skupiny.

jaskolka
20. dec 2024

@earlgrey aj mne to znie nepochopiteľne,to akoze má zakázané aj bežne návštevy?

tamitamitami
20. dec 2024

Zavolaj mamu/najlepšiu kamarátku, objednajte si dobré jedlo, pozrite dobrý film a máš pekný deň za sebou.

lorrainet
autor
20. dec 2024

@oceanahory jasné, ja ešte aj stíham aj homeoffice a psa 😂 ja som ale extrémny hyperaktiv , malý sa bojím , že to zdedil 😀

oceanahory
20. dec 2024

@lorrainet Obdivujem ludi, ako ty, co vedia fungovat s deficitom spanku...ja som presny opak 🥴.

xckaretxxx
20. dec 2024

@lorrainet chcela by som mať tvoje problemy