Ako chápete Valentín?

lienocka128
14. feb 2022

ako chápete Valentín? ja som to brala ako sviatok zamilovanych.... mm mi kupil ruzu aj svokre.... keby bol MDZ tak nepoviem ani slovo, no teraz mi to pripada divne....

marseillefan
14. feb 2022

Mne aj manželke dcérka tiež dala srdiečko... neprežívaj to tak.

lulka321
14. feb 2022

@lienocka128 my sme si s mužom nedali nič 🤷

belllinka
14. feb 2022

V Lidli kopa zúfalcov kupovala po dve kytice. Som myslela, že jednu manželke a druhú milenke. Tak asi nie 🙂 😂 A je to pre matku

lienocka128
autor
14. feb 2022

@marseillefan dobre keby on dal po coko mne a detom tak to neriesim, ale dospely chlap a mamicke da kvet na sviatok zamilovanych???

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bosorka2302
14. feb 2022

Ja som brala 3 torticky s napisom lubim ta. Predavacka roztrasena ci to moze byt v jednej krabicke reku jasne to je pre synov a manzela😃😃

karelova
14. feb 2022

@lienocka128 ma svokra muza? Mozno nechcel, aby bola smutná. Tazko povedať.. Ale ano, aj mne by to prišlo divné.

lesana25
14. feb 2022

@lienocka128 tak ak to ma byt sviatok zamilovanych tak ani detom by nemal davat nic nie?
Bud rada ze ti nieco dal, ze ma rad vlastnu matku a vie jej to aj prejavit.
Alebo mu poriadne vynadaj ze co si to vobec dovolil. To by si asi urobila najradsej.

karelova
14. feb 2022

@cocolino234 a takuto definíciu si kde citala? 😀

lienocka128
autor
14. feb 2022

@karelova ano ma....

denden77
14. feb 2022

mne dal tiez otec flasku 🤷‍♀️🤣

henka123123
14. feb 2022

@denden77 konecne normalny darcek jak trapne kvety 🤣

h2
14. feb 2022

@lienocka128 Hádam nežiarliš na jeho mamu? Predpokladám, že ak máte deti, kupuje aj Tebe kvety na deň matiek. Pritom jeho matka nie si. Buď rada, že si niečo dostala a že druhá ruža išla jeho mame a nie ktovie komu, ako v inej dnešnej téme.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladycat2021
14. feb 2022

@henka123123 ja som od priatela dostala aj flasu vina k tej kytici 😅 tak dnes vecer si urobim romaticky vecer sama so sebou, pretoze priatel je v praci a on aj tak nepije vino 🙂

belllinka
14. feb 2022

@lienocka128 a co ta na tom vlastne tak sere? Som ti mrkla do profilu, som myslela, že máš tak 20 a srašne to prežívaš, ale toto 🙂 By si už mohla mať trochu nadhľadu

karelova
14. feb 2022

@cocolino234 dala som ti normálnu slušnú otázku na ktorú sa slušne bez irónie dalo odpovedať. Vyskusaj to niekedy, nie je to ťažké 😉

pribinak
14. feb 2022

@lienocka128 nám dnes kolega každej kúpil malú coko. Ani do jednej nie je zamilovaný
Proste len tak

denden77
14. feb 2022

@henka123123 to vies.. kvety su krasne.. ale kvety nevypijes 🤷‍♀️🤣🤣🤣 ale nazval to "biela ruza" 🤣🤣🤣

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
14. feb 2022

@lienocka128 A co ti muz povedal na to ked si sa ho na to opytala?
Mozno len nevie a mysli si ze je to sviatok lasky v sirsom chapani.

patka06
14. feb 2022

aj podľa mňa je to sviatok zamilovanýhj, nedávajú sa darčeky rodičom, deťom ....a neviem ešte komu
Ale u nás si každý všetko vysvetľuje po svojom, problém by so z toho nerobila ak kúpi svokre, či mame ...

heln
14. feb 2022

@lienocka128 moj raz kupil na den matiek kyticu, dala som ju do vazy a potom mi povedal ze to malo byt pre jeho mamu, tak som sa nastvala ci nie som matka jeho deti, povedal ze som, ale nie som jeho matka.... od vtedy to vzdy na den matiek ohundrem..... ja napriklad ked je den matiek alebo mdz alebo hocico kupujem kvety mojej a rovno aj jeho mame.

mable123
14. feb 2022

@lienocka128 Ak mas dobry vztah s hocikym tak na Valentina mu mozes posunut aj cokoladku aj kvietko... A svojej mame by mohol kludne aj kyticu dat ak ho lubila, spravila mu krasne detstvo plus mozno mu nieco usetrila preco nie.

andreatytler
14. feb 2022

@lienocka128 U nas oslavuju Valentina aj v jasliach akurat to nemozu volat Valentin, lebo niekto to neoslavuje a citil by sa vyluceny. Volaju to "Fun with Pink and Red Day"

emv
14. feb 2022

Ľúbiš iba jednu osobu na svete? Aj ja ľúbim svoju mamu. je to sviatok lásky a dala som darček dcérke aj manželovi, a každý rok dávam aj rodičom, lebo ich ľúbim... A zasa môj muž mne, našej dcére a svojej mame... Čo je na tom divné? Viac dôvodov na lásku ako sa jej vyhýbať, nie?

milka20
14. feb 2022

Mne zas otec zvykne priniesť kvety, čokoládu… Malo by to mužovi vadiť? Ja som brala mamine zákusky to by komu malo byt cudne?

zmrzlinka2021
14. feb 2022

@lienocka128
valentin je sviatok lasky, lasky k manzelovi, rodicom, detom, zvieratkam...

simsalabim
14. feb 2022

@belllinka moj manzel vzdy v Lidli kupi tych kytic viac, rozviaze a spoji do jednej velkej 😇

lienocka128
autor
14. feb 2022

@h2 nie nekupuje mi kvety na den matiek