Ahojte, je podla vas normalne, ked chlap dostane od vas 100 eur, su to premie od vaseho zamestnavatela, poslete ho na nakup, a on miesto toho aby nakupil pre rodinu jedlo na vianoce, nakupi alkohol v hodnote 100 eur.
Vraj aby na sviatky bolo co navstevam nalievat....je urazeny, ze som histerka. Vdaka. Za nazor.
tak mu na vianoce ulej a nedaj najest ... nech je cele sviatky hladny
a povedala si mu, čo má kúpiť?
a co nekupil alkohol zo svojich premii? este keby detom darceky nakupil, ale toto je fakt primitivne, si vypytaj tie peniaze spat, nakup urob ty a na Vianoce ho posli k navstevam….
Čo si o tom myslím úprimne? Že je debil 😳
@marsmykkok ved sme sa rozpravali co budeme varit, v ktory den.
Aj keby som nepovedala ani slovo. Tak si myslim, ze to je cez ciaru. Egoisticke.
No čo na raňajky by som mu uliala z jednej fľaše na obed z druhej a tak ďalej… a jedlo nech si nakresli.
Vies co je divne? Ze mu na vianocny nakup davas svoje premie. Kde je jeho vyplata? Preco sa nenakupuje zo spolocnych? A za 100€ chlastu, to uz musel byt riadny nakup. To kolko kupil 10 flias? To ku vam tolko ludi chodi na navstevy alebo on si takto spokojne poslopava aj sam bez navstev a pravidelne.
Myslim si, ze tento nakup je len spicka ladovca. U vas toho bude nie celkom v poriadku viac. A to treba riesit.
Na štedrú veceru mu ulej a popraj mu k tomu dobrú chuť. Keď sa bude pýtať na jedlo, povedz mu, nech nehysterčí.
Zabit ho je malo 😁. Mala si mu dat presny zoznam co nakupit. Zajtra ho posli na nakup a nech nakupi za svoje premie, ktore asi nema. Flase nemoze vratit kym nie su otvorene?
Tak určite mohol tie peniaze zmysluplnejšie využiť. Skôr potraviny sú priorita nie alkohol. Nečudujem sa, že ťa to nahnevalo.
@viestta ano... Ja viem.
@viestta on mi tiez dava svoje o to nejde.
@viestta ja milujem vaše odpovede 😂
Pokiaľ ste sa dohodli, čo treba kúpiť, mal zoznam a napriek tomu nakúpil len alkohol, myslím, že doma máte problém s alkoholom. Chlapi sú sprostí, až na výnimky... na vašom mieste by som bola poriadne nas...na. ak by bol blok, just by som to išla vrátiť, keby sa dalo. O tom ulievani miesto jedla, si myslím, že to nie je moc dobrý nápad, ak je ti myslene v niektorých prípadoch naozaj vážne. Ja by som alkohol proste vrátila, alebo schovala niekde. Doma by mal peklo, a nech si užíva šťastné Vianoce. Je to sebecké, ľudia celkovo prehanaju s nákupmi, ale nakúpiť alkohol za 100€ mi príde tiež pritiahnuté za vlasy. Nie ste histerka, u mňa by teda nepochodil.
Načo si vymienate prémie? Veď si mala ísť na nákup jedla ty, on zo svojich mohol kúpiť niečo zmysluplné,určite nie chlast. S alkoholom má zrejme dlhodobejší problém.
ak ti aj on dáva svoje, tak asi vie, čo je obsahom vašich nákupov, inak si to vysvetliť neviem.
Dať za alkohol 100€ by mi asi Jebal* sprepačenim,radšej tie peniaze by som využila v lekárni na vitamíny atď ,alebo potraviny ! Dala by som mu okusovať od hladu fľaše !!!!
Myslím, že triezvy na ten nákup nešiel .
@elizabet173 keby to tak bolo vymyslene, moj zivot by bol dokonaly. 😔
Tvoja chyba. Mala si mu napísať zoznam a hotovo. To si nepoznáš muža?
Tam to u vás nie je len o tejto jednej veci alebo sa mýlim?
Keď muža posielate na nákup treba mu dať presný zoznam, čo má doniesť.
xD ... no zasmiala by som sa..co dodat.
Tak toto ma pobavilo, sorry 😂 ako sa hovorí, do obchodu sa nemá ísť hladný, tak si mu mala dať frtana pred nákupom alebo aj dvoch...ale nie, čo už k tomu povedať, len wow...trochu debil
Neviem, u nás sa nejako toto nerieši. Nemáme moje a tvoje peniaze a kupuje sa, čo je treba. Keď ideme na nákup, či už ja alebo muž, kupime aj na varenie, jedlo, ovocie aj sladkosti, aj víno na večer ( to teda nie vždy, občas, keď to niekomu napadne). Fakt som nikdy neriesila, že by moje prémie niekto minul vyslovene na alkohol.
Inak to 100 eur za alkohol je asi aj dosť, nemám teda o tom moc prehľad
Na ranajky mu dat poldeci, na obed rumovu polievku, na veceru varene víno. Prepac ale toto nie je tipujem prvy vas problem tykajuci sa chlastu, že.
No fasa. Takych c.h-ujov kde hladate?