Ahojte ani neviem kde začať dnes som sa pozerala manželovi do telefónu priznám sa aj keď sa to nepatrí je to jeho súkromie nakoľko sa mne a synovi posledné mesiace skoro vôbec nevenuje a je len na mobile tak ma zaujímalo čo tam vlastne robí.
Nenašla som nič také že by mal iné ženy ale skôr som tam našla apku ako fortuna nevedela som že muž stavkuje zaujímalo ma že ake sumy prehráva keďže sme na tom finančné veľmi zle ale zarazilo ma keď som videla tie výhry ja s mojim malinkym synom nemáme ani na chleba poriadne a môj muž vyhral za jeden mesiac 3497 eur s ktorých sme nevedeli ani cent ja neviem ani čo tu hľadám či radu alebo sa skôr potrebujem vyzalovat ale je mi fakt hrozne mám 100 chutí zobrať syna a vypadnúť odtiaľto len nemáme kam je to hrozný pocit.
No a konfrontovala si ho s tým, či nie?
@charlotte456 len tych 3497€ urcite vrazil spat do vkladu. Ze?
@janinah
@pribinak zatiaľ nie našla som to pred 2 hodinkami a je v práci nechcem také veci riešiť cez tel.
Ale som z toho úplne mimo ja kašlem nato že si podá za pár eur ale to že mu nieje vôbec ľúto že môj ročný syn nemá poriadne topánky to co potrebuje kaslat na mna ale je tu dieta rok bol bez práce žili sme len s rodicaku a to je strasne
@veronikaszabova ano všetko úplne 😪
@charlotte456 a telefon si zabudol doma aj tam preto som mala možnosť sa do neho pozrieť
Ak máte spoločný účet tak ho vybieli,takže hned všetky peniaze daj na svoj účet,tvoju výplatu,rodičovský a čo môžeš a nech on k tomu nemá prístup.Známy tak ožobračil rodinu,potom už kradol veci z vlastného bytu a predával,no katastrofa,ale dostal sa z toho.,liečil sa.žena ho podržala.Určite neneleť na sľuby,že už nebude,tu treba chladnú hlavu a rozhovor,on si musí uvedomiť,že je to závislosť a že sám neprestane a ty musíš byť tvrdá a trvať na svojom-ty všetky financie do rúk a on sa liečiť.
@janinah ak bude ochotný on je zvláštna povaha keď stym začnem vytiahne na mna že ako som si to mohla dovoliť atď. Len aby sa vykrutil za tých 10 rokov čo sme spolu ho poznám a ja mám len za moje nevinné dieťa sto chutí mu vyhodiť všetky veci naozaj keď si uvedomujem ako sa trápim že malému nemozem všetko dať ako som mu pomáhala hľadať robotu prehovárala aby bol s malim doma on že ja sa vrátim do práce ale on nie a nie on to snim nezvládne. Strašné a on si kľudne vyhrá v jeden deň za 15 eur 695 eur a nieje schopný dať svojmu dieťaťu ani len nejakú výživu.
@charlotte456 no a prečo si s ním?
@pribinak pred chvíľou som to len zistila a nemám kam ísť nemám nikoho kto by mi mohol pomôcť... nemám ani finančné možnosti si hľadať iný podnájom a s tohto bytu kde sme ho nedostanem.
@pribinak mám len môjho ročného syna
@charlotte456 byt je tvoj?
@pribinak nie prenajal nam ho jeden pán vlastne len manželovi nejaký kamarát s bývalej práce v zmluve nie som ani len uvedená.
@charlotte456 všade píšeš “môj syn”, to nie je spoločne dieťa?
Z zvyšku, gemblerstvo je choroba. On tie peniaze iba otáča, je to bludný kruh. Kamoskin ex-manžel sa aj zadlžil, aj odo mna raz pýtal 30.000 ešte korún. Že mi ich o 2 dni vráti so ziskom. Nepožičala som mu, našťastie. Doma zo tajil, až keď ho začali vydierať, musel povedať. Kamoska dodnes nevie, koľko peňazí si požičal a prehral. Ona bola tiež na RD vtedy. Ale musela to byt obrovská suma, lebo ten chlap to spláca dodnes, a to už je 16 rokov.
Takze ak prehral “iba” svoj plat, to sa ešte dá zachrániť. Ale spýtaj sa, koľko už má požičané Napr z nebankoviek a tak.
Vezmi, čo máš a odíď. K rodičom nemôžeš ist?
On nie je otec dieťaťa? Ak je, daj si čím skôr návrh na súd na zverenie a výživné pre dieťa
Ak nemôžeš ísť napr k rodičom či iným príbuzným, hľadaj si napr krízové centrum, jasle pre dieťa a chod do práce a hlavne chod od takého chlapa preč
Očividne ty a dieťa nie ste jeho priorita
Boze, baby ked tieto pribehy citam najviac mi je vas luto, ze nemate kam odist. To nemate uz rodicov, ci starych rodicov? A po rodicoch vam neostala ziadna chalupa, vsetko ste popredali a teraz nemate kde ist? To uz nik nemysli na zadne kolieska? V nasej rodine to tak nie je, moje deti sa maju kde vratit, ak by nieco. Zat je sirota, ale byt po rodicoch nepredal, prenajima ho. Ak by odisiel od dcery, ma kde ist, nepojde pod most. A vasim detom co po vas ostane, ak ani po 10 rokoch nemate nic vlastne. Vsetci zijete len pritomnosti, co zarobite, hned miniete a zajtra co? O rok co?
A treba to riesit s takouto horucou hlavou hned utekom? Akoze ja nemam skusenosti s tymto, ale vyzera to tak, ze zacal stavkovat asi ked ste zili z rodicaku, chcel pomoct, mozno sa do toho zamotal a teraz nevie co s vyhrou, mozno bojuje sam so sebou, ci to znova dat do hry, neviem, skusam premyslat nad nim ako nad chorym clovekom. Mozno iba potrebuje pomoc, samozrejme ja ho nijak nechcem obhajovat, nepoznam ho, mozno je to ozaj dement najhrubsieho zrna, ale asi najlepsia cesta ako zacat s rozhovorom bude, ked ho hned neodsudis a skusis si zachovat chladnu hlavu. Mozno bude najskor reagovat agresivne, potom premeni retoriku na sladke sluby, ale trvala by som na ich dodrziavani, inak by som to ozaj zacala riesit ako pisu ostatni, keby to boli len prazdne sluby
Vráti sa z práce a hneď ho konfrontuj - s chladnou hlavou, buď priama, nedaj sa rozhodiť, pokojne si to aj nacvič dopredu, písala, že ste spolu 10rokov, určite už poznáš jeho reakcie. Ja by som ho postavila pred hotovú vec, buď tie peniaze hned vyberie a ide s vami na poriadny nákup, alebo vás už neuvidi. Možno má naozaj problém a nevie ako ďalej, hanbil sa ti to povedať a potrebuje tvoju pomoc. Ale pozor, takýto ľudia si často neuvedomujú, aká vážna je situácia a že je zle zistia, až keď už je naozaj neskoro a zadlzia nielen seba, ale aj svojich najbližších. Držím ti palce
Áno mame jediné a spoločne dieťa mali je jeho píšem to tak preto lebo v poslednej dobe nemá o neho skoro žiadny záujem raz za deň sa na neho usmeje a tým to končí.....Neviem no otca nemám od mala mama sa snim rozviedla mám len mamu ktorá má dosť ťažký život aj bez nás s malim stará sa o mladšiu sestru sama nakoľko jej druh pred 5 rokmi zomrel na rakovinu žijú v jedno izbovom byte tak že tam im určite na krk ešte ísť nechcem no a my za tých desať rokov čo sme spolu sme nejaké veľké majetky nenadobudli zatiaľ žijeme na slovensku a s minimalky veľa človek neurobí a to čo aj bolo nasetrene sa pominalo keďže muž bol posledný rok bez práce. Verte mi chcem len dobro pre naše dieťa a veľmi ma boli že nieje pre neho prioritou malý že si neuvedomuje je to situácia na plač a ak je na tom závislí bojím sa čo bude len keďže začal už pracovať či vlastne to robí pre nás. Veľmi som mu verila a sklamal ma.
Ahojte dnes som sa snim rozprávala k všetkému sa mi priznal povedal že ani si neuvedomoval že sú to také peniaze že vyhral hneď podal Zevraj nam chcel pomôcť a ani si neuvedomil ako v poho padol navrhol mi také riešenie lebo že mi nechce sľubovať niečo čomu sám neverí takže mu mám vybaviť žiadosť o zakaz hraní hazardných hier Ze sa to vzťahuje aj na stavkovanie ako na automaty Zevraj ja alo jeho manzelka to.mozem podať keď by to urobil on tak si to môže sám po 6 mesiacoch zRušiť a že to on už nechce. Máte stym prosím niekto skúsenosť?
@charlotte456 sama neviem či tomu mám veriť nemám o tom žiadnu znalosť.
Hned pod tvojim prispevkom je Zivot s gemblerom a klamarom. Odporucam prečítať a vyhladat tuto diskusiu oci sa ti otvoria a uvidíš svetlo na konci tunela.Zať ukradol aj nevestinym rodicom peniaze, 2 uveŕy nebankovka, zobrala ho spat, zas kradol dlhy 30 000- 40 000€Jej otec dostal infarkt- nemocnica a vtedy sa rozhodla pre rozvod.Nič mudrejsie ma nenapada
Alebo liečenie - aj to len bude abstinovať
@oli18 Nie každý má po rodičoch a starých rodičoch majetky 🙈 Je veľa ľudí,čo nemajú žiadnu rodinu,či už sú z detských domovov,alebo siroty,alebo sa v rodine niečo stalo.A je veľa ľudí so zdravotnými problémami,ktorí sú odkázaní na žobračenku,poprípade sa sami starajú o ťažko chorých príbuzných.Poprípade rodičia žijú a sami majú existenčné problémy.A ťažko šetriť,keď státisíce ľudí žijú na hranici chudoby,keďže je minimálka je aká je a všetci nemôžu robiť riaditeľov s kráľovským platom 🙊 Takže je zbytočné písať,že nešetria,keď nemajú z čoho.Iné je keď niekto rozfláka na zbytočnosti...
ved sa ho na to opýtaj