Žijem s narcistom

21janula21
14. sep 2024

Ahojte ... Pred rokom a pol som odišla od manžela, ktorý pil...ani som moc nehľadala a do cesty mi prišiel zdalo sa ideálny partner po všetkých stránkach. Mala som pocit že som v nebi.mali sme kopu spoločných záujmov a aj v posteli to bolo viac ako uspokojivé....rozprával mi o bývalej ako to bola psychicky narušená žena. Aké scény mu robila...tento môj ideálny partner má takú záľubu.vyvážať sa v aute v noci, zastaviť hocikde na odľahlom mieste, preskúmať to tam, zapáliť si, dokáže to takto aj tri dni a noci v kuse. Na začiatku som chodila s ním.deti som mala v striedavej tak sa dalo. Zažili sme kopec krásnych chvíľ.lenze on po krátkom čase prišiel o prácu a zostal doma. Snažila som sa všetko platit čo sa dalo, veď je to predsa muž môjho života. Okrem mňa mu na platby prispievala aj matka, ktorá je zabezpečená dostatočne. Čiže ja som platila svoj podnájom 315 eur. Lenže benzín dačo stojí a veľa krát prevozil prachy čo mal na platby za svoj byt.neskor som zistila že ich prehral na automatoch.par krát sa kajal a dal si aj zákaz čiže teoreticky by sa mu teraz nemalo dať hrať. Avšak minule mu vyklzlo že má nejakého známeho čo ho volal a že je herňa kde sa to i napriek zákazu dá.vela krát sa stalo že som platila svoj nájom a ešte aj platby za jeho byť.xostal teraz pokutu 500 eur a zadržaný vodičák. Navýšisom si úver ktorý už mam a zaplatila mu toto.stale

janka_23
14. sep 2024

@21janula21 a načo si ešte s nim? Načo ti je taky muž? Zíď z kratšej cesty kým to nezájde dalej

dzulli1980
14. sep 2024

Bo.a ženy, prečo ste tak sprosté? ... ani jeden si to nezaslúži, len vás využívajú, zneužívajú.
@21janula21

ninusa221
14. sep 2024

Načo ti to reálne je? Veď to je nedozreté decko…

vler
14. sep 2024

@21janula21 takze po pijanovi si sa spojila s dalsim nepouzitelnym muzom, ktory Ta privedie na mizinu. Si nepoucitelna?

personality
14. sep 2024

Chudák chlap samé psychicky narušené ženy stretáva 😀

0silvia0
14. sep 2024

@21janula21 nechces radsej tie prachy investovat do deti?
Rok a pol si od manzela, s tymto exotom si ako dlho? Nechces spomalit a spravat sa zodpovedne?

cacianka
14. sep 2024

Tento výkvet má čo spoločné s narcistom ?!
Psychopat, sociopat, vyžirka, prisavka, gembler, flákač - úplný idol žien.
Prosím ťa, choď na Cajlu a daj sa hospitalizovať, pre akútny problém zlyhania zdravého rozumu 🙏

marianarem
14. sep 2024

@21janula21 Tiez v tom na prvy pohlad nevidim narcizmus, skor ze mas slabost pre chlapov so sklonom k zavislosti. Nechala by som tohto tiez ist a zacala rozmyslat, preco to tak je. Nemal aj tvoj otec nejaky problem so zavislostou? Alebo nejaky iny problem?

luccija
14. sep 2024

@21janula21 muž môjho života?to myslíš vážne?
Nie, je to darmozrac, ktorého ťahala mama a ty z jeho nezodpovedných činov.Zly vzťah, čím skôr sa s ním rozid.A narcista mi na neho nesedí..skôr ty si emočne závislá osoba.Dospely chlap sa chodi v noci povoziť a popozerat, preskúmať a ty si ešte chodila s ním?správaš sa ako pubertacka

jankafresova
14. sep 2024

@21janula21 nezaslúžiš si muža, ktorý sa nevie o seba sám postarať a ktorý má závislosť na herniach alebo stráca peniaze inde. určite potrebuješ viac úcty k sebe samej cvičiť, viac lásky k sebe od seba. nedovoliť nikomu aby s tebou jednal ako s handrou - a kto sa tak k tebe správa, od toho odísť preč. ideálne by bolo keby si pekne bývala sama, sama sa o seba starala,
a ak s nejakým mužom skúsiť vzťah, tak iba s takým, ktorý
má prácu, vlastný byt a voľný čas pre teba, a nepotrebuje ťa na žiadne peniaze ani na obsluhovanie. muž si má sám hľadať prácu a ty tiež sama. nemá žiť z tvojich peňazí. a ani ty z jeho peňazí. Ak sa dá, určite sa porozprávaj s láskavou a chápavou psychologičkou o tom ako sa vyhýbať takým mužom a lepšie sa starať sama o seba.

januska12323
14. sep 2024

No čo našla si somára, platíš mu veci a čakáš na zázrak nič nové pod slnkom.

lily246
15. sep 2024

@21janula21 živíš gamblerskú socku namiesto toho, aby si použila tie peniaze na zlepšenie života svojich detí. Keď si predstavím, čo si prežili s takto j.bnutými rodičmi, je mi ich strašne ľúto. Otec alkáč, rozvod, ešte k takému musia chodiť do striedavky, doma mama bez rozumu s novou sockou, platí mu dlhy. Prečo radšej neodložíš deťom? Si v podnájme, riešiš aby si raz bola vo vlastnom? Prečo si vešiaš naivne na krk pochybných luzrov, máš deti! Vyraz ho ešte dnes a už ani euro mu nedaj.

dadka1997
15. sep 2024

@21janula21 chces sa zadlzit az po usi pri nom ? Utekaj pokym sa dá...
Vlastne, on tie nocne jazdy chodil do herni, nie len tak zapáliť, čože v noci chcel preskumavat? Jedine herne.. nema robotu ty platis mamka mu plati, vie vobec mamka, ze hra automaty? Zena spamataj sa... ja uz mam s gemblerom nejku tu skúsenosť, nebuď hlupa.. ja keby som vratila čas späť, už by som rovnake chyby nerobila 🤔🤔

moonlight1210
15. sep 2024

@21janula21 stavim sa, ze ta jeho psychopatka iba po nom chcela, aby sa choval zodpovedne. Mala na neho nervy za klamstva, ked nedodrziaval ziadne sluby, a navyse chodil stale hrat. Hadala sa s nim o tom, vycitala mu to, nadavala mu za to. Jeho to otravovalo, nudilo, navyse sa kvoli tomu citil psychicky zle, ako debil, neschopak a chudak.

A ked este chvilu vydrzis, budes odchadzat z jeho zivota presne takto.

A tej tretej novej zene povie, ze je asi prekliaty. Lebo stretol uz dve totalne psychopatky, co mu nicili zivot.
Pricom bude očkom poskulovat, ci mu to zozrala aj s navijakom, a ci z lasky popusti dake peniaze.
Ako to robi i tebe.

O tu pracu najskor neprisiel. Podla mna sa presvedcil, ze ty si ochotna tahat domacnost, aj jeho zivit a platit jeho dlhy (rozsiris si kvoli nemu aj uver), tak dal vypoved (pripadne proste uz jeden den sa tam viac neukazal). Ved naco sa trestat zodpovednostou, ked sa moze valat doma a robit iba to, co sa jemu chce?

Maj rozum a nekupuj si lasku. Ved tomuto tu za par peknych slov a opichanie v posteli platis luxusny zivot, ked on nic nemusi a ty vsetko tahas ako blba.

Mala si alkoholika, teraz mas gamblera. Zas mas na krku len stroskotanu existenciu.
Jeden ako druhy.

Zbav sa ho. Lebo nakoniec tych par prvych uzasnych chvil s nim zaplatis velmi draho.
On je taky bonvivan. Uzivat si zivot, nemysliet dopredu, nemysliet na nic. Uzivat si okamih.
Vsak ono sa vzdy najde daka, co mu to zaplati.
Mama.
Frajerka.
Vzdy daka baba vyprahnuta po laske a par sladkych slovach bude po ruke.

Nebud ta, ktoru moze pouzivat.

martinmmartin
15. sep 2024

@vler Nemyslim si ze je autorka nepoucitelna. Mozno je mylne sama o sebe presvedcena ze si zasluzi viac a preto ignoruje potencialnych partnerov co su do vztahu ideal ale na prvy pohlad nudny. Lebo chyba iskra. A ona predsa nebude robit kompromisy ked moze mat rolls royce v mizskej podobe. A takto sa bude tocit v kolotoci ked jej nejaky blbec bude vediet zahrat dobre precvicene divadielko, jej sa rozsiria nozdry, bude sa tesit ako jej budu kamosky zavidiet, a ide sa povozit zas na kolotoc.

Je to osud velmi vela zien ktore si nedokazu uvedomit co vlastne od vztahu chcu a co je realne a tak nikd stastne nozaj dlhodobo nebudu.

fineta
15. sep 2024

Tebe je naozaj ten jeho kúsok mäsa prednejší ako Tvoje deti?? Radšej budeš sponzorovať gemblera ako im podporiť krúžky a vzdelávanie? Nezamýšľaš sa nad tým, že toto je na facku? Alebo si tie peniaze odkladať, dopriať si nieco viac pre seba? Akokoľvek ich využiť a nie nahádzať do automatov a bezcieľne prevozeného benzínu. A ty naopak, chceš žiť na jeho dlh. Správaš sa ako nevyzreta pubertiacka.
Niektoré ženy naozaj potrebujú mať vo svojich životoch debilov, bez nich by mali príliš nudný život. A medzi ne rozhodne patríš aj ty.

doriiis
15. sep 2024

Sorry autorka,ale toto nemá s narcizmom nič spoločné.Diagnozu síce má,ale narcis sa správa inak.
To,že ty máš tiež nejakú diagnózu je tiež jasné.

7miriam77
15. sep 2024

A prečo si nenájde prácu?? Jaaaaj, asi preto, že mu účty platí frajerka a mama. Nikdy by som chlapovi neplatila účty, je iné pomôcť niekomu jednorázovo, no už keď je to pravidelne, to je už zneužívanie a využívanie. Utekala by som od neho preč

jankafresova
15. sep 2024

@doriiis hej a aj ty máš diagnózu ktorej symptóm je neschopnosť súcitu... aspoň dve mi napadajú...

fantaghiro21
15. sep 2024

Neverím tejto téme....
Muz života,ktorému platby platila mama?A ty si platila teda čo za jeho byt, keď všetko uhrádza matka? Naozaj muž života je ten, ktorý je mamičkin cecok?
A aké ste mali spoločné záujmy,keď sa vkuse len vyvážal,vypaloval zobák? A ledva si teda stíhala pri striedavke?
Asi tých spoločných záujmov ste teda nemali a ani nestihli praktizovať aj sa stále "vyvážal a ty s ním"...prisiel o prácu prečo....?
Divné všetko....
Ako píše
@doriiis toto nemá s narcizmom nič spoločné.
Len ak je to naozaj realna téma,tak "len" povolaním syn a gambler....nič viac ..

janka_23
15. sep 2024

@jankafresova prepáč ale súcitit s nou? A prečo? My sme jej vybrali takého partnera? Pokiaľ viem tak to s kým ide človek do vzťahu je jeho osobné rozhodnutie. Načo si vybrala takého debila? Načo s nim žije?

marca12
15. sep 2024

@21janula21 Ty si normalna? Svoje deti ohrozujes a oberas o peniaze kvoli takemuto chlapovi? To sa tak strasne bojis samoty,ze radsej sa dostanes do dlhov? To,co si dala jemu,si mala dat detom. Nemyslis na buducnost deti? Na ich moznosti,vzdelanie na to,aby sa mali lepsie? Ja som sa tak nas..rala. takymto zenam by mali zakazat sa rozmnozovat. Chudiatka deti,co ich caka s takouto matkou?

marca12
15. sep 2024

@jankafresova Sucit jej nepomoze. Ona potrebuje otvorit oci. Tu viditelne ohrozuje deti.

lujza123
15. sep 2024

Feťák ako vyšitý, nikto sa len tak v noci nevyváža na aute aby si niekde zapálil , netrávi svoj voľný čas v herni a nenechá sa živiť od frajerky.

Chlap frci na pervitine, budto o tom vieš a radšej si to nenapísala, alebo fetuje na tajnáša.

Rozviedla si sa s alkoholikom a mas na krku ďalšieho zavisleho. Nerieš chlapov, ale samu seba, čo ta vedie k tomu ze ta tieto typy priťahujú.

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankafresova
15. sep 2024

@marca12 súcit je prvý krok k otvoreniu očí. ja mám dnes otvorené oči,nechcem takéhoto muža,ale mám sucit s takýmí ludmi ako ona - lebo som to sama
zažila a chápem aké je ťažké vymotať sa z toho. začať veriť konečne,
že je lepšie byť sama ako s niekým zlým, napriek tomu čo mi rodičia 20 rokov tvrdili, nemusim sa zufalo zavesiť
na jediného ktorý má záujem, lebo vraj lepší aj tak nebude...vraj nestojím za nič, iba takýto chlap o mňa vždy bude stáť.....je ťažké
vyslobodiť sa z toho a mám súcit k tým, ktorí s tým ešte stále zápasia ako ja kedysi.Otvorili sa mi oči,
že mám aj na niečo lepšie, ale až potom ako mi dobrí ľudia ukázali, že som hodná súcitu a lásky, nie
stále iba ďalších nadávok a ubližovania.

jankafresova
15. sep 2024

@janka_23 napríklad preto,lebo 1) jej otec bol ešte horší a takýto partner z jej pohľadu vyzerá ako skvelá voľba, lebo jej mozog nikdy iné nestretol. alebo2)vyrástla v detskom domove na východe Slovenska a nepozná
žiadne iné typy partnerov, a všetci jej hovoria že láskaví a zodpovední partneri sú iba v televízii ale nikdy nie v realite. alebo
3)preto,
že nepozná sebaúctu, vždy od detstva počuvala od dospelych že nikto o ňu nebude mať záujem, že može byť celá rada ak niekto vôbec, a že si zasluži iba zneuživanie, tak to mu na určitej urovni podvedome verí.

Ja som to sama
zažila a chápem aké je ťažké vymotať sa z toho. začať veriť konečne,
že je lepšie byť sama ako s niekým zlým, napriek tomu čo mi rodičia 20 rokov tvrdili, nemusim sa zufalo zavesiť na jediného ktorý má záujem, lebo lepší aj tak nebude........je ťažké
vyslobodiť sa z toho a mám súcit k tým, ktorí s tým ešte stále zápasia ako ja kedysi.

rozculena
15. sep 2024

@21janula21 A od nás chceš čo??

lucimichi
15. sep 2024

@moonlight1210 super pravdivo napísané!

doriiis
15. sep 2024

@jankafresova ....mám súcit s ľuďmi,ktorý teraz bojujú so záplavami,opustenými psami,deťmi a chorymi ľuďmi.
Ale nikdy nebudem mať súcit s blbymi ľuďmi,ktorí si za svoje nešťastie môžu sami ,gamblermi,fetakmi a alkoholikmi.
Autorka dobrovoľne dotuje gamlerstvo svojho partnera.Este aj pôžičku si zobrala.Blba je jak táčky.Ked padne na hubu bude to iba jej vina.