Dobrý deň,chcem sa vás len spytat jednu hlúpu otázku,je podľa vás normálne aby si váš partner vyžadoval zablokovať na FB všetkých mužov,ktorí vás laiknu,alebo vás požiadajú o priateľstvo?Pritom si ich ani nepridávam ani s nimi nepíšem.Velmi ma to obťažuje...a každý boží deň len o tom...
@krespapulu no čo myslíš? je to normalne? 🙂
keby to podľa teba bolo normálne, pýtala by si sa to vôbec na koníkovi ?
mrzí ma čo prežívaš. poznáš ale ten syndróm, že ak niekto takto strašne žiarli, sám podvádza ?
@banderaska29 ďakujem za odpoveď,ja mu to len chcem ukázať aký názor na to majú ľudia,či je to podľa neho norm.spravanie dosp.muza
Nie sme deti je pravda že ja som staršia a riešim iné dolezitejsie veci ale on má už dávno po 30 a toto ma veľmi vytáča zaoberať sa hovadinami
@krespapulu ako prvého si zablokuj jeho, je to predsa muž 😂😂😂
my s mužom nie sme navzájom na FB priatelia, myslím, že to robí len zbytočné problémy. Nemám tam ale nič, čo by mu mohlo prekážať a on FB skoro vôbec nepoužíva.
@krespapulu No čo myslíš? Je to normálne? Keď ti poviem nie, zmení sa na tom niečo?
@janickacrazy mám 😀 a už je peklo
@krespapulu lebo on nič iné nerobí len sedí nad tel.
Je to CHORÉ.O chviľu mu bude vadiť,keď sa vonku s chlapom/kolegom,kamošom/pozdravíš.Takto všetko začína ...len jedna rada,nikdy sa žiarlivcovi neprispôsobuj lebo bude svoju hranicu posúvať.Zrejme nemá sebavedomie,cíti sa ohrozený.U mňa by tento typ muža šancu nemal.
@krespapulu ja by som zablokovala jeho... na fb, aj v živote... a môže sa hádzať o stenu u mamičky v detskej izbe.
@sissy27 býva u mami
😀
no vadilo by mi to, ale neriesila by som to.
jednym uchom dnu a druhym von, je to priatel, tak aby to takomto spravani nebol ex priatel.....
vieš čo, presne ako máš nick - daj mu jednu krespapulu 😀 a nech ide robiť. má čas mladý tak nevie čo od dobroty. ja by mu dala
Nie, môj partner nie je idiot a toto po mne nechce.
Fakt sa musíš pýtať ostatných, či je to normálne?
Ma davno po 30tke, byva s mamou vo svojej detskej izbe, cely den je na telefone a tebe nadava za lajky na facebooku.. whaat? Este daj, ze je nezamestnany. 😅 preco este nie je expriatel?
neviem si predstavit, ze by moj muz nieco take odo mna chcel, ved to je cez, to pomaly aby si sa na nikoho ani na ulici nepozrela, to su co za moresy? 🙂
@krespapulu No, len dúfaj, že Ti sem nenapíše nejaký chlap, lebo si budeš musieť zablokovať aj Modrého koňa.
Ináč, zaujímavý nick. 🤪
Keď mu to chceš ukázať, tak mu reku odkazujem, že je "kkt" 🙂
@krespapulu nie je to ok aby to od teba vyžadoval, ale nie je ani ok byt nonstop na FB a vešať tam stále prispevky a fotky a pod....záleží aký obsah alebo foto ti laikuju a či vlastne to nevadí priateľovi, že čo tam pridávas...normálne sa porozprávajte čo vadí jemu, čo tebe
@kikush2000 ahoj,na FB som minimálne mám malé dieťa,tak sa venujem jemu a celý týždeň ešte v práci ,kukám tam akurát tak recepty a fb mám len kvôli marketplacu fotky dávam veľmi málo ... A keď mi aj ktosi napíše ignorujem a nie to ešte niakeho muža pridať,amen.Ale on keď uvidí že ma niekto žiada o priateľstvo nwm akým spôsobom🤔tak si ho hneď vyhľadá a hneď mu vulgárne píše,teraz mi zas napísal že som zničila nás vzťah soc.sietami 🤦
Aj mne by vadilo keby si vypisoval so všelijakými ... ,preto to nerobím ani ja ,ale aby som musela každého blok.to mi príde už prehnané
@krespapulu no ono mne to pride divne, ze nic nedavas na fb a ani si tam neni, pricom ta kontaktujú cudzi muzi a like ti fotky. Som na fb uz roky, nie moc aktívna ale som, len sa mi nestalo aby mi vypisovali cudzi muzi alebo mi cudzi ludia davali like na fotky. Tak neviem, kde je pravda ale podla mna, nie je to uplne nevinne ako pises.
@betulinka1 nuž je to tak,myslí si čo chces,naposledy som dala v lete foto
@betulinka1 a keby som robila niečo zle nepoviem,ani sa neobťažujem dávať sem tento príspevok,ale už ma to dosť ničí
@krespapulu najhoršie je, že takí chlapi sa nikdy nezmenia. Škoda, ze más s ním dieťatko, lebo od takého chlapa je bohužiaĺ najlepšie odísť. Ziarlivosť je choroba, peklo, kto neprežije nikdy nepochopí. Vždy, vždy sa nájde dovod prečo robiť žiarlivostné scény, aj ked na to nemajú ani najmenší dôvod😓
Moj muz myslim v zivote na mojom FB nebol, len ked som ho oznacila 😂 Toto ide uplne mimo neho a teda denno-denne mi ziadne lajky a spravy od cudzich muzov aj tak nechodia 😂