Ahojte zienky.Je tu nejaká zienka, ktorá ma/mala muza patologickeho hracka pri tipovani zápasov?Moj manžel totiž tomu podľahol uz rok a pol. Po roku sme nato prišli, vôbec sa nejavil ako závislák, nikomu by nenapadlo.Peniaze som si nevšimla pretože ma firmu tak on s nimi hospodári.Ked sme všetci nato prišli tak sa rozplakal a išiel za psychiatrom, uvedomil si chybu.. Dalaa som mu šancu, avšak prišiel zlom keď nehral a potom som zistila že opäť hrá.Vravela som mu nech si vyberie či chce rodinu alebo stavkovanie,vybral si rodinu, aspoň som si myslela. Ale prišiel opäť zlom a predvčerom som zistila že opäť hrá najprv klamal že iba pozeral,ale ja som presne videla všetko koľko minul a tak...Neviem ako mám s takým človekom zit, mám ho rada ,ľúbim.ho, máme 2 r. dieťa.Vcera som bola odhodlaná odísť preč od neho.Prosil ma opäť o šancu, ktoru som mu po dlhom váhaní a kvôli dieťaťu dala.Je šanca že takýto človek sa vylieči??Vraví mi že už všetko zablokoval..Zienky mali ste takých mužov a už su normálny?
Môj muž je abstinujuci hráč/tipér ... Neviem čo konkrétne chces vedieť ale je to závislosť, je gembler... čiže liečenie a doživotná abstinencia
@20mysicka12 možnosť vyliečenia existuje, ale je to tažké a bud budeš pri ňom stat alebo to nezvladnes. V prvom rade musí chciet on, ultimáta sú zbytočne.
Je to vážne. Kamarátkin muž si zobral kadejaké tajné pôžičky, až sa čudovala, čo jej to chodí za poštu, prestal platiť nájom...
@20mysicka12 kolko mesacne daval na taketo stavky?
Lebo ak da 20 eur mesacne, je to uplne normalne, teda aspoñ tu v Spain, stavky na futbalove zapasy si platia vsetci chlapi, alebo teda loteriu, a nikto z nich nie je psychiatricky pacient, su to normalni manzelia a otcovia rodin
@maribell ako ste to riešili?chodí na nejaké terapie?
@20mysicka12 Neviem, či by to povedal psychiater. povedal to tvoj muž? Pravdepodobne klame. Ak bude súhlasiť, chod s ním ku psychiatrovi. Koľko minie mesačne?
@20mysicka12 manžel bol na liečeni v Banskej Bystrici, tam je liečebna pre nelátkové závislosti (bol tam cca dva mesiace).. potom myslím prvé dva roky tam bol na preliečení na týždeň..chodil aj na AG kluby v našom meste a raz ročne chodí na výročný klub priamo do liečebne .. samozrejme zo začiatku to bolo ako u vás, sľuby, prosby, klamstvá, dlhy ..po asi dvoch rokoch som povedala dosť.. vyhodila som ho ..vtedy padol úplne na dno, išiel na liečenie a vrátil sa ako iný človek.. momentálne už 6 rokov abstinuje (klop, klop)
@maribell krásne, Ja som sa rozpravala s jednym stavkarom, on tipuje 20 rokov male sumy, a hovoril, že v deň, ked nemôže tipovať, sa mu ruky trasú a je nervozny, Malokedy vyhral, alje neprestajne pokúša šťastie
@karolinakr sa celkom čudujem, že to dokáže aj tak udržať na malých stavkach 🤔 .. lebo čo som mala česť počuť príbehy na liečení tak tie stávky sa postupom času zvyšujú.. až začnú robiť neuveriteľné dlhy 😔 ... Je to hrozné, celý tento priemysel...aj teraz keď vidím tie reklamy, ako dávajú pomaly 3000e vstupný bonus...oni veľmi dobre vedia, že stačí jeden gembler a majú z neho neskutočné peniaze...a je až nechutné, kam sú ochotní zájsť aby nalákali ľudí ...
Škoda, že toto nikto ako hazard neberie.. pritom ja keď som bola za mužom na liečení, tak tam bolo 90% tiperov
Som.zvedava ako to dopadne.Neviete o tom ako sa dá zablokovať OP aby sa nemohol na nijakej stránke registrovať. To mi vravel muž že vravel ze vymazal konto a že sa dá zablokovať občiansky, aby sa nemohol registrovať
@saraxyz áno ro mi povedal on ešte davno ako bol prvýkrát.Neviem presne koľko ale za celý čas je to niekoľko tisíc.
@20mysicka12 to može požiadať na riaditelstve, že je gambler aby mu zamedzili pristup, neviem či policia taketo rieši, ale nezabudni, že je tu aj Fortuna a majú pobočky vedľa Niké, tak že može ísť hned tam a aby nehral hrdinu, to je vážna diagnoźa a pokušenie, bude lepšie, ked bude spolupracovať aj psychiatrom, to sam nezvladne. Tu sa jeden obesil gembler dokonca, ked sa manželka s nich chcela rozviesť, takže toto su vážne veci
@20mysicka12 ten OP sa dá zablokovať. Niekde na nete si nájdi žiadosť. Ale zablokovaný bude iba cez net. Neviem, či si pýtajú OP v Niké alebo Fortune. Ja som teda ešte nevidela nikoho, že by pýtal OP od stávkujúcich. Ak je to niekoľko tisíc, tak by sa mal ísť liečiť. Ako vyššie @maribell píše v BB. Ja som tam bola pozrieť a poviem Ti, boli tam muži, ale aj ženy. A tie prestávkované sumy...
☹️
@karolinakr on je majiteľ firmy takze nič také nehrozí aby mu niekto to.kontroloval, ja ho skontrolujem ale nemám takýto dosah na financie keďže je tam.aj firebne úver a všetko sa platí...
@saraxyz zisťovala som ale dá sa vylúčiť so stavok no to som zatiaľ našla, chcem ho zablokovať cez net aby sa.nikde nezaregistroval
@20mysicka12 na tvojom mieste by som ako prvé riešila rozdelenie bsm a neviem ako máš vyriešené bývanie, ale rozhodne by som trvala na tom aby bola strecha nad hlavou písaná na teba, alebo nejakým spôsobom zabezpečené aby sa ti raz nestalo ze nebudeš mať zo dňa na deň kde byvat
@20mysicka12 robím v stávkovej kancelárii tipovať môže totiž aj bez kartičky.OP keďže je dospelý nemám právo pýtať.Pytame ho iba keď nie som si istá či má vôbec 18.Ak má kartičku treba napísať žiadosť o zrušenie stanového konta pribaliť kartičku a poslať doporučene na tú konkrétnu stávkovú spoločnosť.Ale na pobočke môže tipovať aj bez tej karty
Kôli tomuto som sa rozviedla a zostala sama s chorým synom,bolo to moje najlepšie rozhodnutie.To nebol život ,pre neho existovali len tikety
@bimbambim áno ale ja som myslela ze ci sa nedá zablokovať cez net občiansky.Vraj potom sa nikde nezaregistruje.To mi vravel môj muž sám.Na žiadnej elektronickej stavke by nastavil on stávkoval cez mobil.To osobne som zatiaľ neriešila no,dúfam že sa spamätal.
@janasim To mi je ľúto.Ja dufam ze sa spamätá aj keď mu osobne neverím.Mysli si že áno ale nie.
@puklica13 nemáme ani čo riešiť bývam u svokrovcov a máme pozemok, kde mu ho darovali a tam ideme stavať. Dom bude zrejme písaný na neho..Auta máme, ale sú firemné.
@20mysicka12 pokiaľ viem cez občiansky sa to nedá.Jedine čo ide v herniach pýtajú občiansky a ak človek poberá hmotnú núdzu tak nemôže tipovať.Aj u nás by mali začať dávať skener na občiansky a už to bude aj v stávkovej kancelárii že sa budu filtrovať ľudia čo za dávku podať nemôžu bezdomovcovi atď.
@20mysicka12 nerozumieš.. ak si nerozdelí bms, tak jeho potencionálne dlhy budú aj tvoje..koľko je takých realnych príbehov, čo manželky splacaju dlhy svojich mužov,či exmanzelov... rozdelenie bsm pri gemblerovi je tvoja ochrana do budúcna.. a s tým domom..bude písaný na neho..ale tvoj príjem v ňom skončí, a ak on on príde.. budeš na ulici..ja by som si dala podmienku,že nejakým spôsobom budeš aj ty na LV, inak s nim nedostaneš...ale zas, si dospelá,svojpravna...musíš sa rozhodnúť sama aký život chceš zit
@20mysicka12 ahoj ako ste s muzom dopadli? Moj muz stavkuje viac ako 10 rokov a zašlo to az do takeho extremu, ze padol na dno mesacne okolo 2000 € prehral , a zadĺžil sa, tvrdí ze teraz nehra ale neveeim tou.
@kokkin ahoj tak zatiaľ som nespozorovala aby hral.Stale som ho kontrolovala on o tom nevedel,ale teraz nemám čas ho kontrolovat.Verim že nestavkuje.Je registri vylúčených osôb aby si vôbec nemohol staviť (upokojuje ma to)že tam je,ale po pol roku sa moze požiadať o zrušenie.Chcela som si overiť či ešte tak je ale nemohla som sa tam dlhodobo dovolať,ale musím opäť skúsiť a si to overiť, ako je pravda,že mu neverím.Je to ťažké proste snáď nehrá musím sa s tým opäť začať zaoberať.
@20mysicka12 dakujem za odpoved , je to mozne ze ho vylúčia? Ako sa to prosim dá nastavit.
@20mysicka12 Este dodam že bol za psychiatrom ešte dávnejšie prvý krát a viac nešiel.Povedal mu že veľa ľudí stávkuje rekreačne že aj on stavkuje?Tak mi povedzte či je to normálne?