Zamilovala som sa do kamaráta

zuzina25
6. aug 2015

Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?

tilka82
6. aug 2015

Nikdy nie je neskoro.Na tvojom mieste by som mu to povedala,ved stratis nemas co,mozes len ziskat.drzim prsty 🙂

romana564
6. aug 2015

neskoro určite nie je 🙂 smelo do toho... čo sa môže stať? prinajhoršom ťa odmietne..ale aspon budeš vedieť na čom si 🙂 lahostajná mu myslím nie si....jedine ak by to bol hlupák 🙂 držím palce

nikuliak
6. aug 2015

Presne tak. Urcite mu to povedz. Ak to tak citil aj on, tie 4 dni by na tom nic nezmenili. A ak nie, aspon budes mat jasno a budes moct ist dalej.

selena263
6. aug 2015

Ahoj, podla toho co pises to vyzera tak, ze aj on mal o teba vaznejsi zaujem, nie len ako kamaratku, kedze ste chodili casto von aj sami, bez partie. Mozno cakal, ze sa to vyvinie na nieco viac, ale ty si to stale brzdila len na ten kamaratsky level, tak to vzdal, a siel na rande s inou.....to ma napadlo, podla tvojho opisu

zuzina25
autor
6. aug 2015

Popravde, som si drzala dost odstup, jednak asi preto, že som ešte nebola asi dostatočne vyrovnaná s tým vzťahom predtým a aj preto, že už som sa neraz sklamala a problém je aj to, že ja nie som zrovna z tých, čo ľahko dávajú svoje city najavo. No len sa bojím, že som kvôli tomu možno prepásla príležitosť

romana564
6. aug 2015

@zuzina25 nič si možno neprepásla...treba skúsiť, nikdy nevieš kde nájdeš svoje šťastie 🙂

panidia
6. aug 2015

@zuzina25 Ahoj,mne sa zdá zvláštne že spáva s tebou a pritom ide na rande s inou.Ale zasa na druhej strane,keby k tebe nič necítil tak by ti nevypisoval a nestretával sa s tebou.Asi je chyba v tebe,že si mu nedala dostatočne najavo,že ti na nom záleží a máš ho rada.Ale nikdy nie je neskoro,skus to napravit a riad sa srdcom.

blondkvetinka
6. aug 2015

Žena, chop sa svojej šance... niekdy nevieš či ON nebude ten pravý. Za pokus nič nedáš a lepšie skúsiť ako potom ľutovať. Držím palce!!! 🙂

zuzina25
autor
6. aug 2015

Ďakujem krásne za podporu...len sa trochu toho obávam, lebo aspoň čo viem, on je z tej dotyčnej dosť paf :/

romana564
6. aug 2015

@zuzina25 chlapi sú tak mimo z takýchto vecí občas...nevie možno čo chce, keď ty si ho zrušila 🙂 skúúúús 🙂 max ti povie že nie..a čo? pokým si v tom neni po uši tak sa otraseš a je to.... 🙂 to my sme s mojim mali vtipné ,,danie sa dokopy,, :D

peneloppe
6. aug 2015

@zuzina25

Nikdy nie je neskoro, teda pokial sa neozeni a nezalozi si rodinu. 😉 😀 Takze necakaj na nic, nestracaj viac casu. Mozno mal take iste pocity ako ty, len sa ti to neodvazil povedat a nakoniec mu prisla do cesty ina baba. Zalaskovany este byt nemoze, ved sa s nou pozna len kratucko.
Takze povedz mu to cim skor, nemas co stratit, iba ziskat.
Drzim palce a urcite daj vediet ako to dopadlo. 🙂

selena263
6. aug 2015

@zuzina25 hmm, bat sa nemas coho, len by som na tvojom mieste snazila sa ho viac kontaktovat, najskor v tom veselom style ako ste sa spolu zvykli bavit , napr" ako sa mas, vymenil si ma za inu?" , proste nenechat ho vychladnut, ale jasne naznacit, ze sa ti paci jeho zaujem a tesis sa na vase dalsie randenie... a podla jeho reakcie sa potom zariadit dalej. drzim palce

medwidkowa
6. aug 2015

pokud je z dotyčné paf, nedala bych karty na stůl, ale v rámci kamarádství mezi řečí bych na to nenápadně zavedla řeč a proklepla bych si ho, jak to má

katkasofi
6. aug 2015

@zuzina25 a čo keď ta chcel s tym rande len vyprovokovať?? A zistiť tak či ti nie je ľahostajný? Krok teraz musíš spraviť ty.. Ja by som mu napísala alebo zavolala či nepôjdete spolu von. Naznačila by som mu že mi chýba spoločné klábosenie. A uvidiš na ňom či sa jeho správanie voči tebe zmenilo alebo nie 😉 držím silno palce 😉

medwidkowa
6. aug 2015

@katkasofi já myslím, že tohle provokování máme spíše my ženy v kostech, chlapi tak neuvažují, on spíše zkouší i jinde

sardinka32
6. aug 2015

@zuzina25 Jednoznacne mu to povedz, pretoze bud sa date dokopy...alebo ak aj nie, aspon si to nebudes vycitat a rozmyslat nad tym, co by bolo keby a to je este horsie, ako ked mu to povies, hoci uz aj moze byt neskoro, kvoli tej novej znamosti. Drzim prsty a odvahu 😎

medwidkowa
6. aug 2015

@sardinka32 chytrá žena nevyklopí karty na stůl, ale nenápadně krouží kolem a uloví si dotyčného i když on si myslí, že lovil on 😉 , protože pokud stále na ní myslí, lehce si ho přitáhne zpět, já bych své city nedala do nejistého podniku, podle mne to není dobrý nápad

sardinka32
6. aug 2015

@medwidkowa no lenze chlap je tvor jednoduchy...su situacie, kedy mu to treba proste otrepat o hlavu, aby si nieco vsimol, uvedomil. Kruzit moze, ale kym zuzina bude kruzit, tak on bude randit s tou druhou a medzicasom sa do nej stihne aj zamilovat. 😉

medwidkowa
6. aug 2015

když to má být osudový vztah a bude jím milovaná, ten chlap zahodí vše kolem a poběží za ní, ostatní ani nemá smysl a cenu, když bude lavírovat mezi oběma..

zuzina25
autor
6. aug 2015

Len mne samej je to trochu zvlástne, pretoze este v piatok mi hned zrána písal že vecer ideme spolu von, lebo vsetci su prec kdesi a ze mu nemozem dať košom...v sobotu sme zas cely den písali, aj mi volal..a potom zrazu nic..ani sms, a neskôr som sa dozvedela že bol vonku s tou svojou známou a s tou dievcinou, z ktorej je tak paf 😒 a potom v nedelu ked sme mali ist snim a druhym kamaratom do kina, tak sa vykrucal ze ide na nakup a pod. A nakoniec na nákup bol, ale s nou 😒

peneloppe
6. aug 2015

@medwidkowa

Chlapovi povedat na rovinu, zvlast ked mu do zivota vbehla ina zena. Nie vzdy to funguje ako v romantickych filmoch, niekedy skratka treba vylozit karty na stol.
Mna moj manzel tiez normalne oslovil a pozval na drink lebo som sa mu pacila. Ja by som si ho asi vobec nevsimla, takto na prvy pohlad by ma asi nezaujal ale po kratkom rozhovore a celkovo potom ma uplne dostal!

medwidkowa
6. aug 2015

aha, nechce, abys o tom věděla, nechává si zadní vrátka zatím, nyní dal přednost jí před vámi, nemyslím si, že ty rady, abys mu řekla o svých citech jsou dobré

sardinka32
6. aug 2015

@zuzina25 no ta druha nezahala a snazi sa ho omotat si okolo prsta co najskor...cim castejsie s nim bude, tym rychlejsie sa to stane. Povedala by som, ze zatial je to tak na razcesti...zrejme k Tebe nieco citil, ale ak si si ho drzala od tela, tak sa zacal zaujimat o ine dievca.

medwidkowa
6. aug 2015

@peneloppe ale to je jiné, nebyla na obzoru žádná druhá a chlapi to řeší jinak než my ženy

zuzina25
autor
6. aug 2015

Ved toho sa ja bojim, odvtedy sme vymenili len par sms cez den a nic viac, ani len naznak, ze chce ist von alebo cosi, teda mozno aj von chodi, len uz nie so mnou ...a ja som mu nechcela vypisovat aby to nebolo vtierave, hoci viem že on mava roboty vyse hlavy, ale... 😒 a priznal sa mi v jednej z tych sms, ze nepopiera ze sa mu ona paci

selena263
6. aug 2015

@sardinka32 zaujimavy nazor, len aby to neskoncilo tak, ze chalan sa zrazu bude citi na koni, ze sa o neho dve baby biju, a bude vymalovane, ako sa hovori.
kazdy muz je predsa lovec, chce zenu dobyjat, mat pocit, mat pocit, ze si ju vybojoval.
take baby, co im same padaju k noham, si moc nevazia, skor ich povazuju za slapky, pretoze muzska logika hovori, ze ked ju lahko dostal on, lahko ju dostanu aj dalsi 😒
suhlasim s tym co pise medwidkowa, treba ho nenapadne, s citom dostat presne tam, kde ho zuzina chce mat

peneloppe
6. aug 2015

@zuzina25

Pacit sa mu moze ale to nic neznamena. City tam este nie su a to je dolezite. Mozes si to potom vycitat a trapit sa a ked z nich bude oficialny par, potom uz asi nebudes chciet do toho zasahovat, nie? teda ja by som uz nechcela. Teraz este mas sancu...

peneloppe
6. aug 2015

@sardinka32

Presne takto to vidim aj ja, ako pises.

peneloppe
6. aug 2015

@medwidkowa

Ale bola tam druha, o ktorej som ani nevedela, ale nebolo to vraj nic moc. Dozvedela som sa o nej az neskoro, ked uz bola pustena k vode. Ale asi to tak m alo byt, my sme spolu uz 12 rokov.

kadri
6. aug 2015

@zuzina25 posli mu sms, ze ti chyba a navrhni miesto a cas, hned teraz 😀