Vzťah s mladším mužom. Ona má 40 rokov, on 27 rokov

mima2014
12. mar 2015

Ahojte ženy, problém sa netýka síce konkrétne mňa ale mojej najlepšej kamarátky.
Veľmi vás prosím o názor .
Kamarátka má 40 rokov, desať rokov je rozvedená, má 15 ročné dieťa, žijú spolu sami.
Je fajn osoba, veľmi obľúbená, má veľa priateľov takže sa necíti sama ako by sa dalo čakať. Veľmi sa snaží zabezpečiť rodinu lebo exmanžel jej v ničom nepomôže.
A darí sa jej to.
Mala nejaké vzťahy po rozvode ale nežila s nikým.
A stretla ................už sme u toho...........veľmi fajn muža. Problém je v tom, že on má 27 rokov. Je síce rozumný, samostatný, pracujúci...........na svoj vek veľmi vyspelý, ale .............on sa do nej zamiloval. Trávia spolu sem tam čas -kafe, prechádzka.Nič viac. Lebo si majú stále čo povedať.
Ale .........je tam ten vek.
Už dva mesiace počúvam denne otázku čo má robiť.........od nej, ktorá si vie vždy poradiť.
Je mi jej veľmi ľúto lebo vidím, že sa s ním cíti dobre ale vnútorne sa bráni....priam si zakazuje..........aby sa k nemu pripútala. Takto sú nešťastní obaja.
Veľmi by som jej priala niekoho s kým by bola šťastná ale tiež v tom veku vidím problém. Možno nie teraz ale neskôr.
Čo vy na to baby?

vefi89
12. mar 2015

@mima2014 nechápem, čo s tým má vek? 😅

romana19
12. mar 2015

@mima2014 Čo my na to? Čím menej ľudí sa bude do jej vzťahu starať, tým jednoduchšie bude jej rozhodnutie. Keď to nevadí jemu, že je staršia, tak prečo by to malo trápiť zvyšok sveta???? 🙂 🙂 🙂

bonaqa2013
12. mar 2015

@mima2014 ja by som do vzťahu s tak mladým mužom nešla. Je to veľký vekový rozdiel - aby bola žena o toľko rokov staršia, keby to bolo opačne. A prečo nie? Bála by som sa sklamania. Teraz možno kámoška vyzerá k svetu, ale ako to bude o pár rokov? Bude ešte pre neho atraktívna? Takže neodporúčam.

prasiatko30
12. mar 2015

vsak nech si uzije a co - kebyze je to naopak tak by sa nad tym nikto nepozastavoval a zeny v 40 mozu byt este riadne kocky. ono idealne by bolo kebyze si dokaze zachovat chladnu hlavu a uzivat si vztahu pokial sa da a ked sa roman skonci tak skoncit to v dobrom - ale toje velmi komplikovane.

bonaqa2013
12. mar 2015

@vefi89 čudovala by si sa, ale veĺa....

mima2014
autor
12. mar 2015

@vefi89 Tebe by neprekážalo mať o 13 rokov mladšieho partnera? Aj keď v žiadnom vzťahu nemá človek istotu, že vydrží, tak sa bojí toho,že o dvadsať rokov bude ona "stará korytnačka " a on muž v najlepšom veku a nájde si mladšiu.
@romana19 Jemu to nevadí vôbec, aj predtým mal niekoľkoročný vzťah so ženou v jej veku . Nikto sa do toho nestará, ale chce odo mňa radu a jej ju neviem dať lebo vidím, že je šťastná ale viem, z čoho má obavy. A ja by som mala rovnaké.

sophie32
12. mar 2015

@mima2014 Ja som hnusna, ale ked si napisala, ze aj pred nou mal inu starsiu, tak ma prve napadlo, ze ta uz asi umrela.... 😀 Ja v tom problem nevidim...moze to fungovat, ale aj nemusi...nie je to ani tak o veku, ako skor o vyzretosti dvoch osob a ich ocakavaniach....

prasiatko30
12. mar 2015

@mima2014 pozri sa na jedneho z najsexi muzov na svete hugh jackman (46r) a jeho zena Deborra-Lee Furness (59r) - to je ta vynimka potvrdzujuca pravidlo - ona pri nom vypada ako jeho matka - i ked podla vsetkeho chlapec to asi aj tak berie lebo mal nejaky velmi komplikovany vztah s jeho matkou - matka ich opustila ako velmi male deti a on sa z tho nikdy nevzpamatal. ale v tomto momente je to jeden z najstabilnejsich parov z holeho woodu.

bucula
12. mar 2015

No a? Moja teta si zasadne hlada mladsich chlapov. Nevadi to vobec nikomu. A je spokojna.

mima2014
autor
12. mar 2015

@sophie32 Skoro som si crkla 😀
Nie, našla si iného partnera.

vefi89
12. mar 2015

@bonaqa2013 tak to sa ozaj čudujem, čo s tým má ten vek... ja mám o 13 rokov staršieho muža a absolútne v tom nevidím problém... a sme už nejaké roky spolu 😕

ivanya
12. mar 2015

@mima2014 Ja by som to skusila a neriesila co bude ked bude...

kiki68
12. mar 2015

vek nic neznamena,ak si tak rozumeju. Zatial je to asi v takej rovine natahovania sa co s tym dalej. Medzi mnou a muzom je 8 rokov....a nepocitujem rozdiel, ako on je starsi,ale to neznamena,ze by to nefungovalo aj naopak.

zugas
12. mar 2015

Ja mám známeho,ktorý má 26 rokov a 42 ročnú manželku.Manželmi sú hádam 4roky.....Ona má 22ročnú dcéru a spoločného 2ročného chlapčeka.Sú veľmi šťastní,vidno to na nich.

sissy27
12. mar 2015

@mima2014 nech tomu nechá voľný priebeh... obaja sú dospelí, samostatní, predpokladám, že nie sú nijako závislí jeden na druhom (financie, deti, hypotéka...), takže pokiaľ sa spolu cítia dobre, nech si to užívajú 🙂 ja si hlavne myslím, že kamoška má problém nie sama so sebou, ale s postojom okolia - čo na to povedia, že si narazila "zajačika" - no a na to sa ozaj môže vykašľať 🙂
ak jej je dobre, je spokojná a šťastná - gratulujem ! a nie každý chlap potrebuje k životu 18ročnú jednoduchú žabu, niekto má rád aj dospelú, zdravo sebavedomú ženu 🙂 ja na jej mieste neváham 🙂

natalym
12. mar 2015

@mima2014 Ťažko radiť. Ja by som asi do toho šla. Krásne chvíle, byť znova chcenou a milovanou a obletovanou mladším pekným mužom.................Asi aj za cenu hlbokého sklamania, ak stretne rovnocennú.
Srdcu nerozkážeš..........

veronicka1901
12. mar 2015

Ja by som sa bala len jedneho, ze casom on bude chciet dieta, ktore mu uz ona kvoli veku nebude schopna dat. Ale inak, preco nie, ved ked si rozumeju.

natalym
12. mar 2015

Baby si predstavte: byť jeho mama. Čo by ste povedali? No asi by som mohla byť len ticho. 😉

valy
12. mar 2015

@mima2014 hlavne by si mali vyjasnit, co spolocne deti. On ich mozno teraz nechce, ale mozno ich bude chciet o 5-10 rokov, a to bude pre nu neskoro.

bonaqa2013
12. mar 2015

@vefi89 Je rozdiel ak je chlap starší o 13 rokov a ak je žena staršia o 13 rokov. Ak pre teba nie, tak pre veľa normálne zmýšľajúcich žien áno.

jojake
12. mar 2015

Ja by som do toho sla - za podmienok jasneho stanovenia majetku, moje, tvoje, spolocne deti, veci okolo toho.... Ved aj keby si nasla vekom seberovneho, aj ten ju moze opustit pre inu - mladsiu, krajsiu,....alebo este starsiu 🙂
Je to len o nich dvoch, nech neriesi okolie - vsetci jej mozu vies co...Pokial nikomu oni dvaja svojim vztahom neublizuju. Nech si predstavi, ze ma 90 rokov (ok na Slovensku 75 rokov) - co bude vtedy o svojom zivote hovorit? Prezila som krasnu romancu s mladsim chlapom a opustil ma, ale bolo to krasne? Mam mladsieho manzela, ktory ide teraz do dochodku a stale ma miluje? Alebo som premeskala sancu vyskusat ten vztah a mozno byt stastna a teraz to lutujem, ale naspat nic nevratim?

sisaha
12. mar 2015

@vefi89 vek s tym ma napr to, ze kym chlapovi porodi mladsia zena dieta, je to v poriadku, ale mlademu zajacovi starsia nie. Pretoze kym ona sa v najlepsich rokoch na neho naviaze a bude ho lubit.. o 7 rokov mozu u neho zacat tikat bio hodiny a bude chciet vlastne dieta. Ona mu ho uz neda a on odide za mladsou.
Vies si predstavit co to spravi s jej citmi?

vefi89
12. mar 2015

@bonaqa2013 to som ako nenormálne zmýšľajúca? tak za to vrelá vďaka 😉 ale svoj názor nezmením... ak si rozumejú, príde mi to v poriadku 😝

natalym
12. mar 2015

@sisaha Vieme. Veď toto. Dá sa stým rátať? Dá sa na to pripraviť?

hradnapani
12. mar 2015

@mima2014 nech to necha vykvasit same. Naco si zakazovat? ved su slobodni, nech si uzije s nim cas, kym sa on odmiluje. Jedneho dna mu tie klapky zamilovanosti padnu a potom bude uvazovat racionalnejsie. ona nech si to (zatial) uzije a ktovie? mozno to bude mat happyend. nikto z nas nema vstecku gulu, zivot pise rozne pribehy. Aj ked v mojej rodine taketo vztahy nefungovali...

jojake
12. mar 2015

Baby maju pravdu, aj vek je dolezity.... Ale zase vzdavat sa vztahu, len kvoli strachu z opustenia a sklamania? To chce tak zit? Ved sklamana a opustena moze byt v kazdom vztahu - s rozvedenym, slobodnym, vdovcom, starym mladencom, zajacikom. Je to len o ludoch. To by sa potom rozchadzali/rozvadzali iba ludia s velkym vekovym rozdielom. Ale to neznamena, ze ma ist do toho hrrrr... ved uz je matka, sama je vzorom vo vztahoch pre svoje dieta

sisaha
12. mar 2015

@natalym podla mna neda. Lebo ona najlepsie roky zivota zahodi s niekym kto potom odide. Radsej ich moze venovat rovesnikovi, s ktorym zostarne.
motyle v bruchu su fajn vec, ale treba pouzivat aj mozog a chciet vidiet aj za plot.

pukinka11
12. mar 2015

Múdri ľudia v tom problém nevidia a tí ostatní ju zaujímať nemusia, ak chcú byť spolu, tak nech sú, vek je len číslo! Keby sme sa mali pozerať a brať ohľad nato, čo povedia druhí, veľa vecí by sme v živote nemohli robiť, lebo vždy sa nájde niekto, kto sa do nás bude starať, lebo tomu dotyčnému sa to nepáči..... je to jej život, jej rozhodnutie, jej šťastie...... A báť sa napríklad opustenia z jeho strany, kvôli veku, veď to môže urobiť aj straší partner, že si nájde mladšiu............. Hlavne sa nebáť a tým do svojho života nepriťahovať to zlé.....................Držím palce 😵

natalym
12. mar 2015

@sisaha Na to si neprídeš, kým nezažiješ. Ale je to lákavé. Ja som mala kamoša o 10 rokov mladšieho.
Super........

mysicka36
12. mar 2015

Deti môže poriešiť ako Karel Roden 😀
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-cele...