Idem si po radu,ako im to vysvetliť lebo stalo sa nedorozumenie a neviem kto sa má hanbiť !? Svokor ma požiadal či snim nepojdem ja do mesta lebo nevie čo má kúpiť pod stromček vnúčatám mojej 2 ročnej 🙂 a nevlasnemu synovi deťom takže tiež vnúčatám 14 a 12 rocnym . Tak ja ochotne som išla . A po ceste v aute mi povie že chcel by mojej dcére kúpiť niečo drahšie lepšie ale že máme sa zložiť 😂 ja som bola ticho od úžasu . Išli sme do obchodu vybrala som nie drahé veci mojej dcére a takisto tým dvom on vybral sebe tričká a svokre pyžamo a ja som mala zaplatiť to čo on chce dať vnúčatám 😂tak som dala dole veci a som vzala len2 veci . O čo mu ide ? Veď ja darčeky mam už nakúpené pre kazdeho prečo to urobil že ja mám prispieť myslel že mne urobí dobre ??? Ja som svojmu kúpila sama za svoje od nikoho nepýtam prispieť povedala som to mužovi on zase jemu tak az z práce mi volá že on nevie už čo robí,, podľa mňa on len nepočítal že to poviem niekomu ach jaj som ja hluuupa???? Preháňam ?
No neprehanas …keby som tam bola ja, tak milý drahý svokor by sile domov peši … pekne vypočítavý chlap
nie neprehanas 😂 akoze normalne nerozumiem
A tak nakoniec co platil svokor,ako reagoval? Inak sila, ze ty mas prispiet...
podľa mňa ste sa len neporozumeli...
čo mu povedať - že idú Vianoce a predsa sa nebudeme vadiť o ničom...
@deti95060810 veď jasné nieje to na hádku ale na ten pocit trápnosti. Tak prosím mi vysvetli ako sme sa neporozumeli ? Čo myslel tým že zlozime sa Katky na darček, a veď prispejem aj ty niečo
No moment svokor chcel, aby mu nevesta na materskej zaplatila darčeky, ktoré by on velkodusne daroval? By som mu povedala, že som si nezobrala peniaze/kartu a nech si to kúpi sám, ak nemá, nech nekúpi nič.
@18101995 ja by som mu povedala ze ste sa asi nepochopili. On chcel pomoct s vyberom, ale nepovedal ze to mas platit. Ty za seba darceky mas a ak to je pre neho financne vela kupit vnucatam darcek nech nekupuje nic, alebo vam da sumu ktora mu vyhovuje a vy do tej sumy nieco pre decka kupite a date k nim pod strom. Alebo ak je na tom az tak zle dohodnite sa ze malickost kupite za svoje kazdy pre svoje dieta a date k nim pod strom.
@18101995 neprehanas a dobre, že si to mužovi povedala.