Baby, som asi svihnuta na hlavu... Preto chcem pocut nazor nazainteresovaneho cloveka:
Neskutocne mi vadi pach u svokrovcov a ako cela rodina chodime z tade napachnuti. Je to mix cigariet (su fajciari, ale chodia na balkon fajcit), potu a este k tomu svokra furt nieco vysmaza - cize nevyvetrany byt z jedla.
Mna ide z tejto kombinacie trafit slak, aj som tam kvoli tomu prestala chodit. Z nasho oblecenia citim cigarety, najma teraz z tych zimnych bund. Co sa mi da, tak to perem, ani do skrine to nedavam. Ono teraz to ide aj do penazi - elektrina, prach na pranie.
Mam na to nervy, cela rodina smrdime od cigariet a vysmazanie ako zo zavodnej kuchyne.
Toto som si vsimla a zacala som byt na to alergicka. Oni sa tam dusia vo vlastnej stave.
Minimum som tam prisla do normalneho vzduchu.
Vadilo by vam to?
Navyse bordel, vzdy nepovysavane.
Dakujem za kazdy nazor.
Tiež by mi to vadilo.
@nnnuuunnn Perem ako svihnuta, preto tam uz nechodim. Viac roboty ako uzitku. Chodi tam len manzel s malou dcerkou a mam nervy, lebo pridu otrasne smradlavi a zas perem. Toto je tak na hlavu.
asi to treba svokrovcom tak nenápadne naznačiť🙂teda hlavne svokre nech s tým niečo spraví inak tam ty nebudeš chodiť
je to humus. ale maju pravo zit, ako uznaju za vhodne. na tvojom mieste by som sa s tym zmierila a dalej prala. samozrejme, ty nechod ak ti to tak velmi vadi, alebo iba obcas. na tie dve hodinky pakrat do roka sa premozes. uz tych par veci oprat nie je az taky problem.
Och fuj. Nevyvetrany byt by mi už stačil… na Vianoce prístroj na meranie kvality vzduchu k nim
Ale vážne, však je to aj nezdravé to dýchať
Otec je fajciar na balkone, ale teda u nasich nikdy nic necitit. Si si ista ne nefajcia dnu?
@bluka2 Mne tam byva aj zle, aj na vracanie. Manzel to vie, ale nekomentuje, ved svojich si bude chranit 🤷♀️ Ja som citliva na vzduch, aj v aute mi byva zle. Mne sa chce hned vracat, kruti sa mi hlava. Proste grc.
Mne by to tiež strašne vadilo, teda hlavne ten cigaretový smrad, naň som doslova alergická, a ešte viac by mi asi vadilo, že to dýcha aj malé dieťa. A aj ste svokrovcom ohľadom tohto niečo povedali?? Ako často tam chodíte? Ako ďaleko bývajú? Pripadne nech radšej prídu oni k vám?
Podľa mňa nevhodne pre deti, aspoň tak mi to znie
Nejde o ten cigaretový smrad iba. Z vyprazania je fakt zlý vzduch dnu, vysoké PM, vysoké CO2, atd. To treba poriadne vyvetrať, inak nezdravé
Vadilo. Ja pridem niekam kde je nevyvetrane a hned otvaram okna. Pretoze niektori clenovia rodiny su citlivi na pachy a napina ich.
kup im pod strocek cisticku vzduchu 🎁
Keď tam niekedy pôjdeš, normálne povedz že ti je na vracanie z toho smradu a otvor im dokorán okná. Možno sa uvedomia a zahanbia. Aj mne je na vracanie z cigaretového dymu.
@zara0201 Citit cigarety z nas. Neviem, mozno z ich napachnuteho oblecenia. Nefajcia v byte, ale citit to.
Chodit tam v starych veciach specialne iba na ten ucel a u nich po prichode vyvetrat. Raz tvoja nevesta bude asi to iste hovorit o tebe. 🙂 Starsi ludia sa uz tolko nestaraju o seba, predosla generacia, mozno ta dnesna co bude, uz hej. Ak fajcia na balkone, to ich neprejde. A ak maju problem s digestorom, tak detto, tie vyprazane pachy zostanu.
Ja len ked tam nechodis...tak vsetko nevidis. Mojmu otcovi necitit ani veci,tak sa mi to nezda.
@liljana Bude urcite nieco o mne hovorit, ale urcite nie toto. Ja som poriadkumilovna a vetram v ramci cerstveho vzduchu v byte. Nedusim sa vo vlastnej stave.
@elizabet173 On nepovie nic. Ved tam vyrastol a zil u nich do konca vysokej skoly. Skor som si to nevsimla, kedze za mnou chodil vyvonany ako zo zurnalu a s jeho rodicmi ma zoznamil neskoro, po 2 rokoch vztahu, co som si myslela uz, ze sa za mna hanbi. Ale zrejme sa hanbil za nich. To uz sa nedozviem. On respektuje to, ze tam nechodim a vie preco. Posledny pol rok som obmedzila navstevy, aby som sa tam nezadusila.
@zara0201 Nechapem tie cigarety preco citim.
vadilo by mi to a velmi. Ja sa otocim na päte v obchode, v ktorom citit cigarety, aj ked predavacka zrejme fajci v sklade, ale smrad sa tlaci do obchodu, tak tam nechodim. (Napr. u nas v meste KIK, dokonca aj v pekarni). Proste to neznesiem.
@gab Tak ja mam toto v rodine a do konca zivota. Manzel sa ich pritomnosti nevzda. Chodim tam cca 2x do tyzdna aj s malou. Byvaju v tom istom meste. Som "nadsena", do konca zivota prat a tolerovat ich humus.
To by som nezniesla, fuj. A pre deti to nie je nič moc, cigaretový puch, toto fakt dýchať nemusia. Ja neznášam, keď prídeme na návštevu a odchádzame napáchnutí od varenia, keďže dotyční nemajú digestor, zrejme ani neotvoria okno pri varení. Strašne mi to vadí. Taktiež z jednej reštaurácie prídeme vždy smradľaví, ako keby sme priamo v kuchyni pražili rezne s kuchárkami 🤦🏻♀️
@elizabet173 Ja citim cigarety z nich aj ked k nam pridu. K nam chodia len v ramci sviatkov - menin a narodenin a to iste idem aplikovat ja na nich. Mne to proste vadi.Mam z nich stavy, ci uz oni k nam alebo ja k nim. Toto sa mi ani nesnivalo, ze niekedy budem riesit.
kazdy byt "citit" akurat tym ze tam domaci ziju to necitia... ja mam strasne citlivy nos .. vadia mi pachy ale viem ze xy ludi je cistotnych a aj tak mi proste smrdia .. ich pachje vyrazny a siri sa celou domacnostou .. takze podla mna aj ty "smrdis" niekomu komu proste tvoj pach nesadne ... a ak nje niekto nefajciar hold fajciar mu smrdiet bude aj keby sa predtym okupal ..
Nechodis k mojim svokrovcom? 🙄
Roky mam 2druhy bund a oblecenia, tzv svokrovske, po navsteve zavesim bundu do spajze a vetram do dalsej navstevy
Dokonca po navsteve hned ako orideme ideme vsetci do sorchy a do pradla este aj nohavickx mi smrdia!!!!!!
Drhnem si pory na tvari aj tele je to des
Oni fajcia na balkone ale nedaju sa im zavret dvere takze to ide dnu, dokonca som im aj cidticku kupila a ma ju nonstop vypatu…plus k tomu nevyvetranr po vareni….
Raz k nam sadla do auta a to uz bola par hod von z bytu ale ta napachnuta binda sa ani po hodinach na vzduchu mevyvetrala a smrdela v aute jak zdoch
@zojkaaa Presne ❗❗❗
🤢🤮 nie si svihnuta