V manželstve sme traja

lejica99
25. dec 2019

Ahojte, ako by ste reagovali, keby ste zistili, že Vás manžel má kamarátku, s ktorou si dlhodobo volá, píše, občas sa s ňou stretáva a manželke to akosi zabudol povedať... A keď manželka povie, že si neželá aby v tom pokracoval, robí to aj tak, len poctivejsie maže hovory aj správy. Ako by ste reagovali a riešili to?

vinejka6
25. dec 2019

A ako ti odôvodnil, že si s ňou volá, píše a stretáva sa s ňou?

lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
25. dec 2019

@lejica99 bola by scéna, ale poriadna. A dostal by na vyber: ja, alebo kamoska. Ale rychlo by musel vyberať

alenkabaj
25. dec 2019

@lejica99 ja som mala tiež kamarátku, ktorá by si nezačala so zadaným, o 2 roky sa vyspala s mojim chlapom.

vinejka6
25. dec 2019

@lejica99 aj keď je to kamarátka, nepáči sa mi to a verím, že ani tebe nie. Kamarátku môže mať, aj ísť sem tam na kávu, alebo si raz za čas zavolať, ci napísať, ale keď je to pravidelne, každý deň.. Hmmm.. Neviem, je to podľa mňa prehnané. O ČOM sa akože bavia stále? A to, že je rozvedená a nezačala by si so ženatým mužom tak toto aj zbytočne vravel, pretože si s ním kľudne začať môže. A ako dlho sa poznajú? Je to kamarátka dlhoročná alebo z prace alebo?

vinejka6
25. dec 2019

A skus sa ho opýtať, či by jemu bolo prijemne, keby si ty mala takého kamaráta

lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angi07
25. dec 2019

@lejica99 tak zrejme si nevybral manzelku 🤔 ked v tom pokracuje...nic sa nezmenilo iba ti poctivejsie klame

eliska13
25. dec 2019

@lejica99 že takých už bolo, ktoré by ženatého nechceli😉tak nech s ňou žije nebude to mať čaro zakázaného a nebude ich to tak bavit.Nie je to správne a hneď to treba utat, alebo nech ide....nemá si čo s druhou vyvolávať, vypisovať, udržovať vzťah a možno aj ten sex, ak ešte nebol, tak bude na 2 stoličkách sa nesedi

pribinak
25. dec 2019

@lejica99 no zjavne si nevybral. To ze ma manželku pre niektorých chlapov nie je stopka v tom, aby si užíval dalej

Taka fajnova scéna a vyhadzane veci pred dvere, tak to je rýchla liečba.

vinejka6
25. dec 2019

@lejica99 hmmm.. Tak to buď je veľmei veľmi tolerantný tvoj manžel, alebo mu je to jedno, resp. Bolo by mu to jedno. Otázka je prečo? Opýtala by som sa ho, že prečo sú v kontakte poza moj chrbát, keď vie, že sa mi to nepáči a jasne si vybral, že prečo to tají, keď ich vzťah je taky nevinný.
Ešte mi napadla aj tá najhoršia možnosť, že už spolu niečo majú, ale s tebou sa rozísť nechce.

lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eliska13
25. dec 2019

@lejica99 no veď priamo, ak to neukončis musíme sa rozviesť, lebo takto žiť nebudem.Lebo, ak vie, že su tu malé deti a ty vždy ustúpis on si môže robiť čo chce.

eperia
25. dec 2019

@lejica99 tak toto určite nie je iba kamaratka a tá dotyčná rozvedená osoba jednoznačne ide po tvojom mužovi.Keď už ho neulovila skôr.

pribinak
25. dec 2019

@lejica99 no pozri, ty musis teraz tvrdo nastaviť situáciu, ze toto nehodlás tolerovat. Urob scénu, ale taku fest fajnu a povedz, ze tak bud to ukončí, ale naozaj ukončí a ak nie, nech sa sťahuje k nej. A ty ides pisat žiadosť o rozvod a vyzivne. A nezabudni pripomenúť, ze ked mate male deti vyzivne aj na teba.
Ty mu musis Jasne ukazat, ze to te mate deti ti nebude zvazovat ruky.

leskovael
25. dec 2019

Nejde mi do hlavy.. ako dlho tú kamarátku ma?? To si o nej predtým nevedela? Ved ste manzelia a mate deti tak nejaký ten rok uz spolu musíte byť, to sa kamarátka zjavila len tak?

lejica99
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
77daniela77
25. dec 2019

A co tako vyhladat si tu "kamaratku" a povedat jej na rozum?Pekne,kludne....treba pocitat s tym ze hned to zavesi potom tvojmu muzovi.Treba to nejako takticky premysliet.Ze sa take "kamaratky"a"muzi co maju tie"kamaratky"nehanbia?!

kittykat22
25. dec 2019

@77daniela77 tieto veci sa riesia s manzelom a nie s kamaratkou. Problem je spravanie manzela - nie kamaratky. Mam v okoli zeny, ktore nahanali milenku. Najskor prvu, potom druhu, piatu, siedmu 🙂

eliska13
25. dec 2019

@77daniela77 takto by som sa neponizila

77daniela77
25. dec 2019

@kittykat22
@eliska13 Nie je to ponizenie,praveze by som si to s nou vydiskutovala preco dolieza za manzelom,lebo zrejme ona je ta aktivna a jemu to lichoti.

katty2012
25. dec 2019

@lejica99 odkial vie, ze by si nezacala so zenatym muzom? zrejme sa o tom museli bavit z nejakeho dovodu.. mozes urobit viacero akcii..mozes sa zamysliet nad tym, co muzovi u teba chyba, co hlada u druhej zeny, co mu ona dava a ty nie a zacat viacej investovat do vztahu, prekonavat stereotypy, zvyky, vnasat don viacej zivej energie, spontannosti, vzrusenia. alebo mu mozes dat noz pod krk s tym, ze vyber si...to vsak do vasho vztahu neprinesie nic dobreho..to uz vidis sama teraz. sme ziarlive, privlastnujeme si...to je bezna ludska vlastnost, vztahy to vsak neposilnuje. bud laskyplna a "carovna", nie neprijemna a nastvana..to je presne to, co muzov zenie do naruce inych zien

asia83
25. dec 2019

@lejica99 Našla by som si kamaráta...

kittykat22
25. dec 2019

@77daniela77 prave na to ides zo zlej strany. Ona nikam nedolieza. Navyse je single 🙂 Urcite nedrzi pana manzela nedobrovolne na retazi, urcite nad nim nedrzi noz aby jej napisal sms, a urcite ho nevydiera aby ju tajil pred manzelkou. Muz to vsetko robi dobrovolne. Dobrovolne jej pise, dobrovolne klame a ignoruje manzelku. Toto treba riesit s manzelom - on je ten problem.

kittykat22
25. dec 2019

@asia83 by ma velmi zaujimalo, ako tvoj vyborny napad pomoze k udrzaniu rodiny pohromade a k zlepseniu situacie doma? 😀

dskjhfdlkdjhl
25. dec 2019

@77daniela77 zbytocne by nahanala milenku, ta jej vernost neslubovala. Toto si musi vyriesit s manzelom, s nikym inym.
@lejica99 Je to tazke, ale jasne by som mu vysvetlila, ze toto sa mi nepaci a cim viac to taji, tym je to len horsie, podozrivejsie. Takze sa sam usvedcil, ze robi nieco zle, ked sa musi skryvat.

evalin88
25. dec 2019

Moj partner ma rak 2 kamaratky, pocas VŠ býval rôzne po podnájmoch a jednu dobu býval aj s nimi. Odvtedy zosrali v kontakte. Jedna je rozvedena s malou dcerkou, ale blyzsie ju nepoznam. Dryhu mi predstavil, teraz sa jej narodilo babo. Vzdy ma vnutorne stve, ked sa idu stretať ( teda s tou rozvedenou). Sceny ale nerobim. Beriem to tak, ze ich spoznal skor ako mna a keby s niektorou z nich chcel mat vztah,dávno by do toho siel. Este nez sme sa spoznali mi a rozvedena sa vydala... keby som mu tie sceny robika, bral by to ako velmi obmedzujuce.. a navyse neopodstatnene

evittam
25. dec 2019

@77daniela77 Jasneeee a on je ten co je v tom nevinne. Dievca ty si inak naivna. 😀😀😀
Suhlas s
@kittykat22

erikavesela
25. dec 2019

@77daniela77 ty ale vychadzas zo zleho predpokladu, ta zena vobec nemusi nic vediet o jeho rodinnej situacii...kludne jej moze klamat vo vsetkom...ona len berie, co jej je ponukane, nech je to cokolvek, ten s kym sa ma autorka porozpravat urcitenie je kamaratka jej manzela, ale jej manzel...to nie ona, ale on nici ich manzelstvo.. ta zena iba pristupila na jeho hru...nic viac..