Už ma to mierne vytáča s mužom máme dve malé deti. On ma deti z predchádzajúceho vzťahu. Deti k nám chodia v týždňových intervaloch. Vzťahy su dobré az na to, že jedno z detí (z predchádzajúceho vzťahu) je chorlave, koľkokrát som vravela, že ak má teplotu nech ostane u mamy a potom môže byť u nás o ten čas dlhšie. Nič stále ho pošle k nám chorého aj s teplotou. Ani nedá info aké lieky mu dávala nič ! A ja môžem potom s 10 ročným riesit čo mu je ake lieky berie, jasne, že nevie to vie mama. Mužovi som už stokrát vravela nech sa jej spýta čo mu mám dať. On sa radsej tvári ako "mŕtvy chrobák". Mám sto chutí jej napísať, ale neviem či nebudem potom ja ako debil vyzerať.
No tak toto by vytáčalo aj mňa jasne ze sa s nou spoj a vyjasni jej to ved to nie je normálne, ak je muž mŕtvy chrobák ty nebuď a nabudúce možno taký mŕtvy nebude 😅
to musi byt matka roka, ktora posle chore dieta bez liiekov...jasne, že by som jej napisala, že nezabalila mu lieky...že co mas robit..nechat ho tak?
Ak je dieta chore rovnako ako sa ma o neho starat matka ma sa starat aj otec-ci len ona si ma ,,odsrat,,choroby a vy si budete uzivat zdrave dieta?
Co sa tyka liekov to mate samozrejme pravdu treba si to vyjasnit-hned ked si dieta vymienaju sa treba opytat ci mu nieco je a co nato ma…
OTRAS!!! V zivote by som neposlala vlastne dieta chore k muzovej novej partnerke bez predchadzajucej dohody!!!! Iba ak by som nemala na vyber, napr.pracujem a nemozem si zobrat očr, ale samozrejme ze by som jej zavolala a vysvetlila, čo a ako a slusne ju poprosila, ci sa mi o dieta postara…ale teda otec je len do počtu???? Ved moj ked je chora, sam vie,ako sa o nu postarat (bol s nou aj na matwrskej 6 mesiacov + ked som bola v nemocnici 3 tyzdne tiez bola dcera chora aj s teplotami a v pohode zvladol)…to akoze otec si donesie od byvalky domov chore dieta a ani sa NEZAUJIMA CO MU JE??????? Matka nenabali ziadne lieky a otec ma na salame??? To co je tvoj partner za otca??? No des!
@judit47 Veď ja viem, že decká sú choré ja mám tiež deti. Ale on mi id rána teplotuje kašle a bolí ho hrdlo, a ja viem či s ním bola pri doktorke, berie antibiotika to si myslím sú dosť podstatne informácie avto že už teraz viem, že budeme všetci nakazení to je druhá vec ale vieš ako to bode budúci pondelok toho druhého chlapca nakazí brat muž hp tam odnesie a jasne, že bude jeho ex hučat, že prečo ho posielame chorého
Týždňové intervaly sú predpokladám striedavka schválená súdom, nie je teda dôvod, aby sa o choré dieťa starala výlučne matka. Otec má rovnaké práva aj povinnosti.
Exke by som normálne napísala - Ahoj, prosím ťa, malý nevie aké lieky a kedy má brať, a muž sa ako vždy zabudol spýtať, daj vedieť mne, ďakujem.
A s chlapom by som doma vyutierala podlahu - o dieťa sa má starať on, tak nech sa mu venuje a rieši jeho liečbu.
@seva22 no v tomto je chmuľo preto rozmýšľam, že to vezmem do svojich rúk
Prečo to riešiš ty? A ako si môže otec dieťaťa dovoliť tváriť sa, ako mŕtvy chrobák?! Ty jeho ex nepíš. Nech to urobí on. Toto už čo je?!
@sickynickyobsadene presne doma je veľký frajer, ale pri ex je chmuľo
Normalne by som mu povedala, ze ak to nebude riesit on, tak jej proste zavolas ty. Inu moznost nemas. V prvom rade musis pohnut s nim a dat mu na javo, ze ty proste nie si povinna sa o jeho deti z minuleho vztahu starat
@h2 on jej nenapíše hneď som mu vravela, keď ho doviezol že sa mi nepozdáva, či nie ke chorý, jasne, že nie....ale chlapec mi vravel, že ma mu dávala lieky lebo bol chorý ale nevie ake
Ahoj, my sme to mali tak ze ak dieťa ochorelo u matky tak sa tam aj doliečilo a ak u nás tak sa doliecilo u nás, aby sme ho nemuseli chorého prenášať hore dole. Ak sa niekedy stalo, ze išiel chorý niekam, vždy lieky v taške a rozpis co kedy dávať. Ale to je samozrejme na vzájomnej dohode a vzťahoch. Muž chodil do roboty, takže ja som s jeho ex komunikovala normálne, keď bolo treba ohľadom dieťaťa.
Ty sa staráš chlapovi o jeho dieťa a on hrá mŕtveho chrobáka a ani nezavolá bývalej, čo mu je?! Nooo, vypočul by si odo mňa prednášku!
@tehotna40 To by som si priala, aby sme si napísali normálne čo a ako, vieš ona mu mohla dávať iné lieky a ja mu dám tiež iné, neviem či je to až take dobré. Lenze môj jej nezavola, lebo on ju nebude počúvať
Neviem, možno ti poradim somarinu, ale ja by som jej na tvojom mieste zavolala. Toto a toto je malému, aké lieky, bol u doktora co mu je, či nieje lepšie aby bol chorý doma atď. Mate male deti tak aby to od starsich nedostali. Ak to samozrejme nieje nejaká fúria, lebo ak to ma skončiť hadkou tak telefonát nemá význam. Ty si matka, ona je matka, mali by ste nájsť spoločnú reč. Teda neviem aká to je matka, čo choré dieťa pošle z domu preč bez liekov...
@tehotna40 no neviem...rada by som mala minimálne korektný vzťah s ňou lebo ten môj muž je niekedy riadny pňak 🙄 skúsim napísať aby som ju hneď nešokovala
Z nosa ti neodryzne, ak bude mať muž s tým problém, rázne by som mu vysvetlila ze to mal riešiť on ,keďže sa k tomu nema ,riešiš to ty kvôli deťom. Držím palce 🙂
V slušnosti by som jej zavolala nech ti povie čo mu dávala či boli pri doktorke atď.A ako sa poznám v dobrom by som jej povedala ,že nabudúce nech ti povie že je chorý.Vsak môžes čakať že drapnu niečo aj tvoje deti
@tehotna40 Ďakujem 🙂
S takymto chlapom mas deti? To ti gratulujem, otec co serie na chore dieta a je mu jedno ci berie alebo neberie lieky. A nie je ani schopny sa normalne porozpravat so zenou jeho dietata. Inteligent 💯
@0kristina0 v tomto je slaboch, on mi stále tvrdí, že sa s ňou nechce vobec rozprávať o ničom, lebo, že ona je debilna, takže, keď mu poviem, že zavolaj,spýtaj sa...on mi povie že mu mám dať pokoj...
Aspon vidis, preco sa ho jeho ex zbavila.😃 Ked je on hnup, ozvi sa jej, ide najma o to, aby sa dobre citilo to dieta, ono nemoze za to, ze ma rodicov trudov.
Ju ako mamu nezaujíma či je chorý alebo nie. Dodržuje nariadenie súdu a nevidím dôvod aby ona si ho vypiplala a potom zdravuckeho ho poslala k tatovi. Je to ich dieťa, ak malému nevadí cestovať chorému k tatovi ( čo asi nevadí) tak jej je jedno že vy budete chorý ako aj vám je jedno keď ona od neho ochorie.
O liekoch to je iná vec, muž by jej mal zavolať a informovať sa
Nečítala som komentáre ale môj nazor- keď prídu ty s deťmi chod k mame na ten čas, nech si je s nimi on, predídete chorobám u svojich detí a starzniu sa o jeho.
@diamond007 No ono je to práve naopak, ona ho k nám pošle chorého od neho sa väčšinou nakazime my (aj jeho brat) u nás sa prelieci a k mame idú chlapci zdraví. Písala som je asi pred 20minútami zatiaľ bez odozvy
Tak nech si ho lieči muz ako chce. Nehovoriac o tom ze chore dieta ma ostat pri mame...
@zdenkastanka to čo je za názor? Takže keď bude 3tyzdne choré tak sa má starať len mama? Divný názor a otecko nech si potom užíva zdravé dieťa.
Nie je to naopak, pretože človek je chorý dlhšie. Proste to prijmi a Max sa spýtaj na lieky
a nema chlapec jednu detsku lekarku ? Ak bola s nim u nej, tak zavolat lekarke ( ale len v pripade , ze sa s nou nedohodnes) Ak jej lekarka nabuduce povie, ze treba odkazat aj otcovi a dat lieky, mozno to zaberie, ale podotykam len v pripade aks nou nebude rozumna dohoda.
Muž by to mal poriešiť,len bohužiaľ daktore máme mantakoch,že len doma mu ide papula.