Už je koniec

6. aug 2023

Ahojte,

Mozno ma niektore poznate, dala som sem asi 3 anonymne prispevky pocas posledneho polroka…muz bol na mna strasne zly, nedokazal mi povedat, ze ma lubi, nadaval mi, beha po nociach po kluboch, nechce so mnou spavat. Vlastne som jedna z tych, co si tymto presli. Vcera sme sa pohadali lebo ja uz nevydrzim ze musi mat moj komplet vzhlad pod kontrolou, ja uz sa nesmiem ani pozriet na saty, ktorych farba sa mu nepaci, lebo hned zacne fucat a vzdychat. Vcera som mu povedala, ze uz to nevydrzim, ked ma poslal 3x sa prezliect predtym co sme sli von. On mi na to povedal he bez jeho pomoci sa neviem obliect, ze nech sa na seba pozriem, ze sa na mna ziaden chlap ani len nepozrie. Kazdopadne, prave som of neho odisla.

viestta
6. aug 2023

Spravila si to najlepsie co si mohla. Hlavu hore, nemoze byt horsie ako bolo, uz bude iba lepsie.

mrcha69x
6. aug 2023

Hlavu hore urobila si to najlepsie co si mohla ♥️ prave ti začína život ♥️

autor
6. aug 2023

@viestta To som inak ja, co som naposledy pisala, ze sa vo vztahu dusim.

patus_2
6. aug 2023

Hoci je to ťažké, ale časom uvidíš, že je to dôvod na radosť. Nie je to koniec, ale začiatok niečo lepšieho.

zooeynka
6. aug 2023

Aj tak si to dlho vydrzala. A dalsi debil je v obehu pre nezadane....snad ho nejaka sekera uprace ako si zasluzi🙂

shewinka
6. aug 2023

vitaj v klube, ja som 2.8. darovala svojmu priatelovi k jeho 40tke slobodu, teraz som sice na liekoch, nemam chut zit, ale viem ze to prejde.
Ak chces kludne napis spravu 🙂

koniarova
6. aug 2023

Len sa obávam, že o pár dní si späť. Ale držím palce,nech ťa neobmäkčí. Tvoje rozhodnutie bolo správne.

koniarova
6. aug 2023

@shewinka to akože vážne? Na liekoch a nechuť žiť,? Kvôli chlapovi? Tak asi bol na to dôvod, keď ste sa rozišli. A ten si stále pripomínaj.

shewinka
6. aug 2023

@koniarova zial, kazda to prezivame inak.

mk22
6. aug 2023

@shewinka neblázni, že nemáš chuť žiť.. Pre niečo si to ukončila..
Zrejme nebol dokonalý a za takým ti je smutno?

shewinka
6. aug 2023

@mk22 ano som jedna z tych hlupych, z tych ktore trpia nespravnym muzom. A ano som na liekoch, lebo bez nich by som to nevydrzala, zblaznila by sim sa v tej samote sama ….

qwer2019
6. aug 2023

@shewinka ou, to je smutné, ale zároveň verím, že si spravila správne. Veľa šťastia na ďalšej tvojej ceste ❤️

koniarova
6. aug 2023

@shewinka vyhľadaj pomoc.

mk22
6. aug 2023

@shewinka daj tomu čas, jedny dvere sa zatvoria, druhé otvoria.
Smútok ma fázy, treba si nimi prejsť.
Hlavne nelez, nespi nepolihuj neplač nespomínaj.
Rob si program na daný deň, čo urobíš, kúpiš upraces, chjd niekde kde si nebola a chcela si ísť.
Držím palce

autor
6. aug 2023

baby nehadajte sa mi to prosim. Kazdy sa s rozchodom vyrovnava inak, niekto to zvladne s par flasami vina, niekto musi ist na lieky, ale na to nie je ziadna hanba. To nerobi z niekoho vadneho cloveka. Rozchod vie byt obrovska trauma po ktorej sa naozaj vela ludom nechce zit. To nastastie nie je moj pripad, ale nebudem za to teraz niekoho davat dole.

shewinka
6. aug 2023

@mk22 nie je to jednoduche nakolko som zatvorena na dedkne v jednej izbe uplne sama.

shewinka
6. aug 2023

mozno keby som bola ja iniciator rozchodu, znasala by som to lepsie, ale tym ze on mi povesal ze ma nelubi, ze som mu na pritaz, mozno preto to znasam horsie. Stavy uzkosti som mala uz aj predtym.

svetlonos
6. aug 2023

Mala by si sem hodit jeho foto na vystrahu ahoj 😁 Blahozelam a i ked si rady nepytala - vypni telefon a odid aspom na 3 dni preč. Oslav zaciatok novej skvelej etapy života.
Keby mal geroi tendenciu prosit ta sby si sa vratila - tak ani nahodou. Radim cisty ignor celej jeho osoby.
Idealne keby ta videl s nejakym paradnym chlapom, nech ho roztrhne 🤪

autor
6. aug 2023

@svetlonos Bola by som velmi prekvapena, keby ma prosil aby som sa vratila. Cely rozchod mu bol uplne ukradnuty, siel naspat do postele spat (odisla som skoro rano). Povedal, ze on si nebude kazit nedelu mojim “psychoterorom”.

mk22
6. aug 2023

Autorka.. Véd sa tu nikto nehada..kde vidis hádku?
Ja tu čítam iba rady a postrehy

huxy
6. aug 2023

No ja si myslím, že to prehovaranie aby si sa vrátila, ešte len začne. Takí manipulátori potrebujú obeť. Takže fakt pevné nervy a drž sa svojho rozhodnutia

huxy
6. aug 2023

@koniarova a? Tiež som brala neurol, lebo som nevedela spávať, ani jesť. Mala som pocit že sa mi zrútil svet. Aj keď ja som rozhodla o konci. Každý sa so zradou vyrovnáva inak. A nie je na Tom žiadna hanba. Rozum vedel, že rozhodnutie bolo správne, no srdce si robilo svoje.

monicka987
6. aug 2023

Držím ti veľmi palce aby si vydrzala a nevrátila sa. Ku tvojmu ex by sa hodila moja byvala švagriná, ktorá si vyberala oblecenie len také ktoré sa jej chlapovi páčilo. Od farieb po strih a tak…keď som do nej rypla že mne u riti ci sa jemu paci hlavne nech sa tebe, tak sa ešte zdula 😁

koniarova
6. aug 2023

@huxy kto tu píše o hanbe? Ja som ju chcela len povzbudiť,že pre jedného chlapa sa život nerúca.Ale áno. Každý to prečíta,ako mu to práve vyhovuje. A tak je to vlastne aj v poriadku.👍

akinomel
6. aug 2023

Psychoteror robil on celý čas. Veľmi dobre si urobila, že si odišla - viem, o čom hovorím. Pár dní Ti bude všelijako, ale bude dobre, uvidíš! Prosím Ťa, už nikdy sa k nemu nevráť, aj keby Ťa prosil. Ži tak, ako vyhovuje Tebe a maj okolo seba ľudí, ktorí Ťa nebudú ponižovať. Veľa šťastia prajem!

derdia
6. aug 2023

Nopraveze tym, ze mu to bolo fuk, tak mozno vie, ze ked zapiska dobehnes naspat.
(co dufam neurobis!) a ukazes mu tym, ze chalanisko pochybil a tym dostane priucku.
Ale ked rupzprides spat, bude to za par dni to iste. Pretoze ta ma za nic.

sense
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
6. aug 2023

Pokusy o tvoj návrat ešte len prídu v momente keď mu docvakne ze si preč s myslíš to vážne.... Ale nie z lásky k tebe ale z dôvodu urazene ho ega, ze si si vôbec niečo také dovilila

daniela2202
6. aug 2023

Najlepšie rozhodnutie v tvojom živote..... nikto nemá právo ti niečo prikazovať a zhadzovať.... ty si ty ....zapamätať 👉

lucia13022023
6. aug 2023

@shewinka viem co cítiš, ta bolesť a prázdnota ktorú máš v sebe. Výdrž, bude lepšie. Je to otrepané ale čas lieči. Je to tak. A to isté aj @autorka... Urobila si super krok dopredu, neurob ďalšie do zadu tým ze sa k nemu vrátiš. Držím palce ženy, zvládnete to ❤️