Pred par dnami sme boli na rodinnej navsteve a moja svagrina ma vela zlej energie. Ked sme potom prisli domov, citila som sa velmi slaba nervozna, bolelo ma lave ucho, respektive pichalo ma dnu v uchu a akokeby som stratila zivotnu energiu - akokeby som to nebola ani ja... nemohla som spat.... Co mam robit na odrieknutie? Co pomaha, co mozem urobit aj ja sama doma? Dakujem...
@kykka JA velmi poverciva nie som, ale v zufalstve som to raz skusila. A za 2 mesiace som ostala tehu, hoci sa mi to 2 roky nedarilo. Ine sposoby neviem, len viem, ze sa aj palia sviecky tusim, ci zapalky... Ale ten cistec je velmi stara zalezitost, ved aj preto sa tak vola vlastne.
Ono to moze byt vysatie energie ale aj nieco ine kedze ta picha v uchu to moze byt zaciatok zapalu stredneho ucha a v extremnych pripadoch slabost a pichanie v uchu alebo za uchom moze byt predzvestou infarktu.Mozno by si mala radsej zajst k lekarovi ked ten vyluci organicku pricinu tak sa skus nabit sama energiou ,niekto to robi tak ze sa dotkne ineho cloveka chrbtom ruky niektori sa dotykaju stromov,ja preferujem ten dotyk chrbta ruky,
Tento recept je z kategórie fujky fuj, ale počula som to takto: treba si cvrknúť do nádobky a umyť si tým tvár a trošku môžeš aj odpiť z toho. Najlepšie vraj zaberá panenský moč, tak ak máš dcérku, tak nech ti cvrkne ona. Počula som aj že používajú počúrané plienky.
@kykka oni ti ludia tam maju silnu energiu vsimla som si to tam ja ked sa na mna prilis sustredeno niekto zahladi tak si prekrizim nohy (ak sedim) alebo ukazovak a prostrednik ked stojim,to zablokuje odlev energie a snazim sa nepozerat im velmi do oci,ten cistec ja som to pouzivala ale nejaky velky ucinok som nepozorovala,treba sa nabit ked nam niekto vysal energiu.Aj mne sa to tu stava a ked tak hned niekomu prejdem chrbtom ruky po chrbte a je dobre (treba tak aby si to nevsimol)
@kykka Byt v milosti posväcujucej - to znamena, pristupovat k sviatosti zmierenia a prijmat eucharistiu.
Iny sposob pomoci bez zlych nasledkov NEEXISTUJE. Ak si budes pomahat vselijakymi ritualmi a okultnymi vecami, ci povercivostou, toto vsetko ma svoje dalsie nasledky. (napr. bude sa ti to castejsie stavat, problemy so zdravim, vztahmi v rodine atd......). Sposob pomoci je len DOCASNY. zial.
@dankariska ak z nej niekto bude stale sat energiu modlenie jej nepomoze,toto je totiz o vymene a cirkulacii energii,kazde telo ma v sebe energie a tymi manipuluje,to nieje okult ale vedecky fakt.
@kuwait
@dankariska Ja by som jej to vedela vratit tu zlu dusevnu enrgiu. Vratila by som jej to, co mi dala ona, lebo ludska psychologia dokaze vsetko. Ale bojim sa, ci by sa mi to v buducnosti nejak nevratilo spat... Ja jej len chcem vratit to, co mi dala - zlo, zlu naladu a zdravotne problemy... Da sa to? (viem znie to fantazmagoricky) 🙂
@kykka Take nieco by zas uskodilo tebe a mozno jej. Len by si sa zbytocne zamotavala do roznych "duchonych retazi". Ak nie si krestan, tak radsej odpust a nechaj to tak. A ak si tak vyuzij moznosti a vyhody ktore mas v eucharistii. Inu radu nemam.
mozem dat jedine stanovisko veriaceho: inu radu ako doveru v Boha nemam, tieto veci (urieknutie a spol. ) su pre mna jedna neznama, pocnuc cervenym stuzkami a naramkami..do kontaktu som s nicim takym neprisla, v tejto veci plne doverujem mojmu Panovi...ak by ma nieco take postretlo, mam po ruke Slovo Bozie a zaslubenie Ducha Svateho, pripadne by som poziadala o radu a modlitbu zboru starsich...
@kykka Ak budeš v kontakte so švagrinou, vždy si daj niečo žlté na seba, nevysaje toľko energie z teba. Mnohí nevedia, že sajú iným energiu.
@adulka1979 moja mama napriklad,to je iny upir 😀 ja som si to vsimala uz od detstva ze ked bola unavena alebo chora a dotkla sa ma tak som sa zrazu citila uplne vysata,vtedy som nevedela co to je,ona o sebe dlho nevedela co robi a nechce tomu verit dodnes ,kedze to o nej vieme tak sa jej nenechame velmi chytat lebo to je ozaj brutal co dokaze.Niektori ludia proste maju take schopnosti a ani o tom nevedia,ini to vedia a robia to naschval.
prosim ta, hlavne si taketo veci nepripustaj...cim viac sa clovek necha zmanipulovat takymito vplyvmi a myslienkami, tym bude na tom psychicky aj fyzicky horsie... ved nie si nejaka slamka vo vetre, aby stacilo, ze na teba niekto krivo pozrie a ty si mu vydana na milost a nemilost! Autosugescia je mocna carodejka, ovela mocnejsia ako porobenie 😉
možno si len unavena z oslavy. druhi Ti nemôžu ubližiť, ak si to nepripustiš. a už vôbec nie urieknuť a porobiť, alebo neviem čo.
@sintra
@lenbea Presne taky nazor som mala aj aj az kym som to teraz nezazila. Ked ta niekto znervozni a vypusti na teba zlu energiu, tak nic nezmozes. Ale chcela by som si tak vypracovat psychiku, aby bola odolna proti takymto vplyvom. Ako neviditelny pancier. Este som o niecom takom nepocula, ale co myslite, existuje nieco take 😅 ?
Mna by skôr zaujimalo, ako si si taká istá, ze ti to urobila svagrova...
ak si kresťan, stačí sa pomodlit a prosiť boha o ochranu. Ja na take blbosti akosi neverim, kdesi som citala, ze vsetky tieto barlicky, ako cistec, zápalky a pod.iba prinášajú väčšie zlo, nakoľko je to biela mágia, opatrne s tym, hlavne u babatiek...
@kykka
@alexandramaria ja si myslim, ze clovek citi, vie, kto mu praje zle. Aj ja viem presne urcit, ze jedna zena z rodiny, ma ovplyvnuje negativnou energiou. Sama je nestastna, tak skodi aj inym. Ale navonok sa prave takyto, hraju na uzasne stastnych 😒 Toto su najhnusnejsi ludia, zial..
základom týchto zlých vecí je už len to, že ich púšťaš do svojho života tým, že tomu veríš... všetky tieto okultistické spôsoby ti prinesú ešte väčšiu škodu. môžeš byť unavená z oslavy, môže sa ti začínať choroba... treba nehľadať súvislosti tam kde asi ani nie sú.
@kykka Okupat sa v cistci. Predavaju v cajovni ale mne ho napr. objednali v lekarni. Teda ak na to vsetko vobec veris.