Ahojte. Mám taký problém s chlapom. Proste každú chvíľu sa urazí a nebaví sa so mnou aj týždeň. Možno si pomyslíte že je to nejaký chlapec, nie, má za chvíľu 40 rokov. Sme spolu pol života. Nezvykol byť taký. Ale teraz len do zduvania ide. Musím si dávať pozor čo a ako mu poviem. Náhodou sa ho nejaká zlá formulácia bytostne dotkne tak ignor na týždeň. Ako taká žena. Samozrejme som sa s ním bavila o tom, vytkla som mu to aj som mu povedala že sa správa ako dievča v puberte. Ešte viac sa zdul. Ako má to vážne nebaví aby sme sa obchádzali v domácnosti tyzden 🫣🫣🫣🫣 len preto že mu poviem že v noci chrnel? Pomoooc
@jj298 tak väčšinou je to ženské správanie v pubertalnom veku, keď má potrebu na seba zaujať pozornosť. A od dospelí ľudia sa podľa mňa takto nebavia. Povedala som mu len na rovinu čo si myslím. Robím to tak vždy.
@jj298 v práci je všetko po starom .. možno kríza, neviem ako sa to prejavuje. Áno, je pravda že si servítku pred ústa nedavam ale strašne ma to vytáča. Volám mu, nedvíha. Píšem mu neodpisuje .. ako.. a on smrteľne urazený lebo som si dovolila mu povedať kde je toľko lebo ma mal odviezť do práce a meškal asi 15 minút lebo na poslednú chvíľu zmenil plán a kvôli tomu som ja zameskala do roboty. Nič som mu nepovedala len som mu povedala kde je toľko a už sa mu nepáčilo.
No to musel vazne ocenit ak si mu to povedala takto 🙂 A povedala by som, ze podla toho ako pises, ta Tvoja komunikacia asi nebude moc citliva :( Mozno skus zacat tym, aj ked v podstate mas pravdu forma, je tiez dolezita. A ja byt Tebou, nejaky cas ho odignorujem. Preco by sa spraval inak, ked ho este potom "uhanas"
@cookie29 áno takto, ale naozaj strašne ma to vytaca ja si neviem pomôcť. Proste máme spolu deti, musíme nejako komunikovať a on mi nedvíha, on mi neodpisuje .. ja v robote. Tak ja chcem aby bolo doma všetko OK. Tak možno mu to robí dobre že sa "vnucujem" ale fakt ma to už nebaví .. už som zúfalá z neho
ASi je to vekom moj je uz davno po 40tke hahaha ..s nim som 15rokov a v zivote sa on neurazil a aj ked ano,tak max par hodin...a teraz je horsi ako zenska ...aj tyzdne chodi oduty hahaha ..a ja mam aspon ticho doma a relaxujem hahaha--aj nieco zle je na nieco dobre...
asi to bude trochu vekom, moj bude mat 42 a tiez posledny rok som si vsimla, ze sa ho dotknu veci,nad ktorymi sa doteraz ani nepozastavil. zduvat sa sice nezduva, ale zatvari sa urazene, prip.povie, ze ho to urazilo. obcas je to pre mna usmevne, ale pomyslim si svoje a nerypem. a bavila som sa o tom nedavno s kamoskou a ta povedala, ze u nich je to rovnako a tiez to pripisuje veku.
Vraj... ženy starnú a chlapi blbnú.... Nepíš mu, nevnucuj sa mu. Keď niečo súrne potrebuješ a je doma, napíš mu to na papier. Len raz... Ignoruj i ty. Rob si svoje. Jeho to prestane baviť.
Niečo sa deje uňho. Nie je chorý?
@isis234 asi na hlavu jedine. Vkuse mu niečo vadí. Na prášky som už z neho, stále sa na niečo sťažuje ..
Má pocit že ho nerešpektuješ, neobdivuješ a nevážiš si ho. Možno oprávnene, ale to nie je predmetom diskusie. Ten pocit má.
Pokračuj v tom a pripravuješ ho na to aby podľahol prvej žene na ulici ktorá ho za niečo pochváli.
@hugger ono je to na dlhšiu diskusiu. Ja viem čo myslíš. Ale sme spolu roky rokúce. Máme spolu deti, jasné že ho nebudem obdivovať a chváliť za všetko. Snažím sa s ním vychádzať normálne .. myslím, že keby aj podľahne inej žene koľko by jej vydržalo ho obdivovať a chvalit. Každý vzťah časom zovšednie. To je realita.
@hugger a to isté môžeš povedať aj na mňa. On má tiež nechváli a neobdivuje. Že som pekná a že sa mu páčim mi tiež nepovie. Že navarim, upracem, postarám sa .. berie ako samozrejmosť. Tak tiež môžem pohladnut prvému chlapovi ktorý to ocení 🤷🏼♀️
Samozrejme platí to obojstranne
Zvykli sme tak hovoriť... čo ti to mám napísať na čelo?
Nekomunikovanie a ignorácia partnera je forma psychického týrania. Ja by som toto nezniesla. My sa radšej pohádame, vykričíme sa a o 2 minúty je pokoj a pohoda.
@h2 my si aj vykricime aj sa pohadame ale Tichá domácnosť aj tak týždeň kým neprídem za ním
A keby si za ním išla hneď?
@h2 dnes som bola za ním 3x .. každý raz ma odignoroval. Vravím mu veď sa bavme normálne. Nie. Potom mi prišiel vykrikovať že si ho nevšímam. Tak ja už neviem kde je problém .. uz mám toho vážne plne zuby
@h2 ja netuším o čo mu ide
A stavím sa že je býk však?
@zanka777 strelec
Nie je v prechode?
@rorino evinetne asi áno. Ale sediviem ja
Ešteže nie je škorpión :D
Zrkadlí ho…..oduj sa aj ty aspoň na týždeň a potom sa ho opýtaj či je to super