U priateľa mám presne stanovený čas

1111mirka1111
21. okt 2020

Rada by som si precitala Vas nazor. S priatelom sme obaja rozvedeni, mame nad 40 rokov a zijeme od seba 10 km. Ked sa priatel vyberie do nasho mesta co i len na drobny nakup, co trva par minut, nezastavi sa ani len na chvilocku u mna. Ked sa vrati domov sedi pri telke a nema pritom dake povinnosti, co ho suria ist domov. Mam presne vymedzeny cas, ktory travi somnou. Tento nas spolocny priestor menezuje sam aj ked mu navrhnem, ze ked je v meste, aby sa na chvilku zastavil. Co sa tyka telefonovania je to cisto na mne. Vobec mu nevadi, ze ma nepocuje. Uspokoji sa s par spravami, ktore si vymenime. Nikoho nema to viem isto. Robi to lebo je taky ale mne to nepostacuje a obcas sa samej seba pytam, ci je normalne, ze ked sme spolu mam pocit, ze je len pre mna a ja som cely jeho svet a ked zabuchne dvere za nasim bytom som mu lahostajna. Ked som mu povedala o tom, ze ma trapia veci ohladom vymedzeneho casu a to, ze telefonny kontakt je vzdy iniciovany len mnou, tak sa este viac odmlcal ako keby ma chcel trestat.

denden77
21. okt 2020

@1111mirka1111 a je ti toto treba?? 😊

staronova
21. okt 2020

@1111mirka1111 divný patron

pribinak
21. okt 2020

Toto je aký vzťah? Si si istá že je to priateľ? Podľa mna skôr taký známy ako priateľ

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
21. okt 2020

Skús nekontaktovat, že kedy sa ozve on...ale už toto čo popisujes by som nenazyvala môj priateľ

evuska32
21. okt 2020

každému vyhovuje niečo iné, ale tebe evidentne toto nie. Ozaj je to skôr kamarát (možno s výhodami), ale priateľom by som ho určite nenazvala. Ak sa nechceš trápiť dlho, asi je na mieste sa vrátiť z kratšej cesty....

klarka56
21. okt 2020

Ja by som takýto vzťah/nevzťah nedala... Čo ti to dáva? Muž má byť aj opora, priateľ, s ktorým sa porozprávaš, zdôveríš, nie že v stanovený čas, ktorý si určí on budete robiť, čo chce on, ísť kde chce on... By som sa na neho vykašlala. A nevolala. Keď sa neozve, jeho škoda.

birika
21. okt 2020

jasneee, paradny "vztah"...ak by prisiel vo vymedzenom case, zacala by som upratovat, prat, zehlit - rychlo by bolo po priatelstve 🙂 u mna by teda bepochodil

7miriam77
21. okt 2020

Dost divne teda...ako pisu baby vyssie, urcite by som prva uz nevolala a keby zasa stanovoval cas stretnutia, povedala by som, ze vtedy uz nieco mam a neda sa mi a navrhla by som cas ja. Keby nesuhlasil, ukoncila by som to, cisto a jasno

lucia147852
21. okt 2020

Ty chodíš so Sheldnom Cooperom??
Ale teraz vážne. Toto neni normálne a taký vztah by u mna rýchlo skončil.

simca06022011
21. okt 2020

Presne by som ho vymedzila 😂 omg... Toto ani nie je priateľ. Bývate od seba na skok, ste.slobidny... Keby si niečo znamenala pre neho trávite spolu každú možnú chvíľu. Neviem co robíte v presne vymedzenom čase, ale viem si predstaviť, že to, čo si on praje.
Asi nie je ľahké byť sám po 40tke, ale toto ti treba? Ja by som sa mu prestala ozývať a počkala by si koľko mu bude trvať kym si všimne, že už nie som 😉 a keď sa ozve 5ak nie.. V tom čase nemôžem, viem vtedy a vtedy ísť s tebou niekde. Nesúhlasí, zbohom. On môže byť takáto povaha, že je najradšej v kľude doma sam, čiže odcudzivat nechcem, keď nepoznám . Ale tak idem na nákup okolo priateľky a nezastavím sa ani na kávu? 😂 A idem kukať domov seriál?
Mala som v mladosti takéhoto frajera, dokonca som sa odsťahovala z mesta... Všimol si po 2 mesiacoch že som preč aj to iba kvôli tomu, že hľadal niečo... Ale tam mu čas zaberali kamaráti, bokovky atď a nie telka.
To ze keď ti niečo vadí, ide ta trestať a neozve sa ešte dlhšie... Je pre mňa varovný prst.

simca06022011
21. okt 2020

@birika ešte by som ho poprosila nech vylozi pracku, umývačku kým ja si skočím nakúpiť 😂

jankapepe
21. okt 2020

@1111mirka1111 a na základe čoho si myslíš že je tvoj priateľ??

dejka77
21. okt 2020

40 rokov nie je tak vela na to, aby sa takto spraval. Mozno ma len taku povahu, no skor si myslim, ze u neho ta zamilovanost vobec nie je, lebo zamilovany clovek sa sprava uplne inac. Pokial vo svojom volno case nechce byt s tebou casto, o com to potom je?

nominativ
21. okt 2020

A prečo si v takom vzťahu, keď očividne nie si na takéto prepnuté randenie? To nejaký strach z toho, že budeš sama, je silnejší? Ja keby si dám na misky váh takýto vzťah a samotu, tak neváham. 🤷

anita6666
21. okt 2020

Nechce ťa trestať,jemu je to jedno. Buď ber vymedzený čas a užívaj si len také zabíjanie nudy alebo nechaj tak. Načo sa na neho motas a ešte v vo veku kedy by si si mala užívať seba a svoj kľud? Ja sa v ňom trošku vidím, tiež som konala v podobnom vztahu/nevztahu rovnako. Mňa doslova vytacalo,keď som mala svoje súkromné aktivity a pomedzi to dostavala správy,že kedy sa uvidíme a podobne,napriek tomu,že sme už mali "vymedzený čas" v ten deň jasne dohodnutý, aj tak otravoval lebo sa nudil. Mne vyhovoval tiež na zaplatanie a spestrenie voľného casu, nie preto,že by som ho nemala rada,ale tiež mam svoj vek a moje súkromie by som nevymenila za žiadny vzťah a nepotrebovala som ho za pätami nonstop. Takže tvojho parťáka celkom chápem,ale na to musia byť nastavení obaja. Keď chces plnohodnotný vzťah,nie len takéto spestrenie,tak to ukončí. On ti evidentne viac nedá lebo asi ani nechce. Vyhovuje mu takyto stav. A tiež by som mu už nevypisovala,ale už buď pripravena na moznost,že on sa ti už možno tiež neozve.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anita6666
21. okt 2020

@simca06022011 a ja som presvedčena,že by sa neozval už vôbec.

petronelka47
21. okt 2020

To je tak keď ženy nechcú byť samé, budú s hocikým len nech niesu samé. 🤦‍♀️

tom_i
21. okt 2020

nie si ním viazaná, utekaj, to je psychopat, veď ak by ste raz boli spolu tak by si asi aj cikala podla rozpisu

nyusika
21. okt 2020

mozno nevie, ako ta uplne poslat k vode.
a urcite by som sa nespoliehala na to, ze si jeho jedina.

mlska19
21. okt 2020

Nemyslim si,zeby bol psychopat.On proste nevie zit v partnerskom vztahu.Mala som takeho,nikam to neviedlo,sam sa priznal,ze partnerstvo nie je prenho.Ked mu nahle zomrela sestra,ani mi nezavolal,dozvedela som sa to az o dva dni z parte.Vraj nemal cas,lebo sa musel o vsetko postarat,ostatni neboli schopni.Ze by som aj ja mohla pomoct,ho nenapadlo.Cely zivot nestastny,zazil si aj depresiu,nuz a hoci blizsie k 50-ke nez k 40-ke,stale sam a bez deti.Buducnost s nom by som nevidela realne.

deti95060810
21. okt 2020

Som tolerantná a viem sa prispôsobiť, ale tento chlap by nevyhovoval ani mne... Ja by som ho nekontaktovala, však uvidíš ako dlho vydrží.... Radšej bez neho , sama, ako s takýmto .... 😉

monro
21. okt 2020

@1111mirka1111 Vy zijete kazdy sam? deti nemate? ja mam nieco podobne. tiez travime spolu len vopred vymedzeny cas. A to vtedy, ked sme sami, bez deti. je to zatial tak, ze sa medzi sebou vsetci nepozname. ked mame obaja volny vikend, vzdy sme spolu....ked mame deti, tak nie. a tiez netelefonuje, iba pise a tiez malo...teda ja by som si predstavovala viac. ale poznam ho, viem aky je....nie je za tym, ze by ma nemal rad, on je proste taky...nemozny 😉

maciatkolulu
21. okt 2020

@1111mirka1111 fakt máš po 40?lebo neverím, že ti to nedochádza. Ak niekto niekoho miluje, chce byť s ním, aj keď na minútu, chce byť s nim... Najmä na začiatku vzťahu, najmä keď spolu nebývajú partneri. Nechce ho zarucene trestať, teda ak je normálny. A to keď je s tebou a máš pocit, že si jeho všetko, to nahodou nesexujete? 😉Vtedy je milý co, potom bum papa...

evaachesa
21. okt 2020

A nie je náhodou len priateľom s benefitmi? Možno len ty si to ešte nepochopila, no on v tom má jasno s tým presne vymedzeným časom 😏 skús sa mu vôbec neozývať, že kedy ti sám zavolá .... Toto by som ale vzťahom nenazývala 🙄

simca06022011
21. okt 2020

@anita6666 nevadí aj tak dobre 😂

hettinka
21. okt 2020

@1111mirka1111 a nevolá sa Sheldon Cooper?
Aspoň vieš, prečo sa rozviedol. Je to sociopat.

karolinakr
21. okt 2020

Zablokuj di ho v telefóne !

karelova
21. okt 2020

Nemusi byt psychopat ani sociopat. Proste nie je z teba az tak paf 🤷‍♀️ raz za cas mu padne vhod spoločnosť, sex... Ale nepotrebuje ta nevyhnutne a ma rad svoj klud. Si spestrenie života
Ak chces vazny vztah alebo mat partnera, na ktorého sa chces spoľahnúť, vztah budovať, napredovať, asi treba hľadať inde...