Baby kolko dni u va s trva ticha domacnost?u nas uz od utorka no hruuuza...
ja neustupim urcite, nemam preco...hadka len skrz nezaplateneho uctu....
@mobilbabie presne tak, nemas dovod ustupovat... skus kolko vydrtzí on mlcat...
Ja vydrzim aj tyzdne, ked viem, ze som v prave.
Ja si to dokonca chvilami uzivam. Uplne najvacsia zabava je ked sa urazi z jeho prehnanej jesitnosti a ked ho to prejde zacne sa tvarit, ze nic sa nestalo... Neodpoveda mu ani kredenc. 😀 😀 😀
@mobilbabie nemavame doma tichu domacnost, nevedie to k nicomu. radsej krik a trebars aj nieco leti, ale hlavne treba spolu komunikovat a problemy riesit a nie sa oduvat ako male deti 😉
@mobilbabie tiez nemavame tichu domacnost, mozno polhodinka nasranosti 😀 tot vsetko...
Neviem ako dlho si vydata, ale ja som toho nazoru, ze ticha domacnost nic neriesi, len viac podrypava zaklady vztahu. Mozno je lepsie povedat "zlatko, teraz potrebujem klud, lebo citim sa rozculena... daj mi hodinku, lubim ta, pa"...
A to mate tichu domacnost kvoli nezaplatenemu uctu??? 😉 Mne je to trosku smiesne 😀
nie nie veru, ja si pockam kolko mu to vydrzi a kedy dolezie...uz sa citim jak handra...sorry za vyraz...opotrebovany inventar..cele dni sama len s malym a ticho v byte...inak nechyba mi to lebo som si uz zvykla..dost casto sa to opakuje..uz radsej neriesim ale obcas ma to hneva...32 rocny somar...
@mima4 7 rokov
@mima4 ano nezacvaknuty byt a to je pre mna prvorade
@mobilbabie a aky to vlastne mate spor? kvoli comu mlci?
@mima4 no vynadala som mu za nezacvakany byt....zlozil fon a odvtedy sa nebavi, serem nan...uz to ani mna nebavi....este nema pravdu a tvari sa urazeny...otras
@mobilbabie a kto nezaplatil?
@bubelko ON
@mobilbabie
ved to, ze sa prva ozves predsa neznamena, ze on vyhral a ty si prehrala. Znamena to len to, ze chces riesit problem. Tak do toho!
Lebo fakt, mat tichu domacnost len preto, ze skusame kto dlhsie vydrzi je nezrele a detinske. Je pritom jedno kolko mate rokov.
@mobilbabie a to si mu rovno vynadala, alebo si sa ho stihla opytat aj na dovod?
vynadala lebo bol viackrat na to upozorneny ze to ma vcas cvaknut..uvidim co bude dalej pripadam si ze ja som urobila nejaku chybu..je strasne tvrdohlavy..
@mobilbabie Aj u nás je tichá domácnosť od utorka. 😀
Ale mne to nevadí,dokonca som tomu teraz aj rada,aspoň nemusím riešiť jeho nezmyselné otázky,aspoň pre mňa to nie je dôležité,mám toho teraz dosť v práci a k tomu ešte riešiť nejaké nezmysly,tak to teda nie,takže si to božské ticho užívam,stačia mi na vravu deti a práca.
A ten môj sa urazil len preto,že som si šla večer o deviatej ľahnúť,lebo som bola unavená a vedela som,že ma čakajú ešte 4 celodenne šichty,tak sa urazil,že som sa s ním nechcela vyprávať.
@mobilbabie sorry ale ked sa s nim bavis ako tu s nami ...cisty gestapak... ako keby mna niekto, kto drepi doma na riti peroval ze som nezaplatila najom ci so a som v praci a neviem kde mi hlava stoji... no by dostal pekne hubovej na tanier. Si doma? si, dak sadni za komp a nastav si trvale prikazy a inkasa a bude po probleme.
@mobilbabie Ja keby nechala platenie účtov na mojom manželovi,tak sme už dávno vysťahovaný z bytu a odpojený od všetkého čo sa platí.
U nás je to tak ja ziapem a muž je ticho-nechá ma vykričať a potom sa rozprávame!taká polotichá domácnosť!
gestapak??to snad nemyslis vazne, skus byt v mojej kozi a velice rychlo sa mozes vyskytnut na ulici s dietatom ked nebudes mat zacvakany najom..
@eeffka
Môj je tiež expert na odúvanie sa- najdlhšie to bolo skoro 10 dní...a to už bol fakt extrém- samozrejme kvôli blbosti. Keďže takéto odúvanie naozaj nikam nevedie a hádku nevyrieši (bo samotná príčina problému je úplne iná ako ten konflikt) Odvtedy som zaujala taktiku predvídania- to vopred vidíš, ak mu niečo je (niečo sa kopí..), vtedy netreba prilievať olej do ohňa...a ak aj náhodou vyletí kvôli nepodstatnej veci (napr. u nás cez leto, lebo som mu nakrájala rajčiny inak, než to zvykne on 😀 ) tak som mu povedala že sa zbytočne snaží, lebo mňa nevytočí.....a veeeľmi úspešne som sa tvárila, že je všetko oka...odvtedy si rajčiny krájal sám, žiadne "z lásky" sa nekonalo
fakt to zaberá- treba si prevetrať hlavu (v robote, pri nejakej knižke, nejakom filme...alebo tu na MK) a chlapa brať s veeeľkou rezervou- sú to deti 😉
@slivka3 tak mi to robievame obaja,ale najom som kazala jemu a nestalo sa.
@mobilbabie a kde je reakcia na to ze si cele dni doma tak to sprav ty, poslanie prikazu trva asi 2min, ako ked si niekto chce kazit zivot tak do toho! ked raz vidim, ze mam nespolahliveho chlapa tak sa zariadim po svojom a nie ze budem nadavat a drzat bobrika.
a co sa tyka toho gestapaka, pozri si svoje reakcie: usecne, agresivne, bojovne, negativisticke.... ako s nami tak verim ze tak aj s nim... no idylka.
@mobilbabie plat vsetko cez internetbanking....
inak RTVS nosim este teraz v penazenke...od zaciatku mesiaca..nezaplatene 😀 ale mne sa fakt nechce na tu postu... ale uz tam pojdem, lebo idem posielat balicek 😀
@liwka velka pravda
@eeffka nie som cele dni doma chodim do prace ako kazdy, mame to rozdelene..bohuzial zlyhal,najom cvakam na ruku..
1 deň a aj to len vtedy, keď ideme obaja do roboty..... Keď sme spolu doma, tak pár minút. Ale na všetko treba dvoch. Môj otec sa napríklad vydržal nerozprávať aj 3 týždne a dosť často to opakoval.