Svokra povedala, že tatinko sa má k nej naspäť presťahovať a maminka má ísť k svojej mame

lubi051
22. feb 2023

Syn(6r) bol u svokry. Ja nemôžem povedať- ako babka sa skvele postará, aj má deti rada. Ale! Prišli sme po neho a maly hneď “babka povedala že tatinko sa má presťahovať naspäť k nej a maminka má ísť naspäť k svojej mame”. Je to podľa vás ok? S manželom máme šťastné manželstvo, čakáme tretie dieťa, sme dávno zabezpečení, financie tiež nechýbajú, sme spolu takmer 10 rokov. Od začiatku ma svokra neznáša a snažila sa nám spočiatku krkolomne zničiť vzťah. Ja ju tiež nemusím, ale nehuckám proti nej deti. Nechápem o čo jej ide. Potom ja jej mám zveriť deti, keď im tlači takéto veci do hlavy? Že tatinko má odísť od maminky a podobne? Čo by ste robili na mojom mieste?

andrea_82
22. feb 2023

asi by som sa jej na rovinu opýtala, že malý povedal doma toto a že by si rada vedela, či je to pravda, že to naozaj počul od nej. A že prečo malému dieťaťu rozpráva takéto veci.

stanulienkat
22. feb 2023

Fuuha, vydiskutovala by dom si to s nou. Co to hovori detom. Manzel ako reagoval na to?

katarinka89
22. feb 2023

Jasne ze bude zatĺkať ale povedz jej ze ty si svojmu dieťaťu veríš a toto ta nasralo. Treba jej dat najavo ze tam chodiť nebudete pokiaľ....a samozrejme to povedz mužovi

tiezjedna
22. feb 2023

Povedala by som jej svoje

kvetinka75
22. feb 2023

spýtaj sa priamo jej čo to malo znamenať. A že keď to bude tlačiť deťom do hlavy, nebudú tam chodiť a basta

tykat
22. feb 2023

Nic, 6r deti rady vymyslaju resp.prekombinuju co povedali dospeli. Ale svokre by som medzi recou spomenula co syn povedal a ze kde na to tie deti chodia, taketo vymysly. Z reakcie svokry uvidis ci v tom ma prsty. A muzovi tiez, ako sa zatvari.

deti95060810
22. feb 2023

porozprávala sa s manželom...
babka žije bez dedka?

zuzana9393
22. feb 2023

Uf to sa vola opicia laska. Mal by zasiahnut tvoj muz a urobit s nou poriadok. Najbliszi mesiac by som k nej ani nepachla, nech sa uvedomi. Tlacit taketo veci malemu dietatu do hlavy, len preto, ze ona chce mat syna pri sebe?

h2
22. feb 2023

@lubi051 Svokra to počula? Ako zareagovala? Dôrazne by som jej vysvetlila, že si neželám, aby rozprávala môjmu synovi, že by jeho rodičia mali ísť od seba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
22. feb 2023

Povedat jej, ze to vies aj, ked urcite povie, ze nic take nepovedala a dieta si vymysla🙂niektore svokry sa s odchodom milacika nikdy mezmieria
@lubi051

martinaju
22. feb 2023

@lubi051 vysvetlila jej ze dakujem za varovanie dietata a za taketo vyjadrenie to bolo posledne varoavnie. Ze ak vobec rozdychas niekedy to co tlaci do hlavy tvojmu dietatu tak uvidi tvoje dieta v tvojej pritomnosti inak nie. A malemu by som asi povedala ze najlepsie by bolo keby sa babka odstahuje na mars a mali by ste pokoj.

mimi3008
22. feb 2023

Deti by som tam viac same nenechala. Moja mama tiez tlaci nasim detom, hlavne teda zatial starsiemu do hlavy kaleraby, hoc z ineho sudka, takze nase deti sme s mojimi rodicmi bez nas este nikdy nenechali, ani nenechame. Okrem par razov, ked bol starsi syn babo, tak ho spiaceho kocikovali.

mimi3008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi3008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi3008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi3008
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubi051
autor
22. feb 2023

Baby maly to povedal pred ňou a ona sa len uškŕňala. Ja som normálne nechápala. Jasne aj s mužom som to riešila doma, ale on sa jej asi boji aj niečo povedať, ze ju nemám riešiť. Potom povedal ze jej dohovorí.

deti95060810
22. feb 2023

@elizabet173 pomaly s tými vyhrážkami...lebo prídu prázdniny a problém .... a svokra by mohla ešte sa postarať však autorka píše že to s dieťaťom vie...

sickynickyobsadene
22. feb 2023

@lubi051 dôvod? Prečo ťa neznáša?

reanda
22. feb 2023

ak svokra naozaj takto zmysla, tak je prilis hlupa na to, aby chapala nejake tvoje vysvetlovanie a zastrasovanie tiez nema zmysel.. skor by som sa o tom porozpravala so synom, ako to je a co si on o tom mysli a ci by sa mu babkino riesenie pacilo.. deti povacsinou este hlupe nie su, takze sa nemusis bat, ze by podlahol babkinym 'kalerabom' .. a co sa tyka jeho kontaktu s babkou, tak ak inak problem nie je a syn tam je rad, tak by som to neriesila a nad podobnymi kecami sa uz asi len zasmiala.. aj spolu so synom

reanda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jumama
22. feb 2023

Ja by som sa jej to spytala kludne. Ak by jej to vykricis, tak sa bude citit na koni a bude hrat obet. Ak sa jej tak medzi 4 ocami pokojne spytas, ze maly povedal to a to... aj ked to asi neprizna, tak si bude aspon davat pozor nabuduce, aby daco podobne nezapotila. Povdz jej, ze sa mate s muzom radi a ste stastni, ze vase deti v dnesnych casoch rozvodov maju uplnu a bezproblemovu rodinu. A ze dufas, ze taka pevna navzdy aj zostane, lebo deti potrebuju vidiet mamku a ocka, ktori sa lubia, aby ras vedeli aj svoje vztahy zit stastne, v laske.

svetlonos
22. feb 2023

Za toto ju ma jej syn zj..t az pod ciernu zem, ze by aspon zo dva dni prerevala ako by na nu zoziapal!
Za taketo bludy by som nemala problem tak zhukat vlastych rodicov, ze by kludne s tlakom na pohotovosti skoncili!
A nebolo by mi to ani trosilinku luto.
To je cielene psychotyranie zverenej osoby, dietata!
Uz by nase deti nevidela aj ked by ju mal z toho slak trafit.
Treba si chranit deti, ona si za debilitu a jej nasledky bude vinna sama.
Joj az sa mi tlak zdvihol 🤯

katkati
22. feb 2023

Povedala svoje želanie, len žiaľ pred nesprávnym človiečikom. Mala si to nechať pre seba alebo sa vyrozprávať nejakej kamoške. Podľa mňa to ani nemyslela vážne, len spontánne povedala, kto jej v živote chyba a kto nie, aj keď dobre vedela, že to tak nebude.

beata_k
22. feb 2023

@lubi051 Zatial by som to nechala tak. Samozrejme, ze sa ohradi, ze nic take nepovedala a este to hodi na teba. Jedina kto bude zly, budes ty lebo ju osocujes a ona "nic take nepovedala". Ale pred nou by som dietatu spomenula, ze ocko predsa nemoze byvat u babky, ze byvate u seba doma. Nech vie, ze vies, ale situaciu nehrot.

reanda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
22. feb 2023

@lubi051 nemôžeš veriť všetkému, čo povie 6r dieta. Určite si niečo zlé vysvetlil, alebo je to vytrhnuté z kontextu. Nezmysel.

bajka16
22. feb 2023

Tak tá by dostala fajnu jazykovú polievku. Keď sa jej nepáči, že sa stretáva s vnúčatami, stačí povedať. Nech si svoje problémy rieši sama doma v hlave a nie cez malé deti.

lubi051
autor
22. feb 2023

@h2
@zuzana9393
@katarinka89
@stanulienkat
@andrea_82
Baby maly nám to povedal priamo pred svokrou a tá sa len uškŕňala.