Svokra píše citáty na Facebook

25. aug 2022

Ahojte chcela by som len vedieť váš nazor. S manželom sme spolu už skoro 20rokov,bývame sami ďalej od svokrovcov.. oni majú dom kde býva ešte svagrina aj švagor z rodinou ..
Lenže svokra akoby potrebovala byť v kontakte práve so svojím synom(mojim mužom) ktorý má svoju rodinu .
Neviem čím to je . Ako sa nám narodilo prvé aj druhé dieťa tak vyvolával svokor stále nech ide tam im pomáhať ,nech je pri nich..nerozumiem..akoby mu to vadilo že má svoju rodinu.
Teraz zas svokra dáva citáty na fac že venujte čas ešte kým môžete svojim rodičom a bla bla..podobne citové akoby 🤷čím som staršia tým mám viac sebavedomia a nedám sa ..máme svoje a aby mi niekto sa staral do života to nie .

veronika3110
25. aug 2022

možno tie citáty nemyslí práve na vás, ale dáva ich len tak.. robí to polovica starších členov mojej rodiny čo majú FB :D

salome123
25. aug 2022

joooj, to robi aj moja svokra. vobec to necitam.... a najviac milujem, ked so mnou zdiela nejake recepty 😀 ani to neotvaram 😀 😀

evica17
25. aug 2022

No tie citáty pridáva veľa ľudí, možno sleduje nejakú stránku a zdieľa to alebo kopíruje. Daj si ju nesledovat na FB. Budeš mať pokoj od toho . A buď rada že bývaš ďaleko od nich ktovie ako by to vyzeralo keby bývaš blizko

evica17
25. aug 2022

Inak moja mamina pridáva na FB smae recepty a myslíš že niečo z toho vari ? Kdeže, vari iba na víkend a aj to overené recepty tradičné a keď je sama tak len cestoviny so syrokremom a kukuricou alebo slivkové gule

simsalabim
25. aug 2022

Ved svokra ma aj pravdu. Treba si cas najst AJ pre rodicov, kym su este na tomto svete. Treba najst sposob, ako by to vyhovovalo vsetkym. PS Moji svokrovci to robia tiez. Vidia seba a svoju robotu a moje 2 uz dospele deti a jedno takmer dospele u nich nikdy neboli na prazdninach... Ale manzel im raz za cas pomoct ide.

zojazoja
25. aug 2022

A nemôže si každý dávať chce? Ak nie,tak jej odpis napríklad toto

syslik81
25. aug 2022

prestan ju odoberat .. co znamena ze bude medzi priatelmi ale ty nebudes vidiet co pridava kym na nu nekliknes,.. easy peasy alebo este lepsie-vymaz facebook sebe aj muzovi

nika11103
25. aug 2022

To akože za to že jedno jej dieťa býva s ňou nemôže to druhé občas vídať ? A svoje vnúčatá ? Bože ženy strašne ste niektoré protivné strašne . Som zvedavá čo budeš robiť keď sa ti raz syn ožení a jeho manželka mu bude zakazovať aby išiel s vnúčatami za vlastnými rodičmi . Pomoc

autor
25. aug 2022

@nika11103 chodím tam viac krát za týždeň ale asi to je málo

nwnw
25. aug 2022

A naco to citas? No niekedy aj radikalne zrusitFB alebo zrusit ucet a otvorit si novy bez svokry. Jauz FB ani nepozeram, tiez mam par kusov v rodine takychto co citatmi a memeckami maju potrebu riesit druhych.

basska_b
25. aug 2022

Sak si len klikni ze "neukazovat od tohto pouzivatela" a budes mat pokoj. A to, ze preferuje syna pred dcerou, je casty jav.... rada by ho asi videla viac. A teba mozno vnima, ze mu zakazujes jazdit...

petko81
25. aug 2022

@salome123 😁😁😁
Aj moja

viestta
25. aug 2022

Keď máš dosť času sledovať co robí svokra na fb asi toho času máš tiež navyse

jeennyv
25. aug 2022

Robia to vsetky starsie rocniky, ono skor my si vsetko osobne berieme na seba…a osobne..nehrotila by som to a ak chce kontakt atd proste viac rieste to kompromisne

yna1
25. aug 2022

neriesila by som, co dava alebo nedava na fb, je to jej vec, jej problem, to aby muz travil s vami viacej casu aby vedel odhadnut, co je dobra miera medzi svojou rodinou a rodicmi, tak to by malo byt v jeho zaujme 🙂

miadi
25. aug 2022

Si zbytocne vztahovacna. Urcite ti svokra neposiela na fb sifrovane spravy ze snou malo ste. A to ze tvoj muz mà svoju rodinu neznamena ze mama otec zrazu neexistuju. Aj Oni su stale jeho rodina. Lepsie ked ho volaju rodicia nieco pomoct ako kamosi do krcmy..

nikpa
25. aug 2022

,,Lenže svokra akoby potrebovala byť v kontakte práve so svojím synom(mojim mužom) ktorý má svoju rodinu.,,
Toto je čo za blbosť? Akoze keď sa muž ožení a odsťahuje od rodičov tak jeho matka už nemá mať potrebu byť so svojím synom a už nie je jeho rodina? Dúfam, že máš alebo budeš mať raz syna a schytas takú nevesticku akou si teraz ty. Ja sama dobre vie, že svokry vedia liezť poriadne na nervy ale keď ťa vytacaju aj príspevky na FB tak to je tiež na zamyslenie

domi4545
25. aug 2022

To že jeden syn býva pri nich snáď neznamená, že druhého nebudú vídať. Samozrejme, malo by to byť odtiaľ potiaľ, ale keď vidím tvoje arogantné rekacie typu "nedám sa" alebo "aby sa mi niekto staral do života to nie"... No neviem neviem, ale možno nie je svokra tá zlá

denda007
25. aug 2022

Neviem co hned utocite na svokry, vsak su to tiez matky. Vy by ste nechceli aby vas vase deti chodili pozriet ked budu dospele? Toto raz nepochopim. Mna by teda mrzelo keby ma moje deti neprisli pozriet.

katkami123
25. aug 2022

Zas sa ma behať za gráciami svokrami/matkami , čo téma, to všade akoby svokra/matka mala korene do gauča zapustené, že nemôže aj ona prísť pozrieť. Ešte aj ta Anglicka kráľovna v jej 95 rokoch chodí na podujatia a návštevy, ale tu stále len zaťkovia a nevesty musia behať, toto ja nepochopím nikdy. Chyba mi niekto, sadnem do auta/do vlaku a prídem pozrieť. A nie behsjte za mnou, ja na gauči doma a ešte dirigovať ako malo behajú. Každý ma svoj pokoj, aj tí rodicia s deťmi. Vzťahy by mali byť obojstranne a nie jednostranne.

Ja autorku chápem, v minulosti som riešila podobný problém. Stále bolo zle, ale kruci, čo ja budem behať niekomu stále program robiť? Kto ho robí tu mne? Ako si zariadim, tak mám, koho pozriem, s tým budem, tiež nikomu nevyplakavam do telefónu aká som sama. Treba pochopiť, ze každý jeden sme si strojcami vlastného šťastia, dôchodcovia majú ešte aj vlaky zadarmo. Jednoducho, príde mi arogantne a egoistické len druhého preháňať a ja si v pokoji čučkam doma na gauči.

ahhola
25. aug 2022

@evica17 zo strúhankou, makom, tvarhom?
Cestoviny so vari?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
25. aug 2022

@zojazoja 100 bodov😅👍. Ja som na FB neaktivna, len pozeraz znamych. Jedna, skoro 70tnicka, sa zalubila a tie citaty o laske, ktore pridava na FB, no ako 15 rocna. Keby 1-2, ale denne aj 20, aj s obrazkami zalubencov. Toto jej poslem🤣

zojazoja
25. aug 2022

@oli18 😃😃😃to neurobíš

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
25. aug 2022

Píšeš že bývate ďalej...ako ďalej, keď si tam.niekolkokrat do týždňa?
Keď si tam niekoľkokrát do týždňa, prečo riešiš vôbec tie citáty, keďže sa na vás vôbec nevzťahujú?

sisi2212
25. aug 2022

Moja svokra robila toto iste, vzdy ked sme sa pohadali dala citaty o karme a neviem com …. Proste hnus … najskorej som ju vymazala z fb a ona este vyplakavala, ze som si ju vymazala a tvarila sa ze ona nic, pritom som vtedy muzovi jasne povedala ze ja nebudem sledovat ako na mna dava citaty o karmach a ktovie com, ze ked to chce robit tak nech robi ale tym padom ja si ju mazem aby som to nevidela a potom teda s tym prestala na urcitu dobu a zacala zasa, tak som zacala davat citaty ja, ale ja som zacala davat take extremy, ze tu mas, ked ty narazas na mna, tak si pozri aj moje nepriame narazky cez citaty na teba …. Cize asi ju nezmenis, zacni davat ty citaty o tom ako je potrebna samostatnost, odputanie sa od rodica a nech si precita aj ona 😉

marca12
25. aug 2022

Moja mama tiez dava taketo somariny na fb a viem,ze to mysli na nas deti. Pritom sa jej venujeme az az no jej to nestaci,stale sa citi opustena,lebo nema ziadne zaluby,kamaratky,ma len fb a takto sa ventiluje. Zrusila som si sledovanie a mam pokoj,nevyskakuju mi od nej tieto jej citove vylevy a nepriame vydieranie.

hayabusa1337
25. aug 2022

moja cenna rada do zivota daj si zmrazit FB, resp. deaktivuj, vymaz, proste vykasli sa nato. Mam 29 urobil som tak pred rokom, jedno z najlepsich rozhodnuti v zivote 🙂

svetlonos
25. aug 2022

@zojazoja
😂 super