Svokra chce ísť s nami na vnútorné ihrisko

10. apr 2022

Ahojte, svokrovci chodia s tebou na vnutorne ihrisko? lebo moja svokra povedala, ze chce ist nabuduce s nami. a radšej s nimi niekam nejdem ( necitim komfortne), ako by ste odpovedali vy? Ďakujem

petamich
10. apr 2022

co je vnutorne ihrisko?

autor
10. apr 2022

@petamich kutik

kkovacovak
10. apr 2022

?Čo?

karhu
10. apr 2022

povies ano a pojdete bez nej

petamich
10. apr 2022

ja normalne svokru so sebou beriem, dame si tam kavu, porozpravame sa, pohra sa s malym alebo ja, ktora prave netlaci kolac 🤷‍♀️ chodime na detske cvicenie, ktore ma aj kaviaren a kutik a ked je svokra u nas nahodou, tak nas ide odprevadit, este si tam posedime a ideme my potom po svojom

ja mam velmi dobru svokru a nevidim dovod, preco by som ju tam raz za 100 rokov, ked je v BA nezobrala 🙂 rovnako ako ideme na ranajky, rovnako ako ked sme u nich a ona ma pozve do cukrarne a ideme aj bez dietata a svokor zatial kocikuje alebo aj s dietatom a vtedy uprednostnime hernicku s kaviarnou

syslik81
10. apr 2022

a to by ta zabilo ist raz ajsosvokrou? chce s vami travit cas ved je to aj jej dieta/vnuca .. nebude sebecka ..tvojej mame by si tiez povedala nie?

ukulela
10. apr 2022

Hanbis sa za nu? Neznasas ju? Alebo kde je problem? Nasa s nami bola aj v detskej herni a nikomu sa nic nestalo. Ked s nou mechces ist, tak ju nepozvi a hotovo.

misinka0611
10. apr 2022

Povedz OK a ďalej nerieš. Možno zabudne a prehodila to len tak medzi rečou..

kornelies
10. apr 2022

Ja by som jej aj kavu zaplatila so zakuskom a potichucky "zdrhla" na nakup. Vaz si, pokial chce ist. Horsie bude, ked bude nevladna a vy sa budete musiet starat.

petulda333
10. apr 2022

Ano chodim,ak chce ist. Deti sa hraju,my dame kavu a pokec. V pohode

petulda333
10. apr 2022

@petamich
@kkovacovak detske centrum nejake na hranie

21anjelik19
10. apr 2022

Keby moja mala zaujem o vnucku tak by som bola velmi rada aby isla s nami ....mozes byt rada ze babka ma zaujem o vnúča

autor
10. apr 2022

@syslik81 akurat ked ideme s malym niekam spolu zacne komentovat a davat do vsetkeho nos a ja sa potom necitim komfortne. nepozve ma na kavu..., aby sme boli spolu len my dvaja, ani raz v živote

pietra
10. apr 2022

tak choďte na ihrisko cez víkend celá rodina aj s tvojím mužom, keď ti vadí ísť len so svokrou. A ďalší raz pošli len svokru s malým.
Skús sa na to pozrieť z inej strany. Má záujem s vnukom tráviť čas, oveľa horšie by bolo, keby záujem nejavila vôbec.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
10. apr 2022

Chod 😊Ja som sa tiez necitila komfortne s mojou a isli sme spolu raz do parku ., kazdych 5minut sa pozerala na hodinky hoci som jej povedala ze kludne moze ist prec nemusi tam byt .. stale sa pytala kedy uz pojdeme domov ( to sme tam boli 30min) a po hodine sa ma opytala dokedy mi muz “ dovolil “ byt vonku 🥺a som sa za smiala ze nepotrebujem dovolenie jej syna byt v parku som dosela zena mozem byt vonku dokedy chcem. . Ale nerobis to koli sebe robis to koli dietatu nech maju nejaky vztah, . Svokru si nevyberies ale raz je to babka tvojho dietata tak treba aj jej dopriat nech si uzije vnuca: nehovor jej nic o com sa nechces bavit, kup jej kolacik a zapchas jej usta 😁

syslik81
11. apr 2022

lenze ona je babka tvojmu dietati nie tebe ... moznoani ona sa s tebou neciti dobre ale v zaujme dietata a syna ta trpi ... obcas treba robit ustupky a najst k sebe cestu ... svokra to zrejme pochopila len ty nie ...

amelie2017
11. apr 2022

A co, ze chce ist s vami? Chce vidiet dieta, ako sa tam vysanti. Na tu kavu ju pozvy ty. My bezne volame svokru s nami na ihrisko, do parku, ked ideme na koniky, do zoo. Chodi sa skolkarske vystupenia..samozrejme, ze chodime aj sami, ale nemame problem ju raz do mesiaca niekam zavolat.

popa86
11. apr 2022

Ja brávam svokru aj do kina…😀.

nikkix
11. apr 2022

Jasné že by som ju vzala...nechce ísť kvôli tebe ale kvôli tvojim detom- jej vnúčatám. Chce s nimi tráviť čas, čo je super. Mysli na to že tiez raz bhdes svokra a tiez budes chciet travit cas s vnucatami

melanta
11. apr 2022

Svokra ťa nepozve na kávu? Ja teda som možno z inej planéty, ale nemala by si skôr ty pozvať na kávu ju? A že do vecí strká nos? Ver, že to ako svokra budeš zrejme robiť aj ty. S týmto nastavením je jasné, že sa necítiš komfortne. Nastav si hlavu pozitívne. Zavolaj ju na to ihrisko, pozvi ju kávu, ak tie niečo povie s čím nesúhlasíš, poďakuj a urob si podľa seba. Nepíšeš, že by svokra bola zlý zákerný človek. Takže zrejme bude problém u teba a v tvojom nastavení hlavy. Mimochodom, tvoju mami by si tiež nezobrala? Lebo možno ťa to prekvapí, ale tvoja svokra je dieťaťu úplne rovnaká babka ako tvoja mama.

lenkakamen
11. apr 2022

Mam dvoch synov....naozaj sa uz teraz bojim....neviest

sapa20
11. apr 2022

Nerozumiem otázkam 🙈Nepoznáme tvoju svokru ani vaše pomery v rodine ani nič. Tvoja svokra bola inak vychovana, iný život prežila, iná je povaha ako ty.....
Moja svokra tiež inak zmýšľa ako ja, no len prikyvujem a myslím si svoje. 🤷‍♀️
Keď chce byť s mojimi dieťaťom tak nech je. 😀

sapa20
11. apr 2022

@lenkakamen aj ja mam dvoch synov. Dúfam, že budem dobra svokra. Dúfam, že zvládnem ten nápor emócií co pride (určite príde).
Už teraz si hovorím, že budem si radšej hrýzť do jazyka lebo to bude voľba mojich synov, budú to ich spoločné životy kde nepatrí nik tretí aby im radil.
Veď keď budú chcieť radu a pomoc povedia.

janinah
11. apr 2022

Ideálne by bolo.keby svokry zmizli z vášho života akýmkoľvek spôsobom 5 minút po svadbe.ze?Aj vy raz budete svokry.tak nech sa každej neveste vráti presne to čo dala ona do budovania vzťahu s vlastnou svokrou .

lubbi1
11. apr 2022

asi som tomuto nepochopila, ale pokial chce ist s vami na ihrisko tak nech ide nie?

autor
11. apr 2022

dakujem za odpovede babi, pomohli ste mi, to beriem pozitivne. som sa pytala ci je to normalne, lebo starych rodicov som tam s rodicmi nikdy nevidela

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babababka
11. apr 2022

kde nie je problém,tam si vyrobím.Buď rada ,že chce byť s vnukom,aj s tebou.Trochu zatni zuby a bude to dobré.Chce vidieť ako sa darí malému v kolektíve,aký je obratný,šikovný a určite bude spokojná .Musíš ty spraviť prvý krok,káva,koláč,prechádzka.Budeš chcieť neskoršie,aby k nej chodil cez prázdniny,víkendy,aby opatrovala počas detských chorôb?Tak už je čas na tom pracovať.

modrykonik1237
11. apr 2022

Milá autorka, vidím na tvojich reakciách, že si dáš poradiť a si "náchylná" na konanie dobra. Aj keď v živote nie všetko dopadne tak, akoby sme chceli, treba si uvedomiť, že násilie plodí násilie. Preto aj keď budeš musieť niekedy zakročiť "rozhodne a rázne", rob to s pochopením a láskou. Ono sa to človeku vráti! Ver mi. Prajem veľa vnútorného, tichého šťastia a pokoja🥰