Svokor urobil cirkus

11. nov 2020

Ahojte, sťahujeme sa od svokrovcov preč boli sme u nich necelý mesiac a spravili sme im veľký nákup+ sme im dali nejaké € za energie , včera bola oslava narodeninová boli tu všetci švagri atď.. samozrejme ja som isla spať s malým (6m) oni do rana zábava ruka hore. Ráno mi muž pri odchode do práce povedal aby som balila veci.
Tak od rana balim veci dotoho sa starám o nespiace dieťa,perem behám jak splašena sliepka aby som to stihla kým príde muž, v kuchyni vybuchla bomba, plny drez riadov, plna linka, no proste veľa je toho. Svorkovci išli ráno na raňajky a na kávičku ako každý deň chodia. Prišli domov a už počujem svokra jak zas p**uje že niesu umyté Riady , že načo ma doma dve ženy keď dojde domov a niesu umyté Riady , boli preč asi 2 hodiny a ja som fakt nemala šancu stihnúť to umyť. Možno kebyže prídu ešte o hodinu neskôr tak to urobím ale maly ma hrozne obdobie idu mu zuby a ja neuprednostnim ich riad pred ním.
Pomahala som celu oslavu s prípravami , či už variť alebo umývať Riady alebo koláč keď ma byt kto s malým tak vždy im pomôžem či je oslava alebo obyčajný deň to KE jedno.Lenže teraz som bola sama doma ! A hlavne vždy si po sebe umyjem tanier,pohár,pribor všetko, úplne ma ponižil pretože som v izbe, balim a on začne kričať že furt spím , pritom vstávam skôr jak oni. Minule keď bola oslava asi týždeň dozadu čo mal svokor narodeniny, ráno po oslave som si malého dala do nosiča (ktorý nenavidi) a luxovala som im kuchyňu aby nemuseli nič robiť keď prídu, ale podlahu som nestihla umyť lebo maly už veľmi reval a metal so sebou , došli domov a svokor sa začal zas sťažovať že je špinavá podlaha. A ani mäkké fň za to že majú upratané. Neviem robim fakt malo podľa vás ? Tie čo žijete so svokrovcami robíte všetku prácu za nich? Už sa tu veľmi zle cítim ani nechcem vyjsť z izby aby som náhodou zase nemala zle svedomie že som niečo neurobila

diewcatqoo
11. nov 2020

A povedala si mu to tak, ako si to napisala tu? Mozno by pomohlo ozvat sa.

nominativ
11. nov 2020

Veď to je krásna situácia. Dobalte sa, odsťahujte sa a nech mu maká už len tá jedna žena.

Vôbec by som sa tým netrápila. Teda ano, nahnevalo by ma to v zmysle "ten starý blbec", ale nerobila by som z toho nič, keďže sa sťahujete. Juchu!

adusa1987
11. nov 2020

Vsak pises ze balis veci cize odchadzate prec od nich nie ? Ci som to zle pochopila...

anjelicek26
11. nov 2020

Kedze sa stahujete, tak to predychaj uz je to jedno. A kupte pre pana umyvacku riadu.

tatranka4
11. nov 2020

To aj keby bolo upratané nájde si niečo iné poznám mala som to podobné čím skôr ísť preč , len sa s tým budeš ubijat a nikdy sa to nezlepší ja som tak žila dva roky a nikdy viac, strašne aj jesť som sa bála ísť keď bola doma svokra, nakoniec som skončila v nemocnici

lucasam
11. nov 2020

Uz by som sa tesila ze idem prec... Neries to ...Nikdy by nebolo dobre upratane vzdy by si nieco nasiel.

brejkova
11. nov 2020

Mna skor zatazilo, ze kde svokrovci idu na ranajky a kavicku

snazilka_bio_mamka
11. nov 2020

ked muž zavelil aby ste sa pobalili ako to myslel? ze to nevzlada uz ani on? stahujete sa? ak ano, tak kaslite na nich nech si rozpravaju co chcu ja by som to uz neriesila.

nistika
11. nov 2020

tak je to stary mrzuty chren....s tým sa musí počítať, ked sa rozhodnes zit so svokrovcami...chapem ze nie kazdy ma dnes moznost od banky dostat 150000 a ist do vlastneho....ale majte aspon plan, ktory vas bude drzat nad vodou

panipanka
11. nov 2020

hmmm niektorym sa proste nezavdacis ani keby si co robila. dufam si mu to povedala presne tak isto ako si to sem napisala

maaji
11. nov 2020

A čo si im nejaká upratovačka ?? Však pises že si sa pobalila a idete preč , tak to nahaj už tak a čím skôr výpadni, a ešte tomuto nepochopím ako sa da za 2 hod spraviť všetko náraz, a ešte k tomu máš male decko ktoré ti nemá ani kto postrážiť.

autor
11. nov 2020

@panipanka nepovedala som nič lebo keď som vyšla z izby a pozdravila tak ani neodzdravil takze nemám dôvod mu to vysvetľovať nech si mysli čo chce , len ma zaujimalo či fakt robia iné nevesty viac či som ja pochybila

nickpick
11. nov 2020

tak u vas sa teda vcelku oslavuje, korona-nekorona.....
nemusis mat zle svedomie, normalny clovek akym svokor zrejme nie je, sa takto nechova... pri odchode by som mu povedala, nech si nabuduce vysuka rukavy a riad si umyje sam, kedze nie si ziadna jeho posluhovacka....a jeho manzelka- svokra akoze na to nic nepovedala? bud rada, ze uz odchadzate....

ndrag
11. nov 2020

Ved sa stahujete, tak je dobre nie? Zrejme sa to casom utrasie, ked nebudete zit spolu na kope. Inak by som tam nebola ani o den dlhsie, robit pocas corony oslavy kazdy tyzden, este tomu vystavovat male dieta... To vam je naozaj vsetkym jedno, co sa moze stat?

sissy27
11. nov 2020

vôbec by som sa nad tým nevzrušovala a tešila sa do nového. A keby mi to povedal do ksichtu, tak by som mu povedala, že ani jedna z tých dvoch nie je jeho slúžka, preto nie je umyté.

eeffka
11. nov 2020

ine nevesty ako ja ked su u svokrovcov si sadnu a vypiju kavu a zjedia kolacik ktory im svokra a svokor naserviruju, istoze im nebudem doma muklovat ( ani po oslave - maju dceru a ked ta sa tvari ze nevidi tu kopu riadu, tak ja som uz uplne slepa)

mila23
11. nov 2020

@eeffka lenze oni tam byvali, to je trosku ine.....
ale to samozrejme neznamena,ze mas robit vsetko sama....mozno je tak od zeny nauceny - ze zena je sluzka, ktora robi vsteko v domacnosti sama..alebo to ocakava,lebo bol tak nauceny a tesil sa ze ekd tam byvate, tak budes vsetko po nich upratovat

caroline_
11. nov 2020

@mila23 to som si zazila aj ja, tiez sa odomna ocakavalo ze budem ich sluzka a vsetko robit za nich...no neexistuje :D

deti95060810
11. nov 2020

no poznám...bola som za nevestu... Nie je nič horšie ako keď sa svokrovci zaseknú kdesi v 18 storočí...🙄

lenuska9999
11. nov 2020

V prvom rade si uvedom ty aj oni, že nie si ich upratovačka a slúžka. Pomohla si im s oslavou, prečo by si mala ešte umývať ich riad ? Alebo upratovať ? Nežijeme tam predsa sama, žijú tam aj oni. Ak chcú slúžku , nech si nejakú zaplatia. To Oni by mali pomôcť tebe s malým dieťaťom a nie ty behať okolo bábätká a ešte aj im okolo zadku. Normálne si dobaľ veci a choďte preč. Urobíte najlepšie, ver mi. A keď budú niečo frflat, tak im povedz, že vy už odchádzate a ty nemáš čas upratovať ICH bordel, že im pomáhas ako sa ti dá a nevedia si to vážiť.. tu platí porekadlo : za dobrotu na žobrotu. Inak tvoj muž o Tom nevie ? Prečo nepovie svojim rodičom nech sa k tebe správajú s úctou , že ty robíš čo sa dá ??? Ah.. normálne choďte odtiaľ čím skôr preč,toto nerobí žiadne dobro

autor
11. nov 2020

@lenuska9999 ale vie hneď som mu napisala v nervoch že sa mi asi sníva že zas je cirkus že som neumyla riady, ale nechcem nech sa s nimi poháda alebo niečo , najhoršie je keď sa rodina rozlúči v zlom. Takze mi neostáva nič iné iba posledné dni sa tváriť že nič 🙂

adusa1987
11. nov 2020

A kde pojdete byvat to mate kde ? Ked ste teraz u svokrovcov

veroonikadan
11. nov 2020

jednym uchom dnu a druhym von, nech si robia co chcu, vy sa odstahujete a budete mat klud 🙂

karelova
11. nov 2020

Skvelé, že sa v núdzovom stave v čase Korony viete tak zabávať a organizovať oslavy..... Snáď vďaka Vašim oslavám na to nedoplatia nevinni ľudia.

barboritta
11. nov 2020

Dajte si chladiť šampanské,nič lepšie sa vám nemohlo stať ako odsťahovať sa Už to nejako vydržíš a vo svojom budete mať inak prerozdelene úlohy v domácnosti,nie ako v 18.storoci.Svokrovcom pri odchode poďakuj a určite nie si zlá nevesta ani nič

autor
11. nov 2020

@barboritta ja som snimi vychádzala skvelo, kým sme sa knim nenasťahovali. Mám z toho strašne stresy lebo s rodinou bývalého sme sa nenávideli volavali mi po nociach že “ty kur*a” a podobne raz ma skoro napadli 😃

adkamladka
11. nov 2020

Myslim, ze si neurobila nic zle, prave naopak, myslim, ze pracujes nadpracu pri tvojich svokrovcoch. Je mu az luto, ze taky svokor existuje a povie take veci neveste s 6mes. babom. Drzim palce aby si este vydrzala a nepreriekla sa nejakymi podobnymi recami ako ma svokor, pretoze ty im mozes tiez odvknut, ze cu su to za spindiri, ze odidu z domu na kavicku a nechaju v dome bordel... Ty sa mas starat IBA o babatko a nie pri tom upratovat po party.

eeffka
11. nov 2020

@mila23 akoze keby som byvala u svokrovcov tak jasne si vyarendujem svoju zonu, svoj tanier, svoju misku a ani by mi nenapadlo pratat z "vdacnosti" ?!? po 2 dospelych sebestacnych, ja s malym deckom. Hlavne ak je za pobyt platene. Zeny vy co ste uplne mimo? vas vychovavali doma robit posluhovacky?

cookie29
11. nov 2020

Prve čo ma napadlo je kam chodia svokrovci na raňajky a čo za oslavy organizujú v týchto korona časoch najmä s malým dieťaťom v dome...
A druhé svokor nemá ruky? Aj keby mal v dome cely hárem hádam je schopný riad umyť. Alebo on tam nežije?

dada0902
11. nov 2020

Pekne pobal a utekaj kadelahsie pokial aj tvoj.muz ti povedal nech balis isto mu bolo nieco povedane na oslave preto aj on tak zhodnotil nech balis pokial maju taketo spravanie a od teba ocakavaju ze im tam budes vsetko robit a mas len 6 mesacne babo.su.bezcharakterny darebaci co by este tebe mali pomoct nech si pospis hlavne pri tychto zaciatkoch ked mas take babo vo svojom.aj ked napr. V podnajme ti bude lepsie a mozno aj maly bude kludnejsi