Švagrina s dcérou sa neumývajú

25. júl 2022

A su u nas na navsteve 🤢

Som cela zhrozena, muz pozval svoju rodinu k nam, aby sa nam starali o dieta pocas prazdnin a ony sa neumyvaju, vonku 30 stupnovy hic. Prisli na dlho. Co robit? U nas sa toto nepestuje. My sme v sprche denne.

pazdura
25. júl 2022

Ako vieš že sa neumyvajú keď vy ste v práci?

patus_2
25. júl 2022

Skúsila by som najprv tak nenápadne. Napr. že keď sa budeš sprchovať vyskúšaj tento šampón/sprcháč. Alebo keď sa vrátiš z práce, tak povedz že vezmem dieťa von, nech si kľudne urobí relax vo vani. Keď to nepomôže, tak by som už asi naznačila, že je tu zlý vzduch 🤷

micusa2222
25. júl 2022

ja by som sa normálne spýtala, že či im nevadí, že je taká horúčava a nie sú v sprche ?

kitycat
25. júl 2022

Toto uz je troll co tu pise aj o neumytych frajeroch 🙄

elizabet173
25. júl 2022

@kitycat to je na striedačku . neumytý frajer a nečistí si zuby - v pravidelných intervaloch. Asi nejaká letná brigáda. A dnes neuveriteľná zmena, neumýva sa švagriná, to teplo fakt nerobí ľuďom dobre

krasaniejevsetko
25. júl 2022

@elizabet173 preco by to mali byt hned vymyslene temy? Naozaj existuju ludia,co sa neumyvaju,ja autorke verim,pretoze aj ja mam vo svojej rodine smradocha,co sa nemyje 🙄🤨🤔

kitycat
25. júl 2022

@elizabet173 pripomina mi to zu prispievatelku, co prala kazdy den 3 pracky a vsetci jej v lete smrdeli 🤣🤣

cajomila
25. júl 2022

@krasaniejevsetko Veru sú, poznám jednu taku rodinu. Milý, inteligentný ľudia...ale vždy keď ich stretnem sú prepotený ( a neverím, že človek sa môže tak sporiť za 1-2 dni).

laura164
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasoli
25. júl 2022

tak si zaplat opatrovatelke 5€ na hodinu a budes mat po probleme.A co ked sa denne neumuvaju???Hadam sa tak nepotia ako ty aby to bola nutnost.Ja nechapem ze sa ti idu starat o decko a ty im ides urcovat ako maju zit?

solange7
25. júl 2022

Tak im to povedz. Ina cesta neexistuje. Ked nechces mat smradlavy gauc a prepotene smradlave madrace, povedz im to. Vezmi dva uteraky, podaj im ich a povedz ze tu mate uteraky, sprcha je volna.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasoli
25. júl 2022

@mandzula a kro pose o srani?Ked sa jej nepaci ochota inych ludi,nech si zaplati 5€za hodinu.

lasoli
25. júl 2022

@solange7 ina cesta existije nech sa o svoje decko o sama postara alebo si zaplati opatrobatelku;)

solange7
25. júl 2022

@lasoli pocuj, klud. Uz si to tu 3x napisala. Nebud taka agresivna hned z rana.
Prisli k nim na navstevu, nie do chlieva.

lasoli
25. júl 2022

@solange7 nebiem ci by som navstevuo nazvala opatrovanie cudzieho decka,skor tak prisli zadarmo odrobit a este su najhorsi ,no nemusi sa kazdy tak potit ako autorka,ze to potrebuju.Boze to uz ake maju ludia podmienky si klast.
Ved nech nieje hrdinkou na MK,ale peone do oci im to povie a nie poza chrbat ohovarat,asi sa boji priamej kondrontacie alebo skor nema tych 5€ opatrovatelke,

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lasoli
25. júl 2022

@mandzula hrozne je ze namiesto radosti ze sa jej ma kto starat o decko ohivara ich na mk,a nepose ze sa neumyvaju,niekto sa poti kazdy den asi priklad autorku a citit ho tak sa sprchne a niejto to nepotrebuje ,staci mu 3x do tyzdna ale autorka je uplne primitivna ze to nevie respektovat,nech si zaplati a potom nech si kladie podmienky,najlepsie cudzej osobo a nie rodine

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
solange7
25. júl 2022

@lasoli Vyzera to tak, akoby si si to brala osobne. Ved ked ty nepotrebujes sprchu kazdy den a nesmrdis, dobre pre teba. Niekto ju potrebuje aj 2x do dna lebo smrdi ako tchor. Nebudem trpiet niekoho, kto smrdi. Sprcha je jednoducha cinnost, nieje to jadrova fyzika.

lasoli
25. júl 2022

@solange7 ano len vies ona chce tu pomoc ,ona potrebuje optateru pre dieta,nebolo to tak,zeby sa jej tam na steva votrela a dobrovolne ostala dlhsi cas.Chapes-niekedy sa treba vediet pozriet na vec komplexne,nie len utrzkovo.Ja uz som po sprche,nie kvoli horucave ale preto e kazdy den sportujem,ink by mi tiez stacila sprcha klidne aj len 3x do tyzdna;)
A nerobte sa ,vase mamy,babky mozno dali sprchu raz za dv tyzdne a normalne ste ich pri sebe vytrpeli-🙂

A este mozno odveci ludia vam vadia ale ze maju mozno doma psa co si ten zadok neutrie nikdy a vala sa po gauci,to uz malokomu vadi,alebo macacie zachody v kupelkach🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

laila22
25. júl 2022

@lasoli vonku 40C a oni sa tak Nespotia? Prepáč v týchto horúčavách je podľa mňa normálne ísť do sprchy 3x denne. Keď nie za účelom sprchovania🤦, tak aspoň za účelom osvieženia a popri tom sa už aj pot zmyje.. 😂

snezienkaaa82
25. júl 2022

Mňa by zaujímalo, kde nájdem takú lacnú opatrovateľku, za 5 eur na hodinu.
A existujú ľudia, ktorých proste cítiť, aj ked sa osprchuju. Znie to neuveriteľne, no je to tak.

laila22
25. júl 2022

@solange7 mňa to tiež napadlo, že ktovie ako často sa sprchuje @lasoli keď prehlasuje , že 3x za týždeň stačí.. ja by som umrela od prehriatia, zlého pocitu, smradu.. fuj.. 😂😂😂 ale tak asi niekto sa aj nepoti v týchto horúčavách.. ale aj keby neboli. Štandardné sprcha ráno a večer pred spaním po celý rok.

solange7
25. júl 2022

@lasoli ako vies ze ich zavolala len iba priamo na opatrovanie dietata? Ved su na navsteve a spojili prijemne s uzitocnym.
Mne by teda sprcha 3x do tyzdna nestacila. Umyvam sa kazdy den. Moji rodicia tiez. A obe moje babky nikdy v zivote nesmrdeli ani tym klasickym stareckym pachom. Dodrziavali hygienu.
Ale vies co, ja sa tu nebudem s tebou dohadovat, spchuj sa 3x do tyzdna, mne je to jedno. Hlavne ze sme vsetci spokojni.

snezienkaaa82
25. júl 2022

@laila22 možno šetrí, je malo vody. 😀

0silvia0
25. júl 2022

Zas sa tu do nej @lasoli nepustajte, vyjadrila len nazor. A presne ako pise @snezienkaaa82, su ludia, ktori 5 minut po sprche smrdia.
A autorka nenapisala, ci vobec smrdia alebo jej len prekaza, ze ich nevidela v sprche.

snezienkaaa82
25. júl 2022

@0silvia0 napríklad neter, ma 10 rokov, sprcha rqno, aj večer a strašne smrdí potom. Segra sa smeje, že to nie he možné. Kúpila jej eko dezodorant.
No zas tvrdenie, že 3 x stačí, je prehnane. Teraz ľudia smrdia viac ako kedysi. Umelé vlákna v obleceni, textíliach a chémia v potravinách robia svoje.
Neviem odkiaľ ona pochádza, no moji starí rodičia, ktorí majú cez 80 sa veru vždy
umývali každý deň.

mamutka
25. júl 2022

Co je neumyvaju sa? Nevidíš ich v sprche denne, ale možno si v umývadle podchvíľou umyje pazuchy, krk, lebo jej je teplo? Len to nevieš. Nemáte bidet, ktorý používa po WC? Alebo fakt smrdia, neumyju si zuby, opiera sa ti hlavou s nechutne mastnými vlasami o gauč, cítiš nohy, nehovoriac o inom? 😶
Muz by im nevedel niečo povedať, keďže ide o jeho sestru? Alebo povedz, že poznas prípad, kedy nedostatočná hygiena u dievčata viedla k zápalom tam dole a ťahá sa to s nou cely život a pod.

lasoli
25. júl 2022

@solange7 lebo to pise v komente.Ale nejde o tu sprchu ani tak ako pointu.Vadi jej nieco,co je kazdeho ,osobna vec a sama je zgrlava dat decko opatrovat za peniaze.

A pochybujrm ze tvoje babky sa sprchovali kazdy den,rozpravky pis malyk detom,a vidis nesmrdeli TI!