Dobrý deň, pred mesiacom som sa nasťahovala do nového bytu a párkrát za týždeň sused nadomnou bije svojho psa, pes plače potom dlho, sused kričí, bucha. Veľmi je to zle, nielen také že trošku, ale hádže ho aj o zem. Neviem čo mám robiť, hrozne mi to je ľúto...
určite psa hádže o zem? Mala by si to vedieť presne, lebo ak s takýmto obvinením výjdeš pred políciou, tak tam to už smrdí paragrafom...
@deti95060810 tak myslím si, buď psa alebo nieco po psovi? Neviem presne, niečo veľké padne a pes plače
@matoca problémy rozhodne mať nebudeš.Volaj mestských,prídu hneď.
😭😭prosim, nahlas to, kym nebude neskoro😭😭. Ľudia su zial aj velmi zli a na nevinnom stvoreni si vybijaju zlost. Urob dobry skutok...nenechavaj psika trpiet. Toho majitela zavesit za vajcia do prievanu 😡😡😡
V mene toho psíka ta prosím, rieš to.
Polícia alebo linka proti krutosti. Nahlasovala som viackrát, vždy rýchlo vyriešili.
minule tu bola diskusia, že žena má podozrenie, že dieťa je týrané a ľudia jej hovorili, aby to nechala tak a skúsila sa porozprávať s matkou, nech to nehrotí so sociálkou... sranda. keď ide o psíka, tak sa ľudia ku veci stavajú správne.
ja ako aj v prípade dieťaťa odporúčam volať príslušné orgány, nahlásiť a nečakať. takí ľudia by si zaslúžili rovnaké jednanie. vyvyšovať sa na bezbranných a slabých tvoroch robí iba chorý psychopat.
Ved zavolaj na políciu panebože. To chúďatko si nevie samé pomôcť.
Načo takým ľuďom 🐶, , chudák
Toho úbožiaka treba nahlásiť čim skôr tým lepšie. Aby mu odobrali psa. Biť živého tvora čo nerozpráva. Toho úbožiaka tak zmastiť na ksichte aby do smrti na to nezabudol. Chuj hajzel j...y. Na najbližšiu slobodu zvierat sa dá aj anonymne. Ked mu to raz nepreukážu hned treba volať druhý krát. Najlepšie by bolo keby ho náčapali pri čine a hned ho vezmú policajti. Nevahaj volaj čím skôr.
@matoca volaj, jasné. To psiča sa samo neubrani, chúďatko 😢 a ten čo to robí, mal by dostať oko za oko, zub za zub hajzel 😡
@matoca prosím okamžite to nahlas! Toto nie je normálne aby robil 😭😭
pri takýchto ľuďoch mám normálne chuť najať a zaplatiť dvoch hrubokrkých chlapcov, aby takému hajzlovi ukázali, ako trpí jeho pes, keď ho bije
Prosím ťa veľmi pekne, buď taká dobrá a rieš to. Zavolaj slobodu zvierat, políciu. Ak by si mala možnosť, urob video na mobile. Len bezcharakterný človek ubližuje nevinnému tvorovi.😢
@matoca na tvojom mieste by som uz davno zavolala mestku policiu neviem preco este cakas, on sa o tom nedozvie ze kdo to bol a najlepsie keby si mala vido dokaz to pomoze , istotne bude tvrdi ze on psa v ziadnom pripade nebije😒
Zavolať políciu, slobodu zvierat