Stretko cez internet, keď som pozitívna

14. feb 2023

Píšem si s jedným mužom na zozname, vymenili sme si čísla, volali si, všetko ok. Chceme sa stretnúť, už sme mali naplánované stretko na zajtra, ale som chorá, som doma na PN, mám potvrdený covid. Tak som mu písala, že to musíme preložiť a on dosť nalieha, že zajtra aspoň na minútu.
Neviem baby, príde Vám to normálne?

toskanka
14. feb 2023

Nie, nie je to normálne. Normálny človek by ti poprial skore uzdravenie a že sa teší na stretnutie nabudúce.

lorin29
14. feb 2023

Nie..

autor
14. feb 2023

@toskanka Mňa to dosť zarazilo, že nalieha napriek tomu, že som chorá a mám covid. Píšem mu, že ho predsa môžem nakaziť, neviem ako si to predstavuje. A že má nejaké prekvapenie pre mňa.

jazula
14. feb 2023

Ani mne sa to nezdá ok, prvé osobné stretnutie človek nechce absolvovať s horúčkou, plným nosom, respiratorom a medzi dverami… Ja by som mu povedala, že tiež by som ho už rada videla, ale až keď sa budeš cítiť lepšie.

cubos
14. feb 2023

Asi nie je normálne.
Takéto správy som dostávala keď som mala 16r.
Príde mi to dosť detinské z jeho strany a mňa by to určite aj odradilo.
Ešte je možnosť že ti neverí a chce ťa "skontrolovať" že či si fakt chorá.. 😏

toskanka
14. feb 2023

Tak už tu vidno, že empatia nie je jeho silná stránka. Ja, ja, ja.. lebo chcem a hotovo!

jazula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. feb 2023

@toskanka Ja sa tiež teším na stretko, viem, že on tiež, ale teda ak som chorá, tak jednoducho nechcem stretko, vyzerám hrozne. Myslím, že to každý pochopí. Ale ako vidím, tak asi každý nie, keď on dosť nalieha.

autor
14. feb 2023

@cubos Toto aj mňa trochu odrádza. Neverí mi? No tak nech neverí 😅 Ešte ma ani nepozná a už neverí.

cubos
14. feb 2023

Ja len že toto zo skúsenosti píšem, nemusí to tak byť u mňa to bolo tak.
Časom som zistila že mi neverí a to bez dôvodu, chcel ma mať na povrázku a kontrolovať ma.
Manipuloval mnou ale na štastie som to na čas ukončila.
Možno ťa iba chce vidieť ale l keď si mu raz dala vedieť že si chorá tak... Mal by to rešpektovať 😊

iv007
14. feb 2023

Mozno chce chytit kovid a oddychnut si na PNke😀

tanyan
14. feb 2023

A možno má pre teba objednanú napríklad kyticu z čerstvého ovocia a nechce, aby sa pokazila. Nie vždy je to ten najhorší variant...

weronika171717
14. feb 2023

@tanyan presne tak..... Vždy môže byť všetko inak.....

zuzana76
14. feb 2023

mozno ta len chcel velmi prekvapit na Valentina, ale je to detinske a nevyzrete, naliehat, ked druhy je chory

ropucha6
14. feb 2023

@tanyan tak jej ju moze polozit aj pred vchod, ked je normalny. Ja autorku chapem, je chora, citi sa na nic, urcite sa nepotrebuje ukazovat aj ked len na minutu. Normalny clovek toto chape.

jennky13
14. feb 2023

a co ked to je len uplne prosty dovod : Kupil uz kyticu a nechce , aby zvedla bez toho, ze by ti ju dal ?

autor
14. feb 2023

@cubos Je policajt, tak možno preto tá nedôvera 😁

jana_eyre_2
14. feb 2023

Keď niekto neznámy by takto naliehal a ešte tvrdil aké má prekvapko ktoré chce ukázať napriek kovidu, tak by som bola riadne podozrievava.. ja viem že som paranoidna zo všetkých krimipribehov čo denne počúvam, ale tak radšej by som bola obozretna 🤪

luckabj82
14. feb 2023

s takym by som sa nikdy nestretla

autor
14. feb 2023

Možno niečo má pre mňa, čo chápem, ale jednoducho som chorá a takéto vydieranie, že má prekvapenie sa mi nepáči.

autor
14. feb 2023

A teda fakt mu na prvom stretku nepoviem kde bývam. Na to som zase opatrná.

simonettasimonova
14. feb 2023

Je to normálne covid je chripocka a keď sa cítiš dobre nevidím problém

autor
14. feb 2023
tanyan
14. feb 2023

Tou vetou "... mu na prvom stretku nepoviem kde bývam" si mi pripomenula zážitok z konca mojej puberty. Na diskotéke som sa zoznámila s chalanom a dala som mu číslo na pevnú linku s tým, že mi na druhý večer o siedmej zavolá. Prekvapenie!!! Prišiel osobne... Podľa čísla si zistil adresu...
Mimochodom, vtedy to bol budúci policajt. 🙂 Našťastie relatívne normálny...

katkine_terapie
14. feb 2023

Autorka: Testuje kde su tvoje hranice.

toskanka
14. feb 2023

Malo by ho zaujímať skôr to, ako sa cítiš a nie sa snažiť silou mocou spraviť na teba dojem nejakým prekvapením. Keby som bola ja chorá, a niekto by na mňa naliehal, asi by si vypočul niečo, po čom by sa už so mnou nechcel stretnúť 😃

autor
14. feb 2023

@tanyan Ja som v takýchto veciach opatrná, ešte sa ani nepoznáme, tak mu nedám adresu kde bývam.

autor
14. feb 2023

@katkine_terapie Testuje? Prečo si to myslíš? Viem, že sa teší na stretko, nehľadám v tom nič iné, ale som samozrejme opatrná.

alex49
14. feb 2023

Neviem co také môže pre teba mat, že to nevydrží kým ti bude lepšie.

autor
14. feb 2023

@toskanka Možno to berie tak, že aspoň uvidím, že má vážny záujem a to dokonca tak, že ma chce vidieť aj chorú a zle vyzerajúcu 😅
Ale nepáči sa mi toto naliehanie.