Ahojte, neviem ako dalej, som neskutocne smutna, zufala... mam pocit, ze ma manzel podvadza, velmi sa zmenil, kolegyna ho vyvaza do prace, pozyva ju na obedik (nasla som mu mail), s mobilom chodi vsade (sprcha, wc), proste sa bez neho nepohne, ma h blokovany, vypnute zvuky... kolegyna mu vypisuje aj sms, pisu si cez FB, vsetko taji, viem to, lebo vidim historiu netu... ked mu to poviem, vsetko zatlka, povie, ze som paronoidna, ci hystericka, nasla som blok o kupe darceka, v case ked mala meniny a nasmu malemu, ktory mal vtedy tiez narodky nekupil nic... uz dalej nevladzem, absolutne mi s malym nepomaha, na vsetko som sama, nema ani o neho zaujem. Uz som skusala na nejaky cas odist, bola som prec 2 tyzdne, potom 3, potom 6 a znova to iste. uz sa mi hnusiiii, uplne, aj ked mi je velmi tazko, pretoze mam s nim syna. neviem, co mam robit, nemam nikoho, kto by ma vypocul, kde by som sa vyplakala, prosim, pomoze mi, velmi to boli, srdce mi ide prasknut na milion casti. keby bol aspon ferovy a povedal, mi ok, nechcem s tebou byt, ale len ma taha za nos. nechcem nic ine, len uprimnost, lasku, nehu pozornost. to vsetko vie, no nic z toho mi nedava, len berie. zvykol si na to, ze doma ma full servis, ani slamku neprelozi. nasich mam daleko, chcela by som tu ostat, no neviem ako dalej, ani financne. co robit?? vdaka za kazdu radu
@elina25 odisla som, aby som to vsetko rozdychala, znova som mu dala sancu. inac, by som sa pozerala, keby som nemala maleho, ktory na nom tak lipne. velmi ma to boli, lebo mi na nom zial stale zalezi.
@hviezdicka30 skus mu ten fool servis nerobit,...vykasli sa na jeho pradlo,jedlo,atd,.....
v prvom rade mysli na synčeka, on to cíti, že si nešťastná... viem, že to nie je jednoduché, ale najlepšie je odísť ako samú seba takto trápiť.. vlastne si naozaj objektívne napísala všetko, čiže aj vieš čo robiť aj si sa o to už pokúsila.. si v prvom rade mamka a ten čas, čo teraz preplačeš kvôli jednému mužovi, ktorý za to ani nestojí, lebo nie je fér, už nikdy nevrátiš.. radšej ten čas venuj synčekovi, on ťa potrebuje 🙂
@hviezdicka30 a si sa ho nepýtala čo to znamená s tou kolegyňou?
@hviezdicka30 Porušila si manželove súkromie, čítala si mu poštu, dokonca máš čo do činenia s ústavou. Keby si sa nestarala mohla si byť teraz šťastná. No to bola ironia, ale možno tu prispeje niekto kto tomu bude rozumieť.
Všetky indicie smerujú k tomu, že sa niečo deje. Ja osobne by som sa do toho zahryzla, pretože dôkaz by ma zaujímal, ked to chlapec zatlka, a konečné rozhodnutie je na tebe tak či tak, ty musíš vedieť či dokážeš zdvihnúť kotvu.
@luba 28 uz som skusala aj to, ale nezabera, je mu to jedno, ze je bordel, ze nebude mat co jest, uplne to ma na haku. no ked uz vidi, ze placem, ze je velmi zle, tak sa troska posnazi, urobi jedlo, uprace, no po case sme zase tam, kde sme boli :-/
@elina25 ano, pytala som sa, uz to trva nejaky ten cas, no vravi, ze s nou nema nic, ze su len kamosi, tak potom nechapem, preco to tak furt zatlka??? ani si ju zrusit z priatelov nechce, no mna si nevahal dat prec ☹
@hviezdicka30 nič v zlom, určite je to ťažké a byť v takej situácii a hlavne s dieťaťom nie je sranda, ale z jednej strany nepochopím niektoré ženy, dievčatá, ktoré vyplakávajú ako im je zle a ako ich ponižujú , prečo neodídeš aj keď sú tvoji rodičia ďaleko ale furt lepšie jak s takým somárom s prepáčením žiť, nech si uvedomí ako sa chová a nech si ide za inou a ty si nájdi iného si určite mladá a aj pre dieťa bude lepšie ak nebude vidieť a cítiť ako trpí matka. Lebo keď s tým nepohneš a neurobíš ráznu zmenu a nie stále sa vracať domov jak nejaký kočovník, tak sa to NIKDY ver mi NIKDY nezmení a len ty budeš trpieť, ale potom sa treba naučiť nevyplakávať a žiť podľa jeho pravidiel.
@hviezdicka30 a skusit nechat mu maleho,nahodit sa,namalovat a ist niekam von???aby si prestal byt tebou isty,..hoc len na hodinu niekde,...
@hviezdicka30 to či ťa podvádza alebo nie, to my nevieme... ale podľa toho, čo píšeš, tak asi áno, minimálne k tomu nie je ďaleko...
ak on nemá záujem nič riešiť, tak potom asi naozaj najvyšší čas to zabaliť a postaviť sa na vlastné nohy... poriešiť bývanie, nájsť si prácu, súdnou cestou vyriešiť starostlivosť o syna a výživné... nie je to také komplikované ako sa zdá, bohužiaľ je nás veľa, čo máme skúsenosti tohto druhu, ale dá sa to zvládnuť...
@luba28 presne tak, trefa, aj sa tak citim, som mu to aj povedala, ze ako sluzka, nie jeho zena :-/
@juliana77 trva to uz nejaky ten cas, ako som pisala, vzdy som sa ho otvorene opytala, ci sa nieco deje, ked som videla, co stvara s mobilom, ked mu vypisovala, vypisovala aj mne, o vsetkom ma infrmovala, no ked som mu to povedala, tak mi neveril, ale ze vobec, potom sa v praci na mne bavili. uz som bla aj za jej muzom, ze nech sa postara o svoju zenicku, ktora ked ma komplex s tym, ze nevie otehotniet nech si ho lieci inde a nie nicit cudzie vztahy. nikdy som takto neklesla, ale ked to trva uz tri roky, plus minus s pokojnym obdobim, tak ma to uz napalilo a neverim mu, ked nechal zapnuty mail, tak som si to kukla... ved on moj FB sledoval tiez
@hviezdicka30 jediné čo sa dá v takomto prípade robiť je opustiť ho nadobro.. takýto človek si ťa nezaslúži. Viem je to ťažké, ale fakt toto bude jediné východisko z tohto blúdneho kruhu ... Jeho správanie ako si opísala nasvedčuje tomu že má milenku.. o tom podľa mňa niet pochýb. Takýto chlapi sa nemenia.. preto od neho uteč kade ľahšie.. Hoc tvoji rodičia bývajú ďaleko... choď radšej k nim a daj sa psychicky doporiadku, malý určite cíti že niečo nie je ok . Držím palce !
@sissy27 prave preto by som chcela byt na istom, lebo on mi vzdy naslubuje, chvilu sa snazi a potom zas buuuum. kebyze to mam na 100% potvrdene, tak utekaaaam, aj ked ma roztrhne na dve polky :-/
@zuzanka999 dakujem. on mi vsak hovori, ze s nou nic nema, no mne staci, ked sa jej zdoveruje, chodi na kavu, na pokec, ci obedik a mna ako rok dlhy nikam nevezme a ked pojdem s niekym, tak je ohen na streche a hned vyhrazky, ze aj on ide. mame spolocny byt, ked som odisla na 6 tyzdnov, tak zanechal kopec dlhov a kekešil sa v nasom byte. takze jedine tlacit na predaj
@perletka ja viem, ze ten preplakany cas mi nikto nevrati, no potrebujem to dat zo seba vonku, tak velmi to boliiiii ☹(((((((((((((((((( zvlast, ked to nechem vesat na nos nasim, ktori by hned veci zacali riesit a on by bol iba chudatko a ja ta zla, co som ho ohovorila :-/
fakt, ked uz podvadza tak by mohol byt chlap s gulami a priznat to...aspon tolko taktu mat voci manzelke a priznat to aj ked manzelku podvadza a opusti pre inu.... 😠
@eliska31 ved toto, to som mu povedala aj ja, ved ked ju miluje, nech mi to povie, myslim si, ze s nou nespava, ale namotal sa urcite, lebo je to liska, ktora len slubuje, namota a necha tak, nakolko ma manzela tiez...
@hviezdicka30 A kolegyna Ti nepotvrdila neveru?
@hviezdicka30 podľa mňa žena vycíti kedy ju muž podvádza ... čo teda cítiš ty? Jeho správanie určite nie je v poriadku. Pravdepodobne je len zbabelý ti to priznať. Bojí sa možno že príde o syna a o full servis ktorý si spomínala. Takto ma pohodlie.. manželku čo mu doma uprace,navarí, vyžehlí košele, syna s ktorým sa pohrá.. a milenku ktorá ho obšťastňuje.. takýchto hajzlíkov behá po svete veľa...
@hviezdicka30 ako na čo ti je v tomto prípade istota, že ťa podvádza? keby všetko ostalo tak ako je, ale vedela by si na 10000000% že s ňou nespí, bola by si spokojná?? evidentne v tom vzťahu spokojná nie si, nedáva ti nič z toho čo by si chcela a čo potrebuješ, nemá k tebe a k spoločnému synovi žiadnu úctu, takže to či zasúva inde alebo nie je úplne bezpredmetné... a samozrejme, že sa neprizná, vie, že ona sa rozvádzať kvôli nemu tiež nebude, on si život komplikovať rozvodom a majetkovými ťahanicami tiež nechce, tak načo? čiastočne je zbabelý a čiastočne pohodlný a čiastočne si je istý tebou... takže je to len a len v tvojich rukách...
@kveta nie, ona si vsetko maze a to huci do hlavy aj jemu, ked si to este nemazal, tak mi ukazoval, ze aha co mi pise, jak drbnuta,a ze vysla zo sprchy a bla... ona ma svojho muza, tak sa ho asik boji, aj ked co viem od mojho muza, ktory ju mal roky za picu, vravel, ze spava s kazdym, co o nu len zakopne. a odrazu su najlepsie kamosi, nahuckava ho proti mne... uz mu aj nakecala, ze ho podvadzam, ze maly nie je jeho a tak... tak chodil domov bezne aj cez obed tak namatkovo... a ze kto komu neveri...
@zuzanka999 citim, ze sa nieco deje, nepaci sa mi to, on je s tym uzrozumeny, no aj tak nic nekona, teda niekedy aj ano, ked uz vidi, ze je zle, ale mne to nestaci, nevyhovuje mi takyto zivot, ze on vylozi nohy a ja beham okolo jeho aj maleho riti a popritom este aj pracujem z domu, takze som vyzmykana riadne, on len pride domov zapne TV alebo net a je vybavene... ved prave to si myslim aj je, ze sa boji, ze pride o vsetko a hlavne ked vie, ze ona o to nestoji, ma muza ku ktoremu sa vzdy vrati a jeho riesit nebude
@hviezdicka30 Napísala som, že musíš sa ty rozhodnúť, osobne by som to netolerovala a asi by som šla svojou cestou, ale ty sa musíš rozhodnúť čo dalej.
Tá moja ironia bola na margo toho, že ked tu čítam diskusie , kde majú ženy podozrenie, že muž je neverník, lebo mu našli sms, mail a pod. tak sa tu niektoré ženy začnú rozčuľovať, že je neprípustné chytať partnerov mobil do ruky, a čítať súkromné sms a maily a je to narušenie súkromia a je to o dôvere a pod. podľa mna hovadiny, a nerieši sa potom v diskusii to prečo je muž úchylky, ale to prečo žena čítala sms, keby nečítala bola by šťastná lebo by nič netušila, to je recept na šťastie v manželstvo, to sa dočítaš na MK.
Takže je úplne v pohode že si čítala mail., keby som mala podozrenie tak mu aj mobil zoberiem, môže sa urážať koľko chce, somára nech si robí z niekoho iného. 😉
vies co, mna by ani nezaujimal jej postoj nic o nej
ale jeho:
si jeho zena, ma s tebou maleho syna a vidi, ze ta depta a ze ti je velmi zle a nevadi mu to.....dava tu druhu do priority, stacilo by mi to na to, aby som vypisala inzerat na predaj bytu a odisla so synom prec a rozviedla sa
naco si tam? mne sa zda, ze to hrate na nejaky debaklovy vztah a to ta znici a hlavne nehovorit stale o tebe, ale znici to tvoje dieta a to by ti malo byt hnacim motorom to ukoncit uz
ty nemas byt co zufala, ty mas riesit veci, aby bolo tvojmu dietatu dobre
baby ktora bola na tom 3d/4d sone v hlohovci ja som v prvom trimestri a mala by som zaujem o vysetrenie ci je vsetko zatial v poriadku moze sa tam ist aj teraz alebo az vtom 24 tyzdni ??? dakujem za odpovede 😀
@hviezdicka30 no vidíš.. podľa mňa ty dobre vieš čo a ako len sa bojíš to ukončiť.. podľa mňa vieš že nie je iné východisko.. toto nie je život.. robiť niekomu slúžku a byť klamaná.. to si ozaj nezaslúžiš !!! Sprav ten veľký a namáhavý krok.. a odíď od neho.. určite váhaš aj kvôli malému, neviem síce koľko má rôčkov ale keď to pôjde takto ďalej u vás doma bude vždy dusnejšia atmosféra, hádky atď. a to mu tiež neprospieva..
@sissy27 samozrejme, ze keby ze viem, ze ma nepodvadza vsetko by sa carovnym prutikom neporiesilo, no kebyze viem, ze ju miluje, ci ma s nou podvadza, tak to je uz ine kafe, to by som s nim uz nedokazala zdielat jednu postel, jeden byt, proste aj keby som mala umriet, tak by som ho nechala, pokial vsak o nic take nejde, len o to, ze... a ze ma veeela prace, ze je z toho psychicky unaveny, ako tvrdi, tak ssa to da nejako riesit. najviac sa ma dotkne to, ked ma niekedy pomojka, objime povie, ze prepac, ze sa ti tolko nevenujem, kolko by si potrebovala, zasluzis si viac... boli ma to, lebo aj ked som niekedy velmi nahnevana (hlavne ked nieco najdem, alebo mila pani ma poinformuje), stale mi na nom zalezi, aj ked sa niekedy sprava ako hajzel!!!
@hviezdicka30 píšeš že už z nim nechceš byť a tak že ti puká srdce...A už si odišla,robí toto čo píšeš načo si sa vracala?Nebolo by tí lepšie zo synom a alimenty by ti platiť musel.