Žijeme v dedine kde nikoho nemáme. Muž pracuje na smeny, ja pracujem ale poväčšine z domu nakoľko 5r dieťa tu navštevuje škôlku a jeho pracovný čas nedovoľuje ho tam ani vodiť ani brat domov….možno tak 2x za týždeň max…preto sa ja nemôžem zamestnať nakoľko škôlka je do štvrtej a neviem ako by som to stíhala pri 8,5h pracovnom case. Ale zarobím si dosť dobre tým čo teraz robím. No pre muža je to stále malo. Lenže čo sa týka dieťaťa všetko mu hradím ja. On sa nestara a ani nevie aké ma hračky oblecenie atd. Varím upratujem periem ako každá žena, návšteva keď sem príde vždy povie aký poriadok super atd. No preňho som darebna. Rozpráva to aj pred dieťaťom. Citujem “tvoja matka je taká darebna” ….. rada varím pečiem ale on ai vždy nájde to “ale”. Stále vidí len svoje zaujmy a svoje potreby a ja už si prídem ako vzduch. Moje kamarátky su preňho sibnute ale keď prídu tak sa tvári že su super. 2x do mesiaca keď pracuje aj cez víkend chodim na cely víkend s dieťaťom k rodičom a aj to je problém lebo hento a tamto. Neustále ma problém aj s mojou matkou. Vraj ani na oslavu dieťaťu nemôže prísť stále to prízvukuje že ma ZÁKAZ. Keď niečo robím tak nadáva že sa nevenujem chlapcovi a keď sa mu venujem tak hento sprav a toto neni spravene a zajtra nech je obed 11:00 na stole…..90% stravy drogerie atd hradím ja a ešte mi povie keď mu vytknem nech nevyhadzujeme jedlo že som lakoma. Pol času keď je doma je pri telefóne. Ja neviem on všade vidí problém. Prestávam mat k nemu akýkoľvek cit a začínam sa rozhodovať že odídem. Myslím že toto nemá budúcnosť ale je mi to ľúto kvôli chlapcovi…
On si ťa vôbec neváži.
Ste zobrati? Ak áno tak nie jeho auto a byt ale spoločné a máš nárok na 50 centov z každého eura ktoré si naskrečkoval kým sa od teba nechal živiť a obskakovat.
Mas doma psychopata. Dom je jeho ci spolocny?
😃 jasné každá by sa za takýmto exemplárom išla potrhať...mala si mu povedať, že takýchto idiotov ako je on ty budeš vidlami prehadzovať 🤦♀️
Tak myslim si, ze v tejto chvili prave balis tasku k rodicom a ukoncujes najomnu zmluvu na svoju nehnutelnost, vela stastia v dalsom zivote, mozno toto by bol krok, ktory by partnerovi otvoril oci, co doma ma, niekedy slova nepomozu a nechat sa takto dobrovolne trapit ak nemusis? Fakt nemusis
Tak si sebestacna, o dieta sa aj tak staras sama, takehoto prepnuteho cvoka tolerovat nepotrebujes.
Fuu veru už by som na tvojom mieste balila veci a spisovala žiadosť o zverenie dieťaťa do výchovy a o výživné. Takýchto idiotov v poslednom čase akoby z neba zhadzovali.
To je taký narcis - všetko pre seba, pre svoje potreby, potešenie, pohodlie... Buď sa s ním poriadne vyhadaš, alebo zapojiš ako podporu aj rodinu - nech mu dohovoria. Skús možno nejakého parterskeho poradcu - ako tretiu stranu. Ale nevyzerá to veľmi na zmenu k lepšiemu... je mi to ľúto, nezaslúži si ťa.
Podla tvojho opisu je to poriadny despota... S takym chlapom by som vydrzala mozno pol dna, kym by doslo k prvemu stretu... Tie ine zeny su mozno lepsie len preto, ze su lubene a potom mozu vsetko doma robit s laskou. Aj ty by si mohla byt lubena, staci zmenit muza 😉 a hned budes lepsia... Hlavne mu neuver, ze takto ma vyzerat normalny zivot. Odid skor, ako ti spravi druhe dieta 🙏
BTW kvoli comu ma tvoja mama ZAKAZ prist na oslavu?
Vadna si jedine za to ze si este s nim.
Dievca zlate, si samostatna, sebestacna a schopna. Neminaj svoj cas a energiu na taky nepodarok. A synovi radsej zabezpec lepsi muzsky vzor.
Urob tvojmu mužovi láskavosť a odíď od neho, možno potom sa spamätá. Ale aj keby, nevracaj sa. 1000x lepšie ti bude samej.
Čím skôr preč, o dieťa sa staráš sama, 99% nákladov platíš ty. Ešte usetris😀a čím skôr požiadaj o výživné.
Ved odid a koli chlapcovi sa snaz potom s Jeho otcom nejak vychadzat na inej urovni ako teraz Snad si potom k tebe uz nebude tak dovolovat. Lebo uz mu to neumoznis. Bavit sa snim budes len o dietati. To uz je len na nom ak je dobry otec tersz bude aj potom ak je onicom otec tak lepsi Asi nebude. A koli chlapcovi treba odist co najskor aby vedel ze takto sa muz k zene chovat nemoze.
Sorry, ja som asi naivná, ale mne tieto príbehy prídu ako čistý výmysel. Neverím, že by niekto doma trpel a musel by si niekde na nete overovať, že také správanie nie je normálne. Sorry, ale skutočne tomu odmietam uveriť.
Kde máte rozum ženské??? Načo roky všetko platíš a všetko je na tebe keď vieš aký je? Mal sa podieľať ako na domácnosti tak na platení a ty si si mala odkladať peniaze..nuž žiješ s idiotom a vo všetkom si sa prispôsobovala, tak teraz to ťažko zmeníš. Zober sa a choď preč, fakt nechápem ako si s takými debilmi môžete robiť deti a ďalšie roky žiť a nechať sa využívať
Toto znie ako toxicky vztah a velmi skaredy priklad pre dieta, ktore ak nieco nespravis tento vzorec otcovho spravania odpozera, nauci sa a bude opakovat po nom.
Si zabezpecena, on sa nezmeni, ty ho nezmenis, volila by som srrategiu pripravy na rozvod...vaz si samu seba a daj si sancu na pokojny a pekny zivot.
Takto sa nechova chlap ani ku kamoske a nie este k najblizsej...manzelke a dietati.
a to si nevedela ze je glupy gadzo ked si si s nim decko robila? pri prvej takej poznamke by si polievku z hlavy zbieral keby to bol moj muz. Co mu nenastavis mantinely?
a preco si si ho zobrala? cim ta ocaril na zaciatku? citovy kripel podla mna
to co sa s debilmi vrece roztrhlo?