Ahojte mozno to sem nepatri ale potrebujem sa vypisat aby sa mi.ulavilo som v 35tyzdni teda uz koncim... A velmo sme sa pohadali s otcom malej 😒 blokol.ma vsade nechce o mne pocut len kvoli tomu ze som porusila nasu dohodu a ozvala som sa ex pretoze som videla ako lajkuje fotku.inej co predtym nikdy nerobil a dako moje hormony sa poburili a vynadala som mu a ozvala sa tomu ... Chce aby som malu dala na adopciu lebo som detinska intriganka 😞
ty si vynadala svojmu ex len kvoli tomu, ze lajkol fotku inej a cudujes sa, ze tvoj aktualny priatel sa nasral? keby ti tvoj ex bol ukradnuty, tak ti je jedno co lajkuje, ale asi nie je a to stve "otca tvojej malej" uz to oznacenie jasne ukazuje, ze ho nevnimas ako partnera, ano, si detinska
@sardinka335. Jasne ze neuvazujem len on mi to prizvukuje ze v inej rodine jej bude lepsie ako pri mne ..
@sardinka335
@barbora01. Nie ide o to ze som ako v zlatej klietke vkuse sa mu musim hlasit kde som s kym som ak nahodou spim poobede a nedviham. Je ohen na streche ... Ale on si robi co chce preto som vybuchla
@ika85 tak to mi pride uplne od veci....ako sory ale čo to je za človeka čo ti toto trieska o hlavu ? Mna by to velmi urážalo. ,,Sranda,, ze hovori ,,v inej rodine,, ale nie ze on by si vlastne dieťa zobral...ach jaj...
čo na to povedať? ja ani neviem...ja by som sa nikdy chlapovi nevtirala...
@sardinka335. Ani ja sa uz nejdem dako bolo dako bude... 😊
@ika85 no ved uvidiš...
@ika85 prosím ťa, koľko máte rokov? takto sa dospelí ľudia nesprávajú - ani z jeho strany, ani z tvojej strany.
Ja od 14tyzdna nepocuvam nic ine len ze som stetka,ze som bola tam a tam pritom ako.kvocka sedim cely cas doma ja na neho za cely cas raz zhuknem a je zle!! Uz mam dieta adoptovat alebo ho nechat v jeho starostlivosti... Ha
@barbora01 myslim, ze to napisala ako tatar, ked som si to piaty krat precitala, tak to konecne zacalo davat aky-taky zmysel, ze jej aktualny priatel sa nasral, lebo sa ozvala ex a ozvala sa mu preto, ze videla, ze jej aktualny priatel lajkuje nejakej zenskej fotky...co nic nemeni na tom, ze takuto blbost som teda uz dlho necitala, autorku ako-tak aspon hormony ospravedlnuju, ale co je to za kretena, s ktorym tu malu caka, tak to teda len pozeram...
noo, ak si radi navzájom ubližujete a to ublíženie z druhej strany vás ešte navyše aj teší, tak ok.... sú rôzne páry.... ale inak ste naozaj čudná dvojica.... partner ti nadáva, drží ťa pod zámkou a ty si ešte stále s ním? ty sleduješ bývalého a staráš sa, čo kde s kým robí? prečo? 😕
rozíďte sa alebo počkaj, kým vychladnete a opäť bude všetko fajn 😵
Ja to nechapem
Kto lajkol co? Tvoj byvaly frajer alebo ten (sucasny) s ktorym cakas dieta a on je uz tiez byvaly? Ci ako?
Kto ta drzi nakratko? Otec dietata? A zijes s nim?
Kokos...ako dvaja pubertiaci...to su fakt problemy...kto komu co lajkuje...hadat sa pre virtualny svet...to je doba..
No 18 rokov este isto nemate ani jeden.Ludia ktori sa spravaju takto hlupo a detinsky a nevazia si jeden druheho nemaju mat co spolu deti.
si svojprávna žena, nie si vo väzení, nikto nemá právo ťa kontrolovať kedy spíš a duplom nadávať, pošli ho do prdele kým nespraví dačo horšie
Keď deti majú deti.....
@katarinapekna alebo ked sa zeny rutia rychlo do vztahu, hned dieta a ziadne spoznavanie sa, spolocny zivot a pod.
@ika85 a preco ta to nasralo ze lajkol fotku inej ked je to tvoj ex alebo si neuzavrela prvu kapitolu a uz si zacala druhu a porod za chvilu predo dvermi. Ze na adopciu to ma ake myslenie hupacieho konika aj to je slabe slovo. Chlapec nech sa najprv dorobiba potom nech rozdava rady😜
@ika85 ja by som na tvojom mieste v prvom rade od takeho chlapa utekala, nejaky choroby ziarlivec to podla mna bude, po dalsie ocividne po tom co tu pises si vy dvaja vo vzajomnom spoluziti nerozumietie plus nejak zaujem o dieta asi neprajavuje, keby mu nevadilo, ze pojde na adopciu, cize tak ci tak budes najskor na dieta sama, lebo to, ze budes niekomu inemu venovat veskeru pozornost ho bavit asi nebude...za mna cele zle...uvedom sa aj ty..co ta ma co trapit ex a riesit hluposti, ked cakas dieta s inym...ste obaja ako male deti...obaja by ste mali nad sebou pouvazovat...budete rodicia...
@ika85 Po precitani prispevku som si myslela, ze mate obaja 15 rokov. Dufam, ze aspon ty mas trochu rozumu, lebo to dieta s takym otcom uprimne lutujem.
mňa nič iné nenapadlo ako wtf???? 🙄 🙄 🙄 😖
uprimne? pred casom si tu rozoberala kamaratkin problem, ze nevie,ci ma dieta s ex, alebo sucasnym .... podobnost obsadenia ciste nahodna?
ale teda osobne si myslim,ze ty budes dobra, aj vyborna mama. myslim si to podla tvojich fotiek a vyjadreni o synovcovi. podla mna deti milujes a tomu svojmu das prve-posledne.
ALE tiez si myslim, ze nebudes dobra partnerka/manzelka - skratka zatial na to nemas, mozno nie si vyzreta/pripravena/mozno nemas stastie na sravneho chlapa ... riesit exfrajera a lajkovanie fotiek a podobne, to je hodne 15rocnej pipiny.
takze teraz sa sustred na dieta, ak mas poriesene otcovstvo, tak po porode ries hlavne vyzivne. a po case, ked budes naporiadku, mozno stretnes toho praveho. lebo tiez je pravda,ze zjavne chlap, ktory urobi vystupy kvoli nejakym blbinam na FB a prerusi kontakty - to teda tiez nie je terno vhodne na vychovu dietata a zakladanie rodiny. takze vypni hlavu, sustred sa na poslednych par tyzdnov, vyloz nohy a tessa na babo. drzim ti palce.
@ika85 pre pána krála....tak snad neuvazuješ dat dieťa na adopciu koli tomu ze ti to jeho ,,otec,, radi....
No ja by som sa mu určite nevtirala, mam svoju hrdost a ak to dokaze chlap urobit tehotnej zene tak to tiež niečo o nom vypovedala - ze je pako. Aka si, taka si....si matka, hlavu hore, mala ta potrebuje, nepišeš viac ako ziješ,kazdopadne ziadna kaša sa neje taka horuca ako sa navari.