Ahojte chcela by som sa postazovat a poradiť. S priatelom sme spolu 3 a pol roka čakame babatko, neplanovali sme posielal ma najskor na interupciu ktoru som odmietla mala som pocit ze to uz nejako prekusol a bude sa tesit , ale od vtedy ako som mu oznamila ze na potrat nepojdem sme spolu velmi minimalne som v 4. Mesiaci , minimalne no skor som snim bola asi tak 3x a vzdy sme sa len pohadali ze nemame dostatok financií a ze to nezvladneme plus mi skaredo nadaval, urcite by sa to dalo a mysliˇ ze nie sme na tom az tak zle , rozumiem ze ma robotu ale ked ju nema je radsej s kamošmi a jedine co robia iba piju .. velmi ma to nici , na vianoce sa mi absolutne neozval ani den pred nimi a dnes taktiez absolutne nie hlavne ze s kamosmi a kamoskami bol podla fotiek ltore som videla ... naozaj neviem co mam robit lubim ho , ale s najvacsou pravdepodobnostou on ku mne nic neciti :( ziadna podpora z jeho strany ved cakame spolu dietatko chapem ze je to prenho nieco bohuzial nechcene neplanovane , ale aby naozaj sa ani neopytal ako sa citis ako ti je ? Jedine co mi povedal ze zas iba priberiem .. a ze nebudem chodit do roboty a vsetko bude musiet byt na nom a ze nechce urcite dievcatko a podobne veci ., prosim poradte co mam robiť
A 3 a pol roka bol dokonaly?
Takéhoto chlapa ešte stále nazyvas svojim priateľom? Dobrý Bože, pošli ho do riti, ale tak že si to na cely život zapamätá
Spýtaj sa ho či sa k tomu postaví ako chlap, alebo vás v živote mať nemusí vôbec.. Ale potom nech neplače že nebude poznať svoje dieťa
Podla mna uz s priatelom par netvorite. Rozhodne nie po tom co sa vidite raz za mesiac... Uz len vybavit papiere k narodeniu a vyzivne... Sila ze po takom case s tebou to dieta nevie prezit a financie su samozrejme problem, ale kolko ludi posuva vybavicku za par drobnych ci za odvoz
No to veru je nemuzny muž ako vedel povedať Don Corleone vlastné dieťa nechciet to je na ostaru chlap. Pomôž si človeče aj pán Boh ti pomôže. Vykašli sa na neho nič od neho nečakaj a spoľahni sa iba na seba. Tak veru.
ja rozmýšľam, že čo si robila tých 3,5 roka. Určite bol dokonalý, starostlivý a pracovitý
Ženy, ja neviem, nechcem byť sprostá takto cez sviatky, ale to Vám tých idiotov niekde prideľujú a musíte s nimi chodiť?
Denne je tu aspoň jedna téma o chlapovi, ktorý pije, fajčí, fetuje, čumí do mobilu, radšej je s kamošmi, nechce sa mu robiť, má dlhy, celkovo nemá záujem ani o vzťah, nieto ešte o dieťa... A žena aj tak drží a spáva s ním bez ochrany a potom sa ešte čuduje?
Zmeň názov témy na Bývalý priateľ a ja a rieš praktické veci. A priprav sa na to, že vianočný zázrak sa nestane. Nebude to ani otec roka ani dobrý sponzor. Musíš sa o Vás dvoch postarať sama.
A zabudni, že ho ľúbiš. Ty ľúbiš len predstavu, že si milovaná.
ty si bola nejaka zufalka, ked si 3 a pol roka chodila s tymto typkom? Nikto iny ta nechcel?
Zlatko, vy spolu dieťatko nečakáte. To ty si s bruchom, ty čakáš decko (jeho pohľad)Pre neho sa nič nezmenilo. Nájde si inú frajerku a hotovo
Ty začni riešiť vyslovene praktické veci a začni rozmýšľať či máš záujem, aby takýto chlap bol zapísaný v rodnom liste dieťaťa. Pracuje? Myslíš, že bude platiť výživné? Čo jeho rodina? Majú oni nejaký záujem pomôcť?
Tu na MK mamičky predávajú kočíka a veci pre babo za pár EUR, alebo aj nájdeš skupinky, ktoré podarili kopec veci.
citala si uz o "syndrome tyranej zeny" ?
Neviem čo si čakala. Chlap nechce dieťa !!! Posiela ta na potrat!!!! A ty čakáš čo ??? Že zrazu zo na deň ta bude neskutočne milovať a stane sa ukážkovým partnerom a nastávajúcim otcom keď to nechcel!!!!
Mňa len udivuje, aké nízke sebavedomie majú niektoré ženy.
Nezabudni sa takehoto skvostu drzat zubami nechtami ..
Ano mate pravdu , bol to moj prvy ,,normalny” vztah tak som nejak akosi neriesila jeho chyby a teraz si uvedomujem ze aka som mohla byt taka sprosta a naivná kolko krat som si prrcitala ze si pisal aj s babou a pytala sa ho ci ma priatelku a on napisal ze nie alebo hoc aky vzdialenejsi clovek co ma nepoznal, na svadbu kamaratovi isiel s inou lebo vraj mna jeho kamarat nepozval ,, lutujem to a som strasne psychicky na dne , nezvladam to absolutne plac mi nepomoze ale ja sa na nic ine nezmozem, nemam sa ani komu zdoverit je to strasne
Zlatko, daj si veeeelky nadych, vydych, celu cokolasu naraz, poplac si, a zaprisahaj sa ze to zvladnes aj sama❤ zo srdca ti zelam zdrave tehotenstvo, uzasny porod a staatne dietatko 🥳🥰 takehoto chlapa nechces, skutocne trapenie by nastalo az po narodeni, pretoze by si dufala v niečo, co naozaj nepride 😪
Takze, hlavu hore, a ides!😎😎😍😍
Nakluš domov, vyklop rodičom pravdu a kajaj sa. Normálny vzťah si nemala, tak zariaď aspoň to, aby malo dieťa normálny život. Nerieš už jeho, ani žiadneho iného spasiteľa, ak sa dá, zarob ešte niečo, šetri a chystaj sa na kariéru slobodnej matky.
Zvládneš to a uvidíš, že sa dá žiť aj bez hentakého indivídua. Ale musíš nájsť sebaúctu a sebalásku - to je to, čo Ti chýba a preto si skončila s takým chlapom.
No už len s takým by som bola 🤦🤦 predpokladám, že rodičov máš, tak určite ťa nenechajú v štichu a pomôžu ti. Dieťa dokážeš vychovať aj sama. My sme tiež neplánovali, dokonca ja som bola z toho zhrozená až do prvej návštevy u lekárky, kým mi nedala fotku a na monitore ukázala, že kde bije srdiečko ❤️ a priateľ tiež keď to uvidel tak sa tešil jak malé decko a povedal, že to už nejak zvládneme. Prečo si vyberáte takých nemožných chlapov??
Čo konkretne ľúbiš na takom debilovi? jeho modré oči alebo pekný zadok? achjaj,dalšia slepá čo si ničí život ...baby ti už píšu čo máš robiť..kopnúť ho do /presne tam/ a začať sa starať o svoje dieťa -sama príp. s podporou rodičov
Vzchop sa kvoli dietatu a necakaj, ze sa zmeni ci vrati.Urcite je niekto, kto Ti pomoze
Neviem, ci si niekedy priatela mala, pisal si s inymi, na svadbu vzal ine dievca...ufff to su jasne signaly, dietatko nechce, tuto niekde to je vela uz aj na vola, netyraj sa prosim dalej, odstrihni ho zo svojho zivota, mas niekoho blizkeho? Rodicov? Kto by ti aspon trosku pomohol?
Vykašli sa naňho potrebuješ takého chruna ? Máš kde bývať? Veci pre bábo zoženies aj lacnejšie. Jeho potom daj na súd o výživné žiadne dohody len medzi sebou . A keď nebude chcieť riznat otcovstvo pôjde povinne na testy súd mu to môže nariadiť a samizda že ak bude potvrdený ako otec ešte si bude musieť testy zaplatiť.
otehotnela si , posiela ta na potrat a ty ho lubis??????rozmyslas ako to urovnat ako mozno bude dobrym otcom?? zobud sa dievca!!!! v tej sekunde ked by ma poslal na potrat, by okamzite prestal byt mojim priatelom a este by som velmi poroznyslala ci ho vobec zapisem do rodneho listu. nejaku sebauctu mas? zameraj sa na dieta, pories si pre neho prakticke veci a zacni uvazovat ako slobodna matka. a pre buducnost, otvor oci a neignoruj vsetky do oci bijuce signaly, ze tvoj partner je ch...
Už budeš zodpovedná za dieťa, a preto si nemôžeš dovoliť byť nezodpovedná vo vzťahu. Srdcom cítiš, aký by bol otec a preto prekonaj svoj smútok a žiaľ a nedovoľ, aby vám v budúcnu pokazil život. Sústreď sa na radosť z príchodu dieťatka. A pamätaj, že i teraz musíš byť bez stresu, aby si nemala plačlivé a nepokojné dieťatko. Ver, že aj keď to na začiatku bude ťažšie, v budúcnosti budeš šťastná, že si sa rozhodla správne. Neboj, zvládneš to.
Kks...co mas robit? Odist a zacat krajsi novy zivot.bez neho.ty ho lubis ale on teba nie, prepac, ale radsej plakat par dni aj mesiacov za nim..ako cely zivot pri nom.drzim palce❤
V prvom rade - si veľmi statočná, že si odmietla potrat. Skús poradňu Alexis, čo sa týka psychickej ale aj konkrétnej podpory - ako ďalej... https://www.alexisporadna.sk/
Zeny,nenadavajte jej,takychto nezrelych mladencov su plne ulice.Mna skor vzdy zarazi spoznanie matiek tychto deciek,a to,ako sa svojich synacikov zastavaju a chyba je podla nich samozrejme na strane nevesty.Pritom same maju doma takychto nezodpovednych opilcov,co ani nepomozu a su ma nich hrubi.Autorka,fakt nestoji za to,aby si sa s nim trapila co i len o chvilu viac.
Poplac si, ponadavaj si a poďakuj, že si to zistila pred svadbou. Teš sa na zdravé dieťatko. Držím päste.