Neviem ako u inych ludi ale u mna vzdy ked priatel zacne sledovat niekoho ineho musim pozret koho, musim pozerat ci lajkuje fotky inym zenam na fb, ig, ked nie sme spolu tak ci je online.
Je to aj u vas tak alebo vam to je uplne jedno a vobec to nesledujete?
ty nie si stalkerka...ty si stihacka 😂
ja nie, moj mm nema fb iba mail a to som mu ho vytvorila ja
a suhlasim s vyssie napisaným, ty si skor stihacka-😉
Nie a to mam manzela. My vieme navzajom aj svoje hesla do gmailu, fb, resp su rovno ulozene v pc. Mobily mame volne pristupne. A navzajom si do uctov aj tak nechodime. Vies preco? Lebo si doverujeme 🙂
asi mas vela volneho casu
Vobec nesledujem,co muz robi na FB,ci niekomu nieco lajkne, ci okomentuje.
Necitis sa trapne, ked ho tak sledujes?
Toto vobec neriesim, ved je svojpravny, ma svoj rozum, takze vobec sa tym netrapim 🙂
Aj ja to robím sem tam skontrolujem fb možno je to len tým že nie ste dlho spolu ale časom ti to bude pripadať smiešne lebo mu budeš veriť
Ja si akurát kukám, kto nám lajkol fotky ale viac neriešim
Fuha.. Tak to by ma ani nenapadlo.. Absolútne neriešim co si kde pozerá, píše a neviem co ešte... 😅😅😅 Máme dôležitejšie veci na starosti.. Mala by si mu asi viac dôverovať.
Asi máš veľa voľného času, alebo si len prehnane žiarlivá. Nieje to normálne.... Naozaj... Predstav si žeby on teba vkuse sledoval, píšeš si niekde s kamoškou a on bude vkuse špionovať kedy si online?🤦🏽♀️ Neeeee.. Už včera bolo neskoro snažiť sa v tomto zmeniť.
Ty si ale ina raketa?len skodis sama sebe
Otazne je, preco mu kontrolujes aktivitu na socialnych sietach. Lebo si chorobne ziarliva alebo mas pochybnosti o jeho vernosti?
Prestaň s tým, lebo si rozbijes vzťah. Keď to tvoj chlap zisti pomyslí si svoje a nebodaj keby si mu ešte nie o začala vyčítať, že nejakej dal Like, lebo keď budeš takto pokračovať bude ta to zozierat.
Nie, nikdy dom to nerobila a ani nemám dôvod, čas na to už ozaj nie.
Telefón má pohodený hocikde v byte, neschováva sa a ním, nie je na ňom nalepený, takže ani podozrenie na neveru nemám, keďže po práci je doma do 20min a potom už nikam nechodí.
A prečo to robíš ty? Zvedavosť, nuda, nedôvera???
Ja som toto robila, po tom čo som sa dozvedela o mužovej nevere. Dovtedy ma to ani nenapadlo. Po tom čo to prasklo sme síce hovorili o záchrane manželstva, ale tým že moja dôvera nenávratne zmizla, začala som ho aj kontrolovať. A potom už išlo celé manželstvo do péčka.
Nie. Aj keď občas by chuť bola,teda taká myšlienka...ale nie. Vôbec. Dúfam,že ani on mňa nie. XD
Doveruj, ale preveruj 🙂
My s mužom nemáme aktívne profily na FB, má ich ale idem tam raz za rok, teraz čo bola karantén,len kvôli škôlke, inak muž nič...ja tento kôň, kde občas keď nechám svietiť plochu si muž prečíta čo ženy riešia,a sám pre seba si povie.. ešte šťastie že som chlap 🤣🤣🤣..na jak 🍀
hah, tak ja Vám niečo poviem. Tiež som toto hovorila, že si poznáme účty aj heslá a veríme si..
Jedného dňa som len tak, fakt len tak, bez podozrenia alebo pocitu že musím, nazrela do jeho mobilu. Nechal si ho doma kým šiel natankovať rovno som sa vyzvracala po tom, čo som našla. Doslova. a potom mi zapadli isté súvislosti a následne letel z môjho života. Keby som sa do toho telefónu nenazrela, som s ním v nevedomosti dodnes... :(
Ale zasa to čo hovorí autorka, na to idem reagovať teraz 🙂 len sebe robíš zle. to, čo robíš je podmienené tým, že si nedôverčivá, a ak si, tak pre niečo to tak je. 🙂
Nie, nie si stalkerka... to až mu budeš stat pred pracoviskom a sledovať s kým ide na obed... alebo podobne... zatiaľ si len obyčajná stíhačka...
PS: priateľovi vyjadrujem hlbokú úprimnú sústrasť, a želám mu skóre vytriezvenie...
To je ine psycho. Sá čudujem, že este nie si jeho ex.
Muž nemá účty na sociálnych sieťach, ale Gmail mu z casu na čas kontrolujem, aby som mu pripomenula splatnosť faktúr, či odpovedala v jeho mene, lebo on je v tomto neporiadny🤦🏽♀️
Zeny, trocha mimo, to co je za vyraz “moj mm"? 🙈 Registrujem tu take, ze moj manzel tu oznacuju skratkou mm, ale moj mm??? Cozeee😳🙄
To je uplne vpoho podla mna :D ci tieto dokonale zenske co ta oznaciili za stihacku, ked na zistia ze ich manzel ma novu priatelku na fb ci to ig, ze si na nu nekliknu? Prosim ta :D snad im to neuveris
Ja sa este mojho muza spytam kto to je :D a nikto z toho doma dramu nerobi
najdi st takeho, ktory netraposi na socialnych sietach, ale robi nieco potrebne/zaujmave/inteligentne....a toho nedeptaj;)
A mimochodom autorka nekutre mobily a spravy, ale verejne dostupne informacie 🙂
Nesledujem vobec co robi moj mm na fb. Nerobis dobre, musis mu doverovat...