Som naozaj prehnane žiarlivá?

smutnazienka01
14. mar 2018

Ahojte baby mam dlhsie ucet uz na koniku ale nechcem to pisat pod mojim menom tak som si vytvorila anonymny ucet... Neviem ani ako mam zacat asi sa len potrebujem vyrozpravat takze to berte ako vylev, popripade ak nahodou niektora by mi vedela dat radu tak prosim sem s nou 🙂 s partnerom nemame teraz velmi dobre obdobie ja som podla neho az moc ziarliva, ano uvedomujem si to aj ja ale podla mna mam na to dovody... V praci ma taku kolegynku ktora mi celkom pije krv vozi ho do roboty co je normalne kedze pracujem trosku dalej ale vzdy som tam citila aj nieco viac v robote spolocne kavickovanie kecanie dokonca si uz aj cisla stihli vymenit.. No este pred tymto sme mali spolu jednu mensiu krizu kde ma klamal poza chrbat a dost to narusilo moju doveru k nemu ale to teraz nechcem rozoberat len tym chcem povedat ze uz raz bol ku mne neuprimny a klamal mi... Ked pravda vysla na povrch myslela som si ze sa z toho ponaucil a slubili sme si ze si budeme hovorit pravdu... Lenze znova ma oklamal.. S tou kolgynou... Raz v noci mu pipla sprava na mobile ja som vtedy akurat nemohla spat tak som sa pozrela kto mu pise tak neskoro v noci.. No predstavte od koho tam svietila sprava? Od nasej hviezdy kolegyni.... Cakala som par dni ci sa mi s tym prizna no nic nepovedal tak som zacala ja...samozrejme sa mi priznal ze sa dohodol s nou von ale nakoniec to aj tak zrusili a nesli... Ano nesli nikde ale ide tu o to ze mi nepovedal o tom pri tom dobre vedel ze na nu ziarlim jak pes a vadi mi je mi nesympaticka... Ked to vedel tak preco mi to robi naschval aby som ziarlila? Ja mu uz nedokazem viac verit, on o mojich vsetkycg spravach vie a aj si ich pozera...keby ma naozaj tak miluje ako tvrdi tak predsa by sa na nu vykaslal a nie este aby s nou isiel niekde do baru... Spravila som mu kvoli tomu mensiu scenu dost ma to zamrzelo ze sa takto dohadovali poza moj chrbat... Neviem ako by sa jemu pacilo keby ja sa dohodnem s nejakym chlapom von a zatajim mu to... A nakoniec viete co? Tvaril sa ze noa co vsetko je ok. Este on chudak je na mna nahnevany a urazeny a krici po mne.. Pytam sa preco si ty nahnevany? Samozrejme odpoved ziadna lebo nema dovod byt na mna nahnevany.. Este mi povedal ze bolo by ozaj dobre keby sa rozideme uz lebo uz somnou nedokaze zit ze som hrozna...
Nakrical na mna, vraj spolu uz niesme a zabuchol dvere. Odisiel. Takze zas som skoncila ja ako krava a ja ako ta zla.. No povedzte mi zeny som fakt prehnane ziarliva ? Mozno z vasho pohladu to nebude az take strasne ale ja sa teda citim fakt zle 😢 sorry za vylev ale az sa mi ulavilo trochu ked som vam tu napisala ☺

wiw8
14. mar 2018

Tak nech sa zduva, evidentne sa snazi ta vytacat a robit z teba somara aby mohol odist a este to hodit na seba. Narovinu sa ho spytaj ci s nou nieco ma a ci ta chce fakt opustit.

sissy27
14. mar 2018

@smutnazienka01 prvé čo nechápem - preboha prečo má frajer prehľad o tvojich smskách a ty chceš mať o jeho?? To kde sme? Buď niekomu verím a nemusím riešiť sprostosti alebo mu neverím a potom s ním nemám prečo byť. A opačne takisto - ak mi partner neverí, tam sú dvere, zbohom. Nebudem niekoho do zblbnutia presviedčať a dokazovať mu svoju lásku a vernosť.
Rozišli ste sa, úprimne dobre sa stalo. Nejdem riešiť koho je to vina, každý máte svoj podiel, z môjho pohľadu ste obaja nezrelí na vážny vzťah. On ešte skúša či nenájde lepšie a ty si žiarlivá stíhačka, to proste nemôže fungovať.

vanesanova
14. mar 2018

@smutnazienka01 no neviem ale ja by som ziarlila v tomto pripade tiez a on si nechce priznat ze to prepiskol tak to hadze na teba ale to su len take tahanicky to dajte este do kopy ved nic vazne sa nestalo treba si to len medzi sebou vysvetlit riadne a povedat mu ze ti to velmi vadi ked ma s nou taky blizky vztah ze si to neprajes ak chce este s tebou byt.my taketo riesime pomaly kazdy mesiac trichu ziarlivosti neskodi ale treba samozrejme hranice.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@sissy27 joj draha nemyslela som ze mi chodi do mobilu ale ked si pisem s kamaratkou alebo s maminou tak vacsinou vidi co pisem a mne to nevadi ja nemam co skryvat 😀 som mu verila ale tak po takychto klamstvach no tazko sa ziskava naspat ta dovera :/ a sakra takze som len predsa hlupa ziarlivka? Joj ked mna ta zena tak vytaca ked ju vidim v jeho pritomnosti no asi by som to nemala az tak riesit 😊

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@vanesanova pravdaze ja si tiez myslim ze to povedal viacmenej v hneve ale aj tak nechapem preco nakoniec on bol ten urazeny a ja som za nim pozerala s vyrazom opusteneho psa nech ostane pri mne 😀

veronikastrickova
14. mar 2018

Ked mu nedoverujes, to uz nenapravis. Najdes ineho, ktoremu budes moct vwrit a ktori ta nebude klamat a hlavne robit taketo veci, ktore ti vadia.

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 ty mas kolko rokov, 15? Ze riesis taketo voloviny...... 😒

siska266
14. mar 2018

@smutnazienka01 No tak na jednej strane sa mozno urazil,ze mu neveris,tak ho to ranilo.Zase mas dovod,ked ta uz raz oklamal.Chlapi neznasaju ziarlive baby,nevravim ze si.Mna by to tiez vytacalo a isto by som sa s nim dovadila koli tej babe tiez.Skus na nu nieco hovori,vymysliet si nieco zle,a ak on si ju bude zastavat,tak je to jasne.

pininka
14. mar 2018

Evidentne to s tebou myslel "vazne". Nic v zlom,ale podla mna sa ta chcel uz davno zbavit a teraz si nasiel dovod aby bol on ten dobry a ty ta zla. Riesila som nieco podobne, pre stratu dovery som isla muzovi do mobilu a tiez sa mi vobec nepacila komunikacia s jeho kolegynou. Povedala som mu to, ale v klude narovinu, hoci stale opakoval, ze nic medzi nimi nieje take veci si len kamarati nepisu. Ze si neprajem aby mu viac vypisovala a kontaktovala ho a pod. Muz to respektuje a viac sme sa k tomu nikdy nevratili. Nikdy som mu uz nerobila ziadne sceny, nechcem aby kvoli tomu trpeli aj deti.

veronikastrickova
14. mar 2018

Zeny davajte si vacha na toto pozeranie do mobilov. Mna ex udal a mam pokarhanie 😂😂😂😂

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno ty moja ked je to pre teba volovina tak dovidenia, nestojim o takyto nazor... Pre mna to asi volovina nie je ked tu vyplakavam

petrofka
14. mar 2018

Nikdy sme si s muzom nekontrolovali ani smsky, ani ziadne emaily, ani FB ucty a uz vobec mu nemienim ani v budúcnosti davat nejake heslo k comukolvek. Dokonca ani k PC si nevieme hesla, ani k mobilom. Ja mu verim a ak by ma chcel podviest, urcite by si to vedel zariadit aj keby sa kontrolujeme. Myslim si, ze vo vztahu ma takisto pravo kazdy na svoje súkromie. Muzi neznasaju kontrolu. Aj vo vztahu chcu byt slobodni. Podla mna by si sa mala zamysliet nad svojou ziarlivostou a skusit s tym nieco urobiť. Priatela by som sa opytala, preco s tebou tolky cas bol, nech ti da spatnu vazbu.

nistika
14. mar 2018

Keby ľudia nemali potrebu sexuálneho vlastníctva žilo by sa im ľahšie a rozchádzali by sa menej...viac k tomu asi nemám čo

beky1813
14. mar 2018

@smutnazienka01 urobil sluzbu vam obom, ze to ukoncil. Vztah, kde nie je dovera, nema buducnost. No a ak mu robis doma sceny pravidelne, tak sa uz nahneval a radsej odisiel.

siska266
14. mar 2018

@smutnazienka01 My s manzelom zase vieme vsetky hesla,pozerame si mobily a nevadi nam to.Nemame co skryvat a vieme o sebe vsetko.A na FB sme neni ani jeden,naco???Ani nam to nechyba.Pozname sa 9 rokov a manzelia sme 6 rokov

lujza123
14. mar 2018

@smutnazienka01 no mna osobne nejake vozenie sa autom, vykecavanie a kamosenie s kolegami/kolegynami vobec nevadi. Ved clovek predsa moze mat kamosou roznych pohlavi a niekedy je podla mna lepsie si svoje ziarlivostne sceny nechat pre seba - lebo potom sa ti bude bat muz hocico povedat so strachu pred scenou...

No utajene randevu vo dvojici s kolegom/inou by ma fakt nasralo, stretavky natajnasa a poza chrbat nemusim..ine je ked sa stavia po praci na pivo - spontanne ale planovany vyletik vo dvoch?

A k ziarlivosti - keby ta chce podviest spravi to a je jedno ci si ziarliva alebo MamNaSalame. Aj ja som ziarliva a mam aj bujnu fantaziu ale nechavam si to pre seba.... Treba nadych, vydych, porozmyslat den dva a az potom nieco hovorit, nie hned vybuchnut jak sopka
Zivot s chorobnym ziarlivcom je peklo, to je ako mat gulu priviazanu na nohe

pininka
14. mar 2018

@petrofka vies to sa ti lahko hovori, ale ked si nebola v takej situacii,nepochopis. Ked ti niekto zavola a povie ti,ze si mas dat pozor na svojho muza a jeho kolegynu, ako by si reagovala? A ked by si ty cakala muza v posteli a on by si dve hodiny dole v obyvacke pisal s niekym, tiez by si asi kludna neostala. Ale chlapi sa priznaju malokedy a bez dokazu si zial len ziarlivka ako slecna co zacala tuto temu. Desat rokov som nemala dovod muzovi citat ani sms,ani mail ani nic. Ale zas niesom sprosta a nejako som si to musela overit.

nelka1122
14. mar 2018

Ako znela sms od kolegyne?

mnamko
14. mar 2018

To su podla teba somariny? By som chcela vidiet teba na jej mieste,taketo smsky do vztahu nepatria,a ze pozrela do jeho mobilu,ked nemam co skryvat nema mi to co vadit

sissy27
14. mar 2018

@smutnazienka01 kedysi neexistovali žiadne smsky a maily, existovala len pošta, papierové listy a listové tajomstvo čosi znamenalo. Ono reálne existuje aj dnes, a dokonca sa vzťahuje aj na mobily, maily, len ho málokto rešpektuje. A tak ako je neslušné pozerať v buse niekomu do novín alebo mobilu, tak je to neslušné aj voči partnerovi v obývačke. Tu absolútne nejde o to či niekto má alebo nemá čo skrývať, ide o elementárnu slušnosť. Ty si to dovolila, lebo si očakávala to isté od neho a keď aj nedovolil tak si si dovolila sama.
Podľa mňa si mu ani nikdy nedôverovala, a v tom je kameň úrazu. Porozmýšľaj nad sebou, lebo takto sa budeš v každom vzťahu len trápiť a striehnuť či niekde náhodou niečo... Ja sa nečudujem, že ťa poslal do prdele. On síce tiež nie je asi úplné terno, ale aj ty máš čo zlepšovať na sebe.

zenaajmama
14. mar 2018

@smutnazienka01 naco riesit taketo sprostosti??? Naco ti je taky vztah?

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 ano, riesis voloviny. Lebo ono je problem niekde inde, ze, nie v tej kolegyni..... ale niekde uuuuplne inde.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@sissy27 v noci mu pipne spravne asi boli tri hodiny neviem uz presne... Tak som zo zvedavosti nakukla ze to co za debila otravuje v noci... No pardon ospravedlnujem sa viac to neurobim...

petrofka
14. mar 2018

@pininka sorry, ale preco by mi mal niekto volat? Ved ta myslienka je divna sama o sebe. A ak by mi niekto zavolal, tak sa muža normalne opytam a nebudem mu kontrolovat mobil. Ved ho poznam ako ponožky, v niecom by sa zmenilo jeho spravanie, rec, nazory, cas príchodu domov... Ja sa pravdy nebojim. Bola by som sklamana, ak by to bola pravda, možno zlomena.. ale sceny by som nerobila. Viem, ze sa to stava. Tak isto ako tu bývajú temy o tom, ze sa nejaka zena zalubi do ineho muza, mozno len platonicky, do jeho múdrosti a pod. Tak tak isto moze aj muz.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno och ano ty to vies uplne presne najlepsie 😂😂

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 len skoda, ze to nevies ty.....

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno no povedzte mi pani mudra

jankalukasova
14. mar 2018

@smutnazienka01 no.. kde začať...
ja som bola istý čas v pozícií takej kolegyne a poviem rovno, že medzi nami nieč nebolo.. boli sme ozaj len a len kamaráti.. kolega mal vzťah ja som mala vzťah (neskôr z toho bolo a je manželstvo) a nikto s tým problém nemal. X krát sme sa po ceste z práce zastavili na večeru, nie aby sme pokecali ale proste sme skončili neskoro a boli sme hladní, domov to bolo ešte 40 minút, tak sme sa boli spolu najesť...
To, že mu pípla smska... no môže (a nemusí..) to byť tak, že on vie, že ju máš v zuboch, tak bol proste radšej ticho aby sa vyhol scéne pre nič za nič...
A pokojne to môže byť tak, že sa s Tebou nevie rozísť a teraz urobil z Teba histerku, s ktorou sa nedá existovať, proste umelo vyrobil dôvod na rozchod a pôjde za ňou...

deti95060810
14. mar 2018

1. mm nechodím do mobilu - máme spolu deti, takže potrebujem aby mi pomohol s deťmi
2. vyzerá to, že tvoj partner asi k tebe nemá veľkú lásku - kolegyňa ho isto zaujíma viac
3. ak on sa stretáva s kolegyňou aj súkromne, tak to sprav aj ty s niekym - uvidíš ako sa bude tváriť....možno bude rád, že aj ty niekoho máš a každý môžete ísť svojou cestou
4. ak nemáte deti, uvažovala by som o rozchode....

pininka
14. mar 2018

@petrofka ano je to ako z filmu,ale mne sa to stalom a tiez svojho muza dobre poznam, ale su typy, ktore sa budu do spiku kosti tvarit ze su ako anjeli. A ja som mu ziadne sceny nerobila, s kludom som mu povedala ze sa mi ta komunikacoa nepaci a nech s tym prestane. Navyse suhlasim s tym, ze ked su dvaja partnery a manzelia tak by nemali mat ziaden problem keby jeden druhemu pozrel do mobilu, nie za ucelom sledovania sa. Ja mam mnozstvo kamaratov chlapov,ovela viac ako zien, ale urcite si s nimi nepisem,ze pridem len kvoli nim do roboty a pod.