Ahojte.. som dosť vybušná ,ale viem reagovať aj s kľudom aj keď niekedy to proste nejde a vytočí ma.malickost. Včera bol deň kedy od rána som išla do priateľa lebo synovi nalial do fľašky môj čaj na spalovanie tukov pritom vždy mu robíme do toho istého pohára každé ráno a potom prelejeme do fľaše.
Išiel ho obliekať a každá vec ma svoje miesto a pýta sa kde je to kde je to a to som už bola na hrane ale vravím ze vždy je to tam a tam a ty sa ma ideš pýtať a on začal po mne hukat. Išli sme s jeho kamarátom kupovat auto a zároveň pozrieť nejaké pre nás. No a všetko bolo fajn, aj keď jasne na ráno sa nezabudlo. Celý čas som bola ako vzduch ale mne to nejaksi bolo jedno však bol s kamarátom ale keď išiel podávať moju bundu jemu co pritom mu už podal jednu tak som sa len pozrela naňho ze dobre no a najviac co ma vytočilo do vyvrtky ale ze to som vybuchla ako sopka keď sme mali ísť na obed on na mňa vôbec nepockal vystúpil z auta ja som sa len natiahla pre bundu on vystúpil zatvoril dvere a zamkol a išiel fajčiť s kamarátom a ja som hukala trieskala a on nič .. prišiel po 10 min ze prečo sedím v aute lenže ja už proste vyplakana ze ako môže byt taky debil a jasne ze som naňho nieže nahukala ale navrieskala vynadala som mu neskutočne a išli sme domov.. od vtedy je medzi nami veľmi dusná atmosféra,lebo jasne človek naštartovaní tak povedala.som mu všetko čo som mala na srdci a teda neboli to pekne veci co on mne aj opätoval tým istým argumentov. Je síce fakt ze dobrý otec ale ako partner je to od začiatku také prežívanie s ní.
Mne vadilo od začiatku ze nikdy neprišiel na čas vždy meskal proste sex raz za týždeň co som bola mladá chtiva proste také to bolo ale ľúbila som ho ale po včerajšku sa mi totálne zhnusil a neviem čo ďalej. Nie sme zobratý mame dva aj pol rocneho syna a nechcem to všetko zahodiť kvôli synovi.. sme.spolu 7 rokov.
@hipuska práveže nie len ovulaciu by som mala mat.
@majuska3521 Aktualne riesis chujovony...je jednoznacne, ze ti partner jednoducho uz vo vseobecnosti vadi, asi by ti vadilo ak by sa aj hlasno nadychol 🫤. Idealne sa s nim v klude porozpravaj, co vsetko ta dlhodobo trapi a skuste to dat doporiadku.
@hipuska áno áno ja to aj beriem ze to.boli hlúposti ze dal iný čaj ze sa pýtal na čiapku aj s tou bundou to fakt sú somariny ale to auto ma vytočil do vyvrtky
@majuska3521 ty nie si "výbušná", ty si hysterka ako vyšitá. Rob s tým niečo, pretože takto sa čoskoro zbavíš nielen tohto partnera, ale nevydrží s tebou ani žiadny iný
@oceanahory to je pravda.. on to aj sam povie ze mi vadí ale niekedy je to ozaj fajn sme úplne v pohode a potom prídu maličkosti nakopi sa to.. kúpil mi na meniny poukazku na masáž ale zaplatiť ju musím sama.. mesiac som mu vravela ze 20.11 idem do martinusu mala som tam predobjednavku kniziek ze mam voľno aj z prace ze si idem spraviť deň kedy pôjdem.na nákupy ešte mi vraví ze mam ísť.na masáž a nakoniec tam dal technicku emisnu a nemohla som ísť nikam a keď som mu to povedala tak mi povedal ze som mu to mala skôr povedať. Pritom som.to vravela mesiac vkuse ze 20.11 si spravím takýto deň..
Ty nepoznas mentalitu muzov. Ocakavas, ze sa bude spravat, ako ty. Ale nebude, on je muz a tak sa aj sprava. Nastuduj si nieco o tom.
@majuska3521 A pre toto mame s manzelom synchronizovane kalendare 😁. Prepac, ale vy sa hadate na uplnich blbostiach, ktore sa daju pri normalnej komunikacii riesit uplne bez konfliktov.
@oceanahory ja keď som sa s nim aj snažila niekedy niečo kľudne vykomunikovat tak on bol ticho a nepovedal nič
@oli18 vyskúšam.. ja rozumiem ,že chlapi sú iný ,ale niektoré veci za tých 7 rokov by mal vedieť si myslím..
@majuska3521 mas krizu po 7r
@majuska3521 máte neodkomunikovane veci, preto si mu vsetko vykricala, neriesite priebezne to, co ta/vas trapi, uplne vam zlyhava komunikacia, tym padom niekedy staci malickost a vsetko ide von. Mozno ho uz ani nemas rada a si s nim zo zvyku a preto, ze mate dieta. Bud uprimna sama k sebe a premysli si, ako chce zit. Ty mas rada len ideal tvojho chlapa, nie jeho samotneho. Nebola si schopna od zaciatku to komunikovat a tajne dufala, ze sa zmeni. Ale ludia sa nemenia. Takze si zacyklena a nestastna a lepite to skrz dieta. Bud skuste poradnu alebo budte kazdy sam, lebo anj jeden z vas nie je stastny.
O blbostiach??? Baby, podľa vás je v poriadku, že chlap zamkne svoju ženu v aute a spomenie si na ňu až po 10 minútach?! (Tie veci predtým, OK, to sú blbosti. Ale toto???)
Ja žasnem, že z nej idete spraviť hysteku, keď ten chlap sa správa ako ignorant vysokého stupňa. Ani ten čaj nie je maličkosť pre 2,5 ročné dieťa. Niektoré bylinky nie sú vhodné pre tak malé dieťa. Keby nalial vodku miesto vody, alebo ocot miesto čaju, tak by bola tiež hysterka? Však nie je v krčme, ale robí piť malému synovi. A to zamknutie v aute je už vrchol nezodpovednosti. To by tak zavrel aj dieťa a nestaral sa kde je človek, ktorý prišiel s ním??? Bezohľadnosť na pohľadanie. Asi mu na autorke veľmi záleží, a preto by sa k nemu mala správať milo, s úsmevom a ešte ho aj za to pochváliť, aký je pozorný. Tá hysterka si proste neváži, aký skvost doma má. Chcete si to s ňou vymeniť, že sa do nej navážate a obhajujete chlapa? Som zvedavá, ktorá z vás by bola v pohode, ako jej tu radíte.
@anketkarka ďakujem za pochopenie ❤️ možno fakt niekedy sú to úplne maličkosti ktoré človeka rozčúlia, ale neprídem si zas až tak hystericky človek...
@h2 tiež si myslím.. všetko sa dá s nadychom výdychom ale zamknúť niekoho v aute je cez.. keby to urobil synovi tak už by som to ani len nerozdychala
@majuska3521 ty si plakala 10 minut v aute, hej? On ti zobral aj telefon?
Siel na cigu s kamosom, hlavou je inde od rana. Mali ste sa na tom zasmiat
@kitycat my sme mali ísť spolu na obed všetci traja a ja som sa otacala pre bundu a on vyšiel z auta zavrel dvere a zamkol a išiel za kamarátom si zapáliť a potom sme mali ísť na obed len z obeda už nič nebolo
@majuska3521 a ty nemas telefon? Ten ti v aute nezamkol?
@majuska3521 Robíte si srandu? Zamkol v aute? Každé, opakujem KAŽDÉ auto sa dá z vnútra otvoriť aj keď je zamknuté... Že zamkol v aute...
@janulka420 Nooo, moja kamoška sa zamkla v aute, sama seba, tak, že nevedela otvoriť a to mala kľúče v ruke. Niečo sa tam pokazilo a nevedela sa dostať von. Čiže, ak sa to aj nejako dá, tak zrejme nie každý je toho schopný.
@majuska3521 a ty chces aby mal tvoj syn takú labilnu a citovo nevyrovnanu nervačku mamu???lebo ak nie tak s tým niečo rob.... Pretože nie tvoje reakcie nie sú ani primerane ani normálne...a ak syn bude preberať tvoje správanie tak neviem či s tým budeš ok...... Smer psychológ aby ťa naučil ovládať svoje emócie
@majuska3521 a inak telefón si nemala že si mu nemohla zavolať že haloooo nezabudol si si '"niečo " v aute?
@majuska3521 ešte je tu veľmi pravdepodobné možnosť, že ťa "zamkol" v aute, aby od teba mal chvíľu pokoj... A ty čo si tam húkala a vyplakávala, šlo ti o život?
Nemáš náhodou PMS? Ja som takáto presne cez tieto dni? Ma všetko si podľa mňa reagovala zbytočne emočne. Boli to hlúposti. Až na to auta teda.