Naši sú rozvedení už 12 rokov. Ja mám 17 a mama má iného muža. On má syna z predošlého manželstva, tiež 17 ročný. Veľmi som chcela skúsiť sex. Žiadneho chalana som nemala tak som to skúšala na môjho nevlastného brata. Nakoniec sme sa spolu vyspali a potajomky spolu správame. Dohodli sme sa, že budeme priatelia s výhodami. Veľmi si to užívame no ja som sa do neho zaľúbila. Neviem čo robiť, nedokážem s tým sexom prestať.
to by som aj ja chcela..
Nuž, ako na nový rok…
Aj keď nie ste pokrvní súrodenci, rodičia až to zistia, nebudú happy. Proste odtiaľ- potiaľ. Radšej to ukončite.
@zuz_ana_3 mama nasla frajera aj tebe 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
uzi si to, ked budete mat babatko mozete ist aj do telky😂
@zuz_ana_3 to nie je tvoj nevlastný brat. Tvoj nevlastný brat bude ten, ktorého tvoja mama porodí novému partnerovi, alebo ktorého tvoj otec splodí s novou partnerkou. Toto je ti nič, môžete si robiť čo chcete.
Ale že by som tejto storke verila sa povedať nedá, skôr zas nejaký úchyl čaká na podobné príbehy aby si mohol šaška ponaťahovať 😂
@zuz_ana_3 ach jaj choď sa radšej učiť čochvíľa začína škola a nevymýšľaj takéto rozprávky!
Keď máte " odvahu" spolu spávat.tak majte odvahu to aj zverejniť...toto sa ale ozaj nerobí.aj keď pokrvni príbuzní nie ste.ide o morálku.ale toto je pre človeka . ktorý sexuje bez lásky zrejme cudzí pojem....a nemyslí.ze to nepraskne...
Ja Vam drzim palce ,nech hodi kamenom ten co je bez viny...
Vďaka za túto tému, hneď sa môj život po tejto informácii podstatne zlepšil
Tak Tebe nic nieje cize s nim dovesela spavaj, preco nie
No dnes tu idu tie témy od rana.🤣🤣🤣 Ešte nezabudni otehotnieť , nech ta má pokračovanie.
do Brava sa uz neda pisat ci ako?
dnes nam tu tusim uraduje neobjavena Rosamunda P. alebo Danielle S.
Tak ja sa snazim nesudit ... mam pocit, ze ti chalan imponuje najma tym, ze je to nieco zakazane. Ze mozno by sa ti inak ani nejako extra nepacil, keby ho spoznas niekde vonku na ulici. Teoreticky ak by islo o osudovu lasku, vedeli by ste sa v 18 osamostatnit a zit si po svojom, pokrvni pribuzni nie ste. Len teda byvat spolu v jednom byte aj s rodicmi by bolo dost divne, mozno by vas rodicia vystahovali aj sami.
Ďakujem, že sa toľko ľudí rozhodlo mi odpisat. Nemam v úmysle si tocit ako s nikým trtkam a rozhodne by som to sem nedala.
@zuz_ana_3 ja osobne mám takých kamarátov. Matka dcéry žije s otcom manžela svojej dcéry. Rodičia sú spolu 13 rokov a mladý 10. Minulý rok mali svadbu rodičia a pred dvoma rokmi ich deti. Keď sa priznali rodičom bol z toho hrozný cirkus, ale časom to strávili. Mladý budú mať čo chvíľa bábätko a nikto sa už na to nepozerá tak katastrofálne ako pred rokmi, veď to že rodičia žijú spolu neznamená že je to nejaký incest keď že nie sú pokrvny súrodenci a ani spolu nevyrastali od malička. Rodičia sa dali dokopy keď oni už boli skoro dospelí ( 16 rokov mala baba a chalan 18)
Prazdniny su dlheeeeeeeeee.
@kakawah alebo zo slovenskych rodinnych pripadov
@pallacinka29 jasne, a môže to skončiť v sudnej sieni😆
Či je už príspevok pravdivý alebo nie, ja som presne takýto pár poznala :D ale mali tak 15-16 rokov možno. Samozrejme im to nevydržalo viac ako nejaký rok..a myslím že potom ani rodičom, možno preto im v tom nebránili
To jak z amerického filmu.